kızlar bu pgt nedir.biraz arastırdım ama tam bir görüş edinemedim bu pgt ile ilgili.ayrıntıları bileniniz var mı...???
haydı hayırlısı bakalımmm.bende perş.gidecem ama opu için benimde cmt. ya da pzt.transfer olur heralde..birazdanda çatlatma iğnem var zaten:))kızlar merhaba bende doktordan geldim yumurtaların gelişimi maaşallah iyiymiş perşembe tekrar kontrolüm var. perşembe günkü kontrole göre belli olacak. cumartesi yada pazartesi yumurtalarım toplanacakmış. Hayırlısı Allahım yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın .
kızlar merhaba,
transferim dün oldu çok şükür..şuan evde dinlenmedeyim bu hafta işe gitmiycem...
yumoşlarımın biri 9 biri de 7 hücreli ama kaliteleri 2.kaliteymiş
buna şükür diyorum..ikisinide kondurduk göbüşüme , konarlaken ekrandan izlemek müthiş bişi
inşallah sıkıca tutunurlar annelerine...
naber kızlar ben beklemedeyim şimdilik iyiyim bazen ağrılarım oluyo çoğunluk yatıyorum yada uzanıyorum hiç evden çıkmadım yakında patlıycammm ama ne olacak bakalım şimdilik böyle
canım pgt embryolara uygulanan genetik bir test,eğer senin yada eşinin kromozom anomalisi varsa yaptırmakta fayda var..sağlıklı embryoyu seçmek için yapılıyo ve embryodan alınan tek hücrede genetik bir araz var mı yok mu diye kontrol ediliyor..çok pahalı bir işlem ve bana göre eşlerde kromozom anomalisi yoksa boşu boşuna yapılan bir test...
naber kızlar ben beklemedeyim şimdilik iyiyim bazen ağrılarım oluyo çoğunluk yatıyorum yada uzanıyorum hiç evden çıkmadım yakında patlıycammm ama ne olacak bakalım şimdilik böyle
Katılıyorum canım çok güzel bir an. Normal yolla diğer anneler bu ana tanıklık edemiyolar bizde bebeklerimizle ilk anlarında tanışmış oluyoruz. Şanslımıyız ne? Hayırlısı olsun canım. Dikkat et kendine ve bebişine...kızlar merhaba,
transferim dün oldu çok şükür..şuan evde dinlenmedeyim bu hafta işe gitmiycem...
yumoşlarımın biri 9 biri de 7 hücreli ama kaliteleri 2.kaliteymiş
buna şükür diyorum..ikisinide kondurduk göbüşüme , konarlaken ekrandan izlemek müthiş bişi
inşallah sıkıca tutunurlar annelerine...
Karamsarlık yok arkadaşım sen sağlıklısın eşin öyle daha anne olmak için uzun bir yol var. Tekrar deniceksin.tek yumurta ve spermle sanırım mucize bekledim....(
Evet canım çok sıkıcı oluyor ama sayılı gün geçicek. Kendine oyalancak bişeyler bulsaydın keşke ben puzzle yaptım mesela. İnşallah güzel sonucu alırsın canım.naber kızlar ben beklemedeyim şimdilik iyiyim bazen ağrılarım oluyo çoğunluk yatıyorum yada uzanıyorum hiç evden çıkmadım yakında patlıycammm ama ne olacak bakalım şimdilik böyle
Hayırlısı olsun öznurcum. Dualarımız seninle. Bebişinle dinlenmenin tadını çıkar.transfere gidiyorum arkadaşlar emanete verdiğim bebeklerimi alıpgeri gelicem. dua edin bana...
arkadaşlar merhaba.benim sonucum 3 gün sonra belli olcak.ama bende bir belirti yok.gayet iyiyim.normalim.bu iyi bişey mi?kötü bişey mi ?
hayırlısı olsun canım. bende böyle şeyler düşünme herkezde aynı belirtiler olmuyor. Bence bu günlerin tadını çıkar bebişinle. Canım inşallah hamilesindir. İyi düşün iyi olsunnnn....
kızlar bende pzrtsi öğrenicemm.adet sancısı gibi sancım gelio çok korkuyrmmm:18:
bebişin orda yerleştiği için ufak ağrılar yapıyor olabilir Öyle düşün.kızlar bende pzrtsi öğrenicemm.adet sancısı gibi sancım gelio çok korkuyrmmm:18:
inşş cnmgeçende bi gün benimde öyle oldu ama geçti.şimdi ne varmış ne yokmuş.inşallah hamileyizdir.geçer seninde,sürekli mi var?sadece bugündür belki.yarına bişeyin kalmaz canım Allahın izniyle.
bebişin orda yerleştiği için ufak ağrılar yapıyor olabilir Öyle düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?