mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

transım bu gün olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ohh kurtuldunn inşallah sonuda güzel olsun yarabbimm..

arkadaslar bnm de 4.gunum transın kabızlık ıcın dr dan ılac ıstedım duphalac verdı ıcmemde bı sakınc aolurmu bılgınız varmı :26:

olsaydı dr. vermezdi ama sen yinede hemen ilaca sarılma benim laparoskopiden sonsaki 8günüm çok fenaydı 4-5 kayısı üzerine bir bardak suyla çözdüm işi:)) salatalık çikolata gibi şeylerde ye bence:))

bencede bu kadar uğraştan sonra riske girmelisin en fazla bikaç gün ağrın çok olur o da nasılsa geçecek bol bol su içmek gerekiyormuş..bu arada ben her defasında sordum ama e2 neden bakılmadı hiç kan vermedim die gerek yok şüphelencek bi durum da yok dediler inşallah öledir perş.opu var

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum

1|Nursin1981 | | | |Maaşallah hamile
2|PULPY | 27 |1.Deneme | |Maaşallah hamile
3|Sare | |2.deneme | |Maaşallah hamile
4|thirdeyes | | | |Maaşallah hamile
5| Ninya | | 1.deneme |Aret KAMAR | Maaşallah hamile
6 |T4|Nursin1981 | | | |Maaşallah hamile:65 7 | barcelona|| | | Maaşallah hamile:65 8|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |25.05.2011 test tarihi
9|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial |21.05.2011 test tarihi
10|asporoke | | | |24 mayıs test tarihi
11|Ekim17 |36 |1. deneme| |transferi oldu sonuç bekliyor
12|Maonyaa | |1. deneme.|Eurofertil |30 05.2011 test tarihi
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanes |ne yaptıki acaba görünürde yok
14|Devran26 |28 |1. deneme | |1 haziran test tarihi
15|Kelebekgs| | | |Bugün yumoşları toplanıyor
16|Öznur65 |27 |2.deneme |Eurofertil |Çarşamba transferi var inşallah
17|Carmen |30 |1. deneme | |26 .05 opu yapılacak inşallah
18|Gülay | | | |26 mayıs test tarihi
19| kelebek | | | | 1 haziran test tarihi
20| my wish| | | | | 27 mayıs test tarihi:4 21| fatoş | | | | 25 mayıs test tarihi:49
22 | ailhan | | | |3 haziran test tarihi
23|Akideciknane| 40| 1.deneme| | çarşamba yumoşlar toplanacak
24 | soway | | | | yumoşları büyütüyor
25|Osenay| |1.deneme|Acıbadem Hastanesi | ne yaptıki acaba ses soluk yok
26|Minnik| 29| 2.deneme| | 3 haziran test tarihi
27| vuvuzela83 | | | | 3 haziran test tarihi
28|meryemce2||| |bugün transferi olacaktı ne yaptıki
29|anatolia20||| |bugün yumoşlar toplanacak
30 | lale | | | | bu hafta yumoşlar toplanacak
31 | aslı-as | | | | 29 u transfer olacak inşallah
32| ezine77| | | |transferine çok az kaldı
33 | pelin| | | |bugün yada yarın transfer
34| Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başladı
35|Çilekw |27 |1.Deneme|smyrna tüp bebek | yumoş büyütüyo
36 | tayf | | | | yumoş büyütüyo
37 |Asaletlim|22|4.Deneme|Brüksel | dondurulmuşlarla başladı
38 |Damra| 34 |1. deneme| Jinemed kalamış |Regl bekliyor 3 haziranda başlayacak:82:
39 | Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği | Regl bekliyor:82:
40 |Beysu||| | Regl bekliyor:82:
41|Asgok| 28|| | mayıs sonu başlıycak
42|Behire| 30 |2.deneme| | Dondurulmuşlarla başlıycak
43|Uhde||| | Mayıs sonu başlıycