• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

:nazar:bismillahirrahmanirrahim:nazar:

isim |yaş|k.deneme |merkez |şu anki durum

1|nursin1981 | | | |maaşallah hamile:nazar:
2|pulpy | 27 |1.deneme | |maaşallah hamile:nazar:
3|sare | |2.deneme | |maaşallah hamile:nazar:
4|thirdeyes | | | |maaşallah hamile:nazar:
5| ninya | | 1.deneme |aret kamar | maaşallah hamile:nazar:
6 |t4|nursin1981 | | | |maaşallah hamile:65:nazar:
7 | barcelona|| | | maaşallah hamile:65
8|barbiem |30 |1.deneme |suudiarabistan |bir dahaki sefere inşallah:58:
9|tarçın |32 |1. Deneme |memorial |21.05.2011 test tarihi:6:haber bekliyoruz
10|asporoke | | | |bir dahaki sefere inşallah:58:
11|ekim17 |36 |1. Deneme| |transferi oldu sonuç bekliyor:6:
12|maonyaa | |1. Deneme.|eurofertil |30 05.2011 test tarihi:nazar
13|boncukkk |29 |3.deneme |erdem hastanes |ne yaptıki acaba görünürde yok:44:
14|devran26 |28 |1. Deneme | |1 haziran test tarihi:emir_bebek:
15|kelebekgs|28|ataşehir memorial |1.deneme | 1 haziran test tarihi:6:
16|öznur65 |28 |2.deneme |eurofertil |6 haziran test tarihi:emir_bebek:
17|carmen |30 |1. Deneme | |yumoşlar toplandı haber bekliyo:66:
18|gülay16 | | | |28 mayıs test tarihi:6:
19| sblnht 7 haziran test tarihi:2:
20| my wish| | | | | 27 mayıs test tarihi:4
21| fatoş | | | | 27 mayıs test tarihi:49
22 | ailhan | |5. deneme | |3 haziran test tarihi:5:
23|akideciknane| 40| 1.deneme| | 28 mayıs transfer inşallah:66:
24 | soway | | | | yumoşları büyütüyor:64:
25|osenay| |1.deneme|acıbadem hastanesi | ne yaptıki acaba ses soluk yok:44:
26|minnik| 29| 2.deneme| |3 haziran test tarihi:6:
27| vuvuzela83 | | | | 3 haziran test tarihi:6:
28|meryemce2||| |1 haziran test tarihi:6:
29|anatolia20||| |27 mayıs transfer:66:
30 | lale | 26| 1.deneme| | bu hafta yumoşlar toplanacak:64:
31 | aslı-as | | | | 29 u transfer olacak inşallah:66:
32| ezine77| | | |transferine çok az kaldı:66:
33 | pelin| | | |4 haziran test tarihi:emir_bebek::8:
34| bebekdls |34 |4.deneme |memorial ataşehir |dondurulmuşlarla başladı:64:
35|çilekw |27 |1.deneme|smyrna tüp bebek | pazartesi yumoşlar toplanacak:66:
36 | ikra38 | | | | 29 mayıs test günü:6:
37 |asaletlim|22|4.deneme|brüksel | dondurulmuşlarla başladı:40:
38 |damra| 34 |1. Deneme| jinemed kalamış |regl bekliyor 3 haziranda başlayacak:84:
39 | dilhusar |30 |2.deneme |bahçeci kliniği | tedaviyi erteledi
40 |beysu||| | regl bekliyor:58:
41|asgok| 28|| | mayıs sonu başlıycak:26:
42|behire| 30 |2.deneme| | 30 mayısta dondurulmuş transferi var :26:
43|uhde||| | mayıs sonu başlıycak:26:
44| caziiiii||| | mayıs sonu başlıycak:26:
45 pembe_mavi 1.deneme bursa tüp bebek 28 mayıs transfer inşallah:66:
46kelebek | transferi oldumu ki:44: sblnht 7 haziran test tarihi:2:
47 hipatia 1.deneme yumoş büyütüyo
: [/table][/font][/color][/b][/b]
[sıze="2"]allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin[/s

listeye dahil ettiğin için teşekkür ederim mutlu oldum :) bu arada 4444 tefriciye okumaya çalışıyorum dularım hepiniz için ...

