hosbulduk arkadasim.... dusugumun sorununu sordun sanirim gebeligim 9 haftalikti 9 haftaliga kadar bebegim ultrasyonda gorunmedi haftada 3 kez kan veriyordum surekli kontrol altindaydim artik bana zarar vermeye baslamisti doktorum igne vurup dusurecegiz demisti igne vuruldu dusmedi iki hafta daha gebeligim surdu surekli kanamam oluyordu igneden sonra doktorlar bile sasirmisti niye dusmedi diye ve sonra bir aksam oturuyordum farkinda bile degildim vucudum uyusuktu oyle yorgundumki yattimmi oturdummu kalkmak istemiyordum o aksam hic farketmeden fena sekilde kanamam baslamisti heryer kanda kalmisti sabah gittim doktora kan verdim sonra doktorumun yayina gittim negatif dedi bebek dusmus dedi o an bir yikim daha yasadim pisikolojim altust oldu yeni yeni toparlandim....cok uzun yazdim :)
canım benim çok çok geçmiş olsun....bir taraftan tutunabilmesi senin için ayrı bir avantaj..inşallah bu sefer herşey yolunda gider..benimde 6 ay önce tüp bebek denemem olmuştu kimyasal gebelik oluşmuştu..inşallah bu sefer sorunsuz tam bir gebelik geçiririz sen nerde yapmayı düşünüyorsun canım ben istanbul a gidip yaptırmayı düşünüyorum buradan umudum kesildi..