• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

kızlar dün yumoşlarım toplandı bugün aradılar beni 18 yumoştan 14 ü döllenmiş:52:,ama sonuna kadar kaçı kalır bilemem,bu arada karnımda çok fazla şişlik ve biraz ağrı var ve idrarımı yaparken müthiş kasıyor,sizdede öylemi oldu???? transferden sonra sürekli yatmakmı gerekiyo,1 hafta rapor almsammı almasammı karar veremedim ne dersiniz??

kızlar dün yumoşlarım toplandı bugün aradılar beni 18 yumoştan 14 ü döllenmiş:52:,ama sonuna kadar kaçı kalır bilemem,bu arada karnımda çok fazla şişlik ve biraz ağrı var ve idrarımı yaparken müthiş kasıyor,sizdede öylemi oldu???? transferden sonra sürekli yatmakmı gerekiyo,1 hafta rapor almsammı almasammı karar veremedim ne dersiniz??

bende hiç öyle bi sorunum olmamaıştı izin konusundada alabilirsen al bence en azından dinlenirsin biraz iyi olur umarım tedavin olumlu sonuçlanır :49:

cnm çatlatma iğnen prenglymiydi???

bendede çok fena kasık ağrısı yapmıştı karnımı çatlıcak hissetmiştim.tişimi yaparken çok ağrıdı kasıklarım.ama 4 5gün snr geçti

cnm çatlatma iğnen prenglymiydi???

bendede çok fena kasık ağrısı yapmıştı karnımı çatlıcak hissetmiştim.tişimi yaparken çok ağrıdı kasıklarım.ama 4 5gün snr geçti
Çok şükür normal yani yaşadıklarım..yürürken bile karnima başınç oluyordu ama çok değil.benim çatlatma ignem ovitrelle di..

Kizlar merhaba benim yarin transferim olacak Allahin izninle ben ignelerin yarattigi siskinlik ve gogus acisi disinda bir sikinti yasamadim hatta yumurtalarim toplanirken narkozda almadim sonrasida zor degildi rabbim sabrini veriyor o yuzden korkacak bisey yok netice yeterki guzel olsun sevgiler

Kıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı

ne kadar güzelll çıkmış devamı da güzel gelir inşallah,gözün aydın cnm..

canım benimde 7 yumoş toplanmıştı 7 side döllendi 5in üstündeyse zaten sayı blastokist aşamasına gidiyolar çok hücreli embriyo oluşuyo yani benim 3. günde 3 embriyo varmış 5. güne sadece 1 enbriyo kaldı onuda transfer ettiler onlar hergün takip ediyo zaten merak etme sen bebekler emin ellerde duruma göre erkende edebilirler ama 9 taneden en az 3-4 embriyo kalır 5.güne

ay inşallah ben çok stres yaptım 17taneden sadece 9u döllendi diye üzüldüm de birazz..hayırlısı bakalım ne kadar dayanabilecek benimkiler...

kızlar dün 8.günümdü.idrar tahlili yaptım ama çıkmadı.sizceeeee:26:bebeğim yokmu yani:26:

Aaa çok erken yapmışssın aşkolsunn...üstelik kan bile değil idrar yanii...

18den 14ü çok iyi bir sayı...
o dediklerinin hepsi bendede var karnım şiş sürekli wc.ihtiyacım oluyor sanırım ilaçlar yüzünden..benim ilk gün hiçbirşeyim yokken dün ve bugun karnımın alt kısmı ağrıyor hareket edip oturup kalkarken ohss olmamışızdır inşallah...
ben transferden sonra yatacğım en azından ilk hafta için izin al yatmasanda sadece uzanırsın

Son düzenleme:
selam kızlar, bende şimdi ultrasondan geldim, allahın izniyle salı günü yumurtalarım toplanıyor, aynı heyecanı tekrar yaşıyorum, allah hepimize kolaylık versin, hepimiz iyi sonuçlar alalım artık kızlar, sizleri kocaman öpüyorum :16::16:

selam kızlar, bende şimdi ultrasondan geldim, allahın izniyle salı günü yumurtalarım toplanıyor, aynı heyecanı tekrar yaşıyorum, allah hepimize kolaylık versin, hepimiz iyi sonuçlar alalım artık kızlar, sizleri kocaman öpüyorum :16::16:

CANIM hayırlı olsun inşallah olucak bu sefer pozıtıf düşğn canım

merhaba soway nasılsın?
tedavidesin sanırım...rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah...
daha öncde yazdım ama görmedin galiba...

merhaba soway nasılsın?
tedavidesin sanırım...rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah...
daha öncde yazdım ama görmedin galiba...

mavi:)) canım özlemişim seni, nerelerdesin ne durumdasın arkadaşım ya, valla evet yine tedavideyim, inşallah busefer yüzüm tam güler, geçen seferi biliyorsun, kalp atışlarını duyamamıştık, üzülmüştüm, umarım busefer herşey yolunda gider salı günü yumurtalarım toplanacak...

hamile arkadaşlar bana yardım edin

karnımda batmalar kalmadı.sadece ara ara adet olacakmış gibi şiddetli kasık ağrılarım gelio.şefaf akıntım yok.herhangi bi belirtim yokkk.yatmıyrm artık geziyrmmm sadece.bugün çamaşır yıkıyrm.dünde hem oturdum parkta hemde kermes vardı onu gezdim.sizce gezmemelimiyim.ama diyorum rabbim nasip ederse benim gezmememi bakacak diyorum.pzrts test günümmmm

arkadaşlar malesef benden bir kötü haber.sonucum negatif çıktı.inşallah sizin yüzünüz güler...

Burdan tüm arkaşlarımın güzel haberlerine seviniyor,olumsuzluklara ise çok ama çok üzülüyorum..Sakın umudunu yitirme, umutlarımızı yitirmeyelim.Gerçekten çok üzüldüm,ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım dr ümit yok dese de.Yine dene yine..Bol şans!

arkadaşlar malesef benden bir kötü haber.sonucum negatif çıktı.inşallah sizin yüzünüz güler...

:29:kelimelerinn anlamını yitirdiği an.ne desem seni teseli etmez biliyrm.
nehir die bi arkadaşım var tüp bebek yaptırmış tutmamış diğer ay bebeği kendiliğinden gelmiş.bana umut oldu cnm sanaDA UMUT OLSUN

mavi:)) canım özlemişim seni, nerelerdesin ne durumdasın arkadaşım ya, valla evet yine tedavideyim, inşallah busefer yüzüm tam güler, geçen seferi biliyorsun, kalp atışlarını duyamamıştık, üzülmüştüm, umarım busefer herşey yolunda gider salı günü yumurtalarım toplanacak...

canım merhaba, teşekkür ederim mesaj ıcın,
hıc sıkma canını benımde ıkı kez oyle oldu bende ıns 3.cuye hazırlanıyorum olcak busefer :)))) oyle ınanalımmmm

Back