• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

kızlar nolur biri bana akıl versin perş.opu vardı 21 yumurta toplanmıştı karnım kocaman şiş,gergin,oturup kalkarken sancılanıyorum,wc.de sancılanıorum...noluyor normal mi bu gazımda var..salı günü transfer var bu şişlik ve ağrıyla nasıl olacak bilemiyorum..
ohss mu oluyorum acaba ama ateş ve kusma yok..
bendede aynı şikayetler var canım,aynı gün toplandı yumurtalarımız ,bende endişeleniyorum ama bugün ağrılarım biraz daha azaldı,karnım 5 aylık hamile gibi:)inş herhangi bir sorun yoktur,henüz transfer günümü söylemek için bile aramadılar..

Son düzenleme:
bıde e2 nedır kımse bana bunla ılgılı bıse demedı hastaneden yanı?

canım e2 nin açılımı estradiol foliküllerin sayısı ve olgunlaşmasıyla bu değer artıyor belli bir seviyeye gelincede işte çatlatma iğnesini yapıyorlar ...

çookkk teşekkür ederim dileklerin için canım umarım sende güzel haberler verirsin bize ... tutunuyordur inşallah bebişlerin sana ..

canım e2 nin açılımı estradiol foliküllerin sayısı ve olgunlaşmasıyla bu değer artıyor belli bir seviyeye gelincede işte çatlatma iğnesini yapıyorlar ...

çookkk teşekkür ederim dileklerin için canım umarım sende güzel haberler verirsin bize ... tutunuyordur inşallah bebişlerin sana ..

hımm bana soylemedılerdı hıc neyse gectı artık:61:saol cnm ınsallahh:34:

bendede aynı şikayetler var canım,aynı gün toplandı yumurtalarımız ,bende endişeleniyorum ama bugün ağrılarım biraz daha azaldı,karnım 5 aylık hamile gibi:)inş herhangi bir sorun yoktur,henüz transfer günümü söylemek için bile aramadılar..

biraz içim rahatladı sağoll...az önce 4-5.günler daha kötüye gittiğini okudum inşallah bişe olmaz yaa..

ertesi gün aramışlardı beni 5.güne gidecez diye seninde öğledir bu zamana kadar aramadıklarına göree..
bnm 21 yum.toplandı 17si oldundu 9u döllendi sende durum ne??

canım :) bende özledim sohbetlerimizi...
ben genetik testleri yaptırdım pıhtılaşma çıktı...
histerekopi oldum oda temiz çıktı...haziran adetimle başlıycam tedaviye...
benden haberler böyle...

önceki tedavide hepimiz hüsrana uğramıştık...
rabbim bu kez yüzümüzü güldürür inşallah...
senin tedavi bitmek üzere...opu aşamasına gelmişsin...
sana bol şans arkadaşım...allah yardımcın olsun...
seni burdan takip edicem inşallah...

mavicim, pıhtılaşmanın çözümü var allahtanki, benim genetik testim temiz çıktı çok şükür, artık sebebi strese bağlıyorum, benim en büyük düşmanım stres....
yarın yumurtalrım toplanıyor çok şükür, bakalım busefer neler yaşicam, inşallah busefer herşey yolunda seyreder, sanada bol şans diliyorum mavicim, görüşelim bol bol, tecrübelerimizden faydalanalım:71:

Günaydın ve selamlar..

YUMURTA TAKİNDE OLAN VEYA DAHA ÖNCE YUMURTA TAKİBİ YAPTIRAN VARMI ARANIZDA?

Son düzenleme:
kızlar nolur biri bana akıl versin perş.opu vardı 21 yumurta toplanmıştı karnım kocaman şiş,gergin,oturup kalkarken sancılanıyorum,wc.de sancılanıorum...noluyor normal mi bu gazımda var..salı günü transfer var bu şişlik ve ağrıyla nasıl olacak bilemiyorum..
ohss mu oluyorum acaba ama ateş ve kusma yok..

cnm ben dua ediıodum hep allahım şu ağrım geçmeden transfer yapılmasın die.çüğnkü tişimi yaparken bile kendiömi doğum yapıo gibi hissediodum bağrıodum ağrımdan ama geçio.transfer günümde yok denecek kadar azdı.merak etmeee yani

cnm ben dua ediıodum hep allahım şu ağrım geçmeden transfer yapılmasın die.çüğnkü tişimi yaparken bile kendiömi doğum yapıo gibi hissediodum bağrıodum ağrımdan ama geçio.transfer günümde yok denecek kadar azdı.merak etmeee yani

maonyaaa!!!! hadi testini yaptırmadınmı daha, haber bekliyoruz senden, inşallah pozitiftir, inşallah herşey çok güzel olacak, inanıyorum, çok öpüyorum senii:16::16:, sevindir bizi...