Kızlaar sonucumu aldım malesef negatif bittim ben :43::43:
:50:cnm ne desem boşşş.biliyorummm.demekki bölesi hayırlımış demekten başka aklıma bişi gelmio.bende çok korkuyrm bazen ağlama krizine giriyrm.durduğum yerde tv ye bakıp ağlıyrm mesela ama bilinç altımdaki o korkuya ağlıyrm aslındaaa:14:
kızlar benim yumoşlar toplandı 21 taneymiş yarın arayıp haber verecekler durumları hakkında...ohss u önlemek için serum taktılarr 10.00da gittim 13.00de çıktım merkezden...ohss olacaksa ne zmana başlar tedirginim biraz...bu konuyu bilenler cvp yazarsa sevinirim
bir poşet dolusuda ilacım var sizlerde kullanıyormusunuz ilaç???yarında progestan iğneye başlayacam
cnm ohss ne ilk defa duydum.banada 2hap biri antibiyotik diğeri ne bilmiyrm verdiler.vajinal jel bi kutu folibol.transferden sonrada iğne verdiler.
malesef ki tüp bebeğin bütün aşamaları yorucu ve zor
ama sonu güzel olsun da insan hepsini unutuyor :69:
allah yardımcınız olsun
amin cnm.rabbim hepimizi güldürsün inş
merhaba 30 mayısta dondurulmuş tranferim var lütfen banada dua edin herkesin hayırlı dileklerinin kabul olası dileğiyle

rabbim gönlündekini versin cnm

kızlar 2gündür dayanılmaz baş ağrım var.bugün 1tane parol hap içtim.sizce bi sakıncası varmıdır:26:
gerçi olan olduda

:5: ne denir ki, insanın dili bağlanıyor
yaşadığın şey çok zor ,ama eminim meleğin sana doğru zamanda gelecektir
toparlamaya çalış kendini yeni planlar yapmaya başla

merhaba pulpy sana birşey sormak istiyorum transferinden sonra ne yaptın bide nasıl yattın gece yardımcı olursan sevinirim

kızlar 2gündür dayanılmaz baş ağrım var.bugün 1tane parol hap içtim.sizce bi sakıncası varmıdır:26:
gerçi olan olduda

parol gebelik için zararsızdır için rahat olsun parasetamol etken maddesidir ve gebeliğin ilk gününden son gününe kadar gönül rahatlığıyla kullanılabilir. eğer çok uyuyosan ondan başın ağrımıştır 2 gündür bende sürekli yatıyorum ve yattıkçada uyuyorum benimde başım ağrımaya başladı valla.

listeye dahil ettiğin için teşekkür ederim mutlu oldum :) bu arada 4444 tefriciye okumaya çalışıyorum dularım hepiniz için ...

bende tedaviye başlamadan önce okumuştum kendim tek başıma okudum hemde umarım dileklerimiz gerçek olur Allah ım isteyen herkese verir inşalah.

kızlar benim yumoşlar toplandı 21 taneymiş yarın arayıp haber verecekler durumları hakkında...ohss u önlemek için serum taktılarr 10.00da gittim 13.00de çıktım merkezden...ohss olacaksa ne zmana başlar tedirginim biraz...bu konuyu bilenler cvp yazarsa sevinirim
bir poşet dolusuda ilacım var sizlerde kullanıyormusunuz ilaç???yarında progestan iğneye başlayacam

benimde dün toplandı yumoşlar 18 taneymiş,bende senin gibi haber bekliyorum,ohss konusunda bir bilgim yok ,bendede çok ilaç var ama ben iğne istemedim onun yerine jel verdiler bana aynı etkiyi veriyormuş diye söylediler,

kızlar 21 yumurtdan 17si sağlam çıktı 9u döllendi 5.güne gidiyoruz diye haber geldi nasıl ki sizce..benim bilmediğim bişey var şimdi bu 9 tane salı gününe kadar lab.da beklerken nolacak bölünecek di mi?peki kötüye gitme ihitmali var mı allah korusun başlarına bişe gelme durumu yanii...kalan olursa ben dondurmakta istiyorum ama şuanki süreç hakkında bilgim de fikrim de yok ..

lutfen uzulmeee yaaa ne dıcemı bılemıorum bılemıorum.umudunu yıtırme :59:

:5: ne denir ki, insanın dili bağlanıyor
yaşadığın şey çok zor ,ama eminim meleğin sana doğru zamanda gelecektir
toparlamaya çalış kendini yeni planlar yapmaya başla

cok uzuldum canim insallah yakin zamanda allah yuzunu guldurur umudunu yitirme:58:....

:50:cnm ne desem boşşş.biliyorummm.demekki bölesi hayırlımış demekten başka aklıma bişi gelmio.bende çok korkuyrm bazen ağlama krizine giriyrm.durduğum yerde tv ye bakıp ağlıyrm mesela ama bilinç altımdaki o korkuya ağlıyrm aslındaaa:14:

cnm ohss ne ilk defa duydum.banada 2hap biri antibiyotik diğeri ne bilmiyrm verdiler.vajinal jel bi kutu folibol.transferden sonrada iğne verdiler.

amin cnm.rabbim hepimizi güldürsün inş

rabbim gönlündekini versin cnm
canım hakkında hayırlısı herzamn dedik hayırlısı ise gelsin diye herşeyde bi hayır vardır inan çok iyi anlıyorum üzülme demek boş zaman herşeyin ilacı :59:

canım aslında sözün bittiği yer ama birgün mutlaka olacak bunu sakın unutma bıkmadan usanmadan denemeye devam...
:kkk:

canım çookk üzüldüm, inşallah birdahaki sefer olur, plan yap kendine, umutsuzluğa kapılma sakın, sorun kimdeydi? sende mi, eşinde mi?
arkadaşlar hepinize canı gönülden teşekkür ederim desteğiniz için insanın gerçekten dosta ihtiyacı olduğu anlardan birindeyim.Allah hiçbirinize yaşatmasın.Hepinizin kucakları dolsun benimde birdahaki sefere inşallah:58: Ben önce evde idrar tahlili yaptım negatif ardından kandada negatif çıktı.Ama kendimi hazırlamıştım idrardakini görünce.Artık herişte vardır bir hayır demekten başka tesellim yok .Ama doktorum bebek sağlamsa tutunur değilse zaten durmaz demişti 2-3 aylıkken kaybetmektense şimdiden kaybetmenin acısı daha az olur herhalde kızlar..
Bu aradada Sowaycım sorun eşimde.Tesa ile sperm bulundu.Ve donduruldu.5 tüp daha yani 5 kerelik daha spermimiz var. Benden 12 adet yumurta toplandığı halde sanırım doldurulmuş spermler iyi olmuyor sadece 5 tanesi döllendi ve hiçbiride iyi kalite değildi zaten.3 embriyo transfer yapıldı ama işte olmadı malesef :50:

kızlar benim yumoşlar toplandı 21 taneymiş yarın arayıp haber verecekler durumlarıh hakkında...ohss u önlemek için serum taktılarr 10.00da gittim 13.00de çıktım merkezden...ohss olacaksa ne zmana başlar tedirginim biraz...bu konuyu bilenler cvp yazarsa sevinirim
Carmennn cim Ohss ben oldum çok daha kötüleri varmış ama benim orta düzeydeydi.Opu dan sonra oluyor ohss.hani millet diyorya opu(yumoşların toplama işlemi) çok kolay falan diye.Benim hiçte öyle olmadı.Zaten daha hasaneden çıkmadan ağrılarım başladı.opu sirasinda doktorum birikmiş sıvı aldıklarını söyledi zaten opu dan öncede ağrım vardı ama çıktıktan sonraki 2-3 gece nasıl uyudum bir ben bilirim.Ağrıdan çoğu kez ağlayarak uyandım.Transfer günü geldiğinde ben hala rahatsızdım ve doktorum istersem erteleyebileceğimi söyledi istemedim ki o zamanda tekrar sıvı toplanmıştı ama ben bebeklerimi tercih ettim ama yinede olmadı.Olsun napalım..Bu arada Allah korusun opu olursanız sakın tuz yemeyin.Ben ancak bir haftada bu yolla şişliği giderebildim.Tamamen kesin tuzu..Ve bol bol su için.Allah hepimizin kucağını en kısa zamanda doldursun güzel Allahım

merhaba kızlar bugün foliküllerke görüş günümdü ilk görüş...
üzüldüm sanki biraz normalde ymurtlamayla alakalı bir problemim yok herşey normaldi fakat 10 kadar yumurta var toplamda .. 7, 8, 9 mm olmak üzere ikitanede 14 mm lik var ... dr um 14 lükleri atıl gibi düşün dedi.. e2 değerimde 5 gün sonrasında 32 den 480 e çıkmış ... sizce herşey normal mi ben çok tedirgin oldum doktorum bir problem olmadığını söyledi ama yinede içim rahat değil ...doktor saydığı yumurtaların 3 ünü işaretlemiş bunu görünce üzüldüm biraz..

bir de merak ettiğim bir şey var folikül çatladığında içinden sadece bir yumurta mı çıkıyor yoksa ender olarak dafa fazlada çıkabiliyor mu ?

bu arada cetrodite miydi aklıma gelmedi kusura bakmayın bu iğneyede bugün başlıyorum hayırlısı artık..

Son düzenleme:
kızlar 21 yumurtdan 17si sağlam çıktı 9u döllendi 5.güne gidiyoruz diye haber geldi nasıl ki sizce..benim bilmediğim bişey var şimdi bu 9 tane salı gününe kadar lab.da beklerken nolacak bölünecek di mi?peki kötüye gitme ihitmali var mı allah korusun başlarına bişe gelme durumu yanii...kalan olursa ben dondurmakta istiyorum ama şuanki süreç hakkında bilgim de fikrim de yok ..

canım benimde 7 yumoş toplanmıştı 7 side döllendi 5in üstündeyse zaten sayı blastokist aşamasına gidiyolar çok hücreli embriyo oluşuyo yani benim 3. günde 3 embriyo varmış 5. güne sadece 1 enbriyo kaldı onuda transfer ettiler onlar hergün takip ediyo zaten merak etme sen bebekler emin ellerde duruma göre erkende edebilirler ama 9 taneden en az 3-4 embriyo kalır 5.güne

canım benimde 7 yumoş toplanmıştı 7 side döllendi 5in üstündeyse zaten sayı blastokist aşamasına gidiyolar çok hücreli embriyo oluşuyo yani benim 3. günde 3 embriyo varmış 5. güne sadece 1 enbriyo kaldı onuda transfer ettiler onlar hergün takip ediyo zaten merak etme sen bebekler emin ellerde duruma göre erkende edebilirler ama 9 taneden en az 3-4 embriyo kalır 5.güne

bendende 15 toplanmıstı 12 dollenmıstı 1.kalıte 2 sı tranfer edıldı kalan 10 tanenın gelısımlerı gerı kalmıs bıraz dendı cozduruldugunde problem yasanır dıye umutlandırmak ıstemıyoruz o yzuden dondurmuyoruz dedıler yıkıldım sebebı ne oluo boyle olmasının anlamadım

Son düzenleme:
Back