Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım hoşgeldin aramıza bende d.bakırda oturuyorum hangi dr. tedavisindesin ??? inş. bu sefer tutunur bebişin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş.
merhaba canım hoşbuldukkkk....WİNTERSUN hoşgelmişsin aramıza..Sanırım ilk güzel haberi senden alıcaz...Çünkü aramızda tedaviye başlamış bi sen varsın şu anda..Hadi İNŞALLAH bu sefer miniğin annesine ceeee diyiverir ve göbüşüne konuverir...
Sanırım yumurtaların çok çıkıyo ama yeterli olgunluğa erişemiyo, herhalde, ki maalesef çok çıkıcak demişsin öyle mi tatlımİNŞALLAH yumoşların kaliteli kaliteli olsunlar,güzel güzel gelişsinler tatlım,biz de ilk güzel haberimize hep birlikte sevinelim
Liste konusuna gelince konuyu MİNNASU arkadaşımız açtı ama bu ay tedaviye başlıyamıycakmış..Acep yine de bize bi liste yapıverir mi kiiiii
listemizdeki tüm anne adayları inşallah en güzelinden en hayırlısından evlatlara kavuşuruz dileyene bir iki üç dört beşBismillahirahmanirrahim
Allahümme inni es’elüke bismikel ehadil eazz*Ve ed’ukellahümme bismikel kebiril müteallillezi meleel erkane külleha en tekşife anni ma asbahtü ve ma emseytü fih
wintersun
nazenin74
oznur65
damraa
castamo
asaletlim
CARMENN
boncukkkkk
savran17
EBRUDUR
uhdeminnnik
panador
merhaba canım hoşbuldukkkk....
inşallah ilk güzel haber benden gelir de hepinize umut olurummm..ben pcosum. küçük yumoşlarım yeterince olgunlaşamadağı için normal gebelik oluşmuyo malesef ilk tüp bebek denememde 20 yumoş topladılar sonra benim karnım su topladı ama anlatamam ya ne su toplamak... yattığım yerden yardımsız kalkamıyodum öksüremiyorum sırt üstü yatılmıyo davul gibi geriliyo yüzüstü zaten mümkün değil heryerim tutuldu en son karnımdan 2.5 litre su çektiler bu doktorum olmaz su toplamaz dedi ama yine toplayacak ben biliyorum...şimdiden belli
bu akşam ovitrelle yi vuruyorum .perşembe sabah toplama işlemi olacak heyecan filan yok da bakalım neler gelişecek diye merak var sadece..
canım çok güzel olmuş hoşuma gitmez mi ayyhh hadi çatlasınlarr yumoşlar birden heyecan bastı canım hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey gönlünce olsun..bakalım sen inşallah hamile kalırsan bende giderim belki oraya
canım benim doktorum ali arman vene vidide transfer olacak yarım saat öncede iğnemi vurdum artık çatlasın yumoşlarrrrrrrr
Bismillahirahmanirrahim
Allahümme inni es’elüke bismikel ehadil eazz*Ve ed’ukellahümme bismikel kebiril müteallillezi meleel erkane külleha en tekşife anni ma asbahtü ve ma emseytü fih
wintersun 3. deneme venevidi tüpbm yumoşlar çatlıyor
nazenin74
oznur65
damraa
castamo
asaletlim
CARMENN
boncukkkkk
savran17
EBRUDUR
uhdeminnnik
panador
minnasu arkadaşlara hakkımda biraz da bilgi vereyim dedim hoşuna gitmezse sil canım sen
minnik cim hoşgeldin canım.bizimkiler yaz bebekleri olacak.tedavin hayırlı olsun.uzun protokol mu kısa protokol mu canım senin ki ve yaşın kaç
aynı şeyleri yaşamışız desene minnik..bende altı ay önce tüp bebek yapmıştım ve olumsuz sonuçlandı..bugün kontrolde kistim oluştuğunu öğrendim onu halledip diğer ay başlayacağım inşallah ama sizi çok yakından takip edeceğim..İnşallah yüzünüz bu sefer gülecek
mrb canım bende istanbulda yapacağım inşallah sanırım hazirana denk geliyor ikimizin nerede yapacaksın benim aklımda umut bahçeci var
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza mayısta bende tüp bebeğe başlıyacam benim ilk olacak inşallah hayırlı olur bu ay hepimize
Bismillahirahmanirrahim
wintersun 3. deneme venevidi tüpbm yumoşlar çatlıyor
nazenin74
oznur65
damraa
castamo
asaletlim
CARMENN
boncukkkkk
savran17
EBRUDUR
uhde
minnnik
panador
hepimize iyi gelsin inşallah bu dua allahım kabul etsin dileklerimizi inşallahhhh
damra inşallah allahım yardıcı olsun hepimize senin sorunun ne bide hangi merkeze gidiyosun