maonyaaa!!!! hadi testini yaptırmadınmı daha, haber bekliyoruz senden, inşallah pozitiftir, inşallah herşey çok güzel olacak, inanıyorum, çok öpüyorum senii:16::16:, sevindir bizi...

inş cnm.

kan verdim geldim.saat 4de arıcaklarmış:78:

inş cnm.

kan verdim geldim.saat 4de arıcaklarmış:78:

offf, saat 4e kadar nasıl bekliycez yaaa, hem niye dört? erkenden çıkması gerek, devlet hastanesinemi gittin? meraktan çatlicaz valla bugün demekki, olsun ama sonunda mutluluk olsunda, hem söyle bakiyim niye umutsuzmuşsun, umutlu olki bebeğine yansısın cnm yaaa, inşallah olacak... herşey allahın izniyle:16:

offf, saat 4e kadar nasıl bekliycez yaaa, hem niye dört? erkenden çıkması gerek, devlet hastanesinemi gittin? meraktan çatlicaz valla bugün demekki, olsun ama sonunda mutluluk olsunda, hem söyle bakiyim niye umutsuzmuşsun, umutlu olki bebeğine yansısın cnm yaaa, inşallah olacak... herşey allahın izniyle:16:

bilmiyrm cnm umudum yok.karamsarım.bende dedim merkezdekilere saat 4de kadar nasıl beklicem die.tüp bebeği yaptırdığım merkeze verdim cnm kanı

bilmiyrm cnm umudum yok.karamsarım.bende dedim merkezdekilere saat 4de kadar nasıl beklicem die.tüp bebeği yaptırdığım merkeze verdim cnm kanı

evet ya, benim geçen seneki denememde sabah sekiz buçukta vermiştim yanı, sonucu öğlen 3te almıştım, bende anlamıyorum bazen neden hemen çıkarmazlarsa sonucu:41:

evet ya, benim geçen seneki denememde sabah sekiz buçukta vermiştim yanı, sonucu öğlen 3te almıştım, bende anlamıyorum bazen neden hemen çıkarmazlarsa sonucu:41:

Allah Allah ne ilginç.benim 11de sonucum çıkmıştı.sabah 8.30 ta kan vermiştim.1,5 saat sonra çıkar dediler.sonra yoğunluk var dediler.bizde evde geldik.evden internetten baktım sonucuma.11de çıkmış.saat 12 olmuş beni arayıp açıklama yok diye arayıp söylendim.doktor bey arıyacakmışta ondan aramamışlar falan.negatif olunca söylemesi de zor oluyo tabi.normalde özel bi başka merkezde bile yaptırsak bir saat sonra çıkar.bırakın saati dakikalar geçmek bilmiyor.

çok saçma ya.saat 4.hangi merkez burası.?

biraz içim rahatladı sağoll...az önce 4-5.günler daha kötüye gittiğini okudum inşallah bişe olmaz yaa..

ertesi gün aramışlardı beni 5.güne gidecez diye seninde öğledir bu zamana kadar aramadıklarına göree..
bnm 21 yum.toplandı 17si oldundu 9u döllendi sende durum ne??
ben ilk güne göre çok rahatım şuan gerçekten,ha hiç ağrım yok değil devam ediyor ama en azından artmayarak,ben aradım hastaneyi artık,laboratuvarın yumurtaların durumuna göre birgün önceden haber verdiğini söylediler,yani benimde salı,aynıyız:)benim 18 yumurtam toplanmıştı 16 sı olgun dediler 14 üde döllenmiş,durumlar böyle işte,tutunmaya çalışıyor yavrucuklarım,acaba hangisi daha dirençli çıkacak:)

çok saçma ya.saat 4.hangi merkez burası.?

cnm, ozamanlar benim sonucum pozitifti, doktorumun gelmesini beklemişlerdi, o yüzden sonucumu bana taaaaaa 3te söylemişlerdi, yeterki pozitif desinlerde varsın geç çıksın yaaa, bakalım yarın yumurtalarım toplanacak, geçen sefer 6 taneydi ve pek iyi kalite değillerdi, inşallah busefer iyi olurlar...

ben hep senle aynı gün test günümüz sanıyodum ama değilmiş bendemi gidip versem bilemedim şimdi ama saat 4 çok uzunnnn yani ama okadar bekledin buda beklenir umarım hakkında hayırlısı olsun:49::49:inşaallah :49:en kısa zamanda koca göbüklü olursun

Back