anatolya ben çok yıprandım.maddi manevi yıprandım ve %15 şansıl var.embriyolara genetik inceleme yapılacak belkide sağlıklı çıkmayacak ve transfer olmayacak.moralim bazen o kadar bozuluyor ki anlatamam bu eşime bana iş ortamına ailelere yansıyor.bazen ağlıyorum yapıcak bişeyim yok.rabim inş yüzümüzü güldürür.
sahiden anatolya..senin bu doktor ne ayak,iyi mi yani..hiç duymadığım şeyler söylemiş,anlamadım...kim bu hangi merkez hangi şehir merak ettim...salak mı ne yaaa,sinir oldum...
arkadaşlar nasılsınız.kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.benim de ilki tutup düşmüştü.o zaman resmen isyan etmiştim.ama şimdi hakkımda hayırlısıymış diyorum.çünkü eşimde genetik sorun var ve muhtemelen o embriyoda down sendromluydu.allahım kimseyi öyle sınamasın.inşallah hepimiz sağ sağlim sağlıklı hayırlı evlatlarımı kucağımıza alırız.rabbim bizimde yüzümüzü güldürür.
:)) ben de anlamadım ama pek de takmadım açıkcası.denizlide babür kaleli diye üniversitede prof olan bir doktor. yumurta toplama işi de erpa adında tüp bebek merkezinde yapıldı.
yaptırdık eşimde kromozom 13-14 kromozom translakasyonu var.ben de bi sıkıntı yok.yumurta toplanıyor doktor geliyor çok güzel yumurtalar iyi 3 gün sonra arıyorlar döllenenler az takip edioruz birinde 4 birinde 5 tane embriyo donduruldu.ama sağlıklımı bilmiyoruz.
iğnelerle başladık canım. gonal f , cetrotid ve luvarisle.
inşallah.umarım sağlıklı vardır.
ben de kullandım ondan .ama sıkıntı olmadı benim birinde 17 yumura birinde 16 yumurta alınmıştı.ilki uzun ikih-ncisi kısa protokol idi.şimdi de kısa protoko olacak.bu ay başlayacaktık ama benim ve eşimin bu ay göreleri yoğun olduğu için birdahaki aya erteledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?