canım bende halil fırat erdeme gidiyorum şu an ama murat beye yönlendirdi tüp bebeğe haziranda başlıyacaz murat bey öyle dedi ay çok sevindim benim transfer umutta yapılacak galiba sskdan yararlanmak içğin senin sorunun ne benim yumurtalılklarım yavaş çalışıyo çikolata kisti var bi decd 56 çoktı sorun çok bende anlayacağın ama gerçekten çok sevindim birbirimize destek oluruz çok zor bi süreç ilk mi senin benim ikinci ankarada yaptırmıştım öncekini
Herkesin tedavisi hayırlı olur inşallah. Benimde 2. denemem olacak 4 tane dondurulmuşum var. İlaçlarımı almaya başlayalı 6 gün oldu. 3 mayısta kontrole gidicem hayırlısıyla. benim hikayem çok uzun ve üzücü o yüzden anlatmayacağım sadece önceki tedavimden bebeklerim oldu ve 45 gün yaşadıktan sonra kaybettim. Dondurulmuşu ilk defa yaşıyorum daha sakin geçiyor.
ya işallah bakalım her gelişmeyi ayrıntılarıyla anlatırım size yarın sabah 9:30 da opu var kaç tane çıkacak? SU TOPLAYACAK mıyım? en çok da buna takılmış durumdayım ya ali armanı bitek ben biliyom galiba:44:günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ??
veni vidiye bende gittim.. benim dr. mehmet diye biriydi tedavim devam ederken o bırakıp gitmiştibu dr. hiç duymamıştım hayırlısı olsun canım inş. güzel haberler verirsin umut olursun hepimize
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonra sırayla hepimizzzzzayy hadii wintersu ilk hamişimiz sen ol tamam mı:)))
wintersu canım dualarımız seninlee
kıslar wintersun uzun geliyor olabilir ismim irem
ya işallah bakalım her gelişmeyi ayrıntılarıyla anlatırım size yarın sabah 9:30 da opu var kaç tane çıkacak? SU TOPLAYACAK mıyım? en çok da buna takılmış durumdayım ya ali armanı bitek ben biliyom galiba:44:
canım dualarımız senle inş. herşey yolunda gider bir sorun çıkmaz detayları yazarsın artık bekleriz canım
canım hızlı hareket sorunu vardı bizde yaklaşık 2 ay sabah akşam aç karnına 1 bardak ılık şekilde içirdim eşime nerdeyse %50 artış oldu ara vermiştim şimdi yeniden başladık ...uhde canım sizin sorununuzda mı sperm sayısı azlığı yada şekil bozukluğuydu.değerleriniz nasıl değişti kaçtan kaça yukseldi vekaç ay içerisinde yazarmısın canım
evet minnasu ben normalde 1 ay önce tedaviye başlamak için gittiğimde rahimde perdeleme var dedi bende de 1 ay attı histereskobi oldum şimdi herşey yolunda dedi 35 günlük doğumkontrol hapı sonunda 12 mayısda iğnelere başlıcam tabi bi aksilik çıkmazsa yani cnm herşeyin bi zamanı var bende ilk üzüldüm kendimi hazırlayarak gittim ama farklı şeylerle karşılaştım zaman su gibi akıp geçiyo içini ferah tut moralini yüksek allah hepimize azasız kusursuz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
kızlar size ne dicem.aşinde sperm azlığı ya da sperm hareketsizliği olanlar kesinlikle keçiboynuzu kullansın.bana doktorum tavsiye etti ve çok faydasını görüceksiniz dedi.bende bugune kadar hep duyduğum ama hiç uygulamadığım için pişman oldum.benim doğum kontrol haplarımla birlikte eşime de keçi boynuzu kürüne başladıkaynı zamanda ibrahiç saraçoğlunun şiddetle tavsiye ettiği bi kür bu.sayfasına girip bakabilirsiniz.bence kesinlikle işe yarayacak.birden bire mucizevi bir etkisi yok ama 4 veya 5 ay içinde değerler çok yükselebiliyomus.ilk denememde bebeğim tutunmasa bile ikinci denemede çok daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.evliliğim daha 11 ay oldu.mayıs ayında transferim yapılacak insallah.bebeğm tutunmasa 1-2 ay ara verip sonra hemen tekrar denicem tüp bebeği.hem eşimin değerleri de o zamana kadar yukselmiş olur.zaten bizi bu sorundan dolayı tüp bebeğe yönlendirdiler gelişmeleri yazıcam size sık sık allah hiçbirimizin kucğını boş bırakmasın insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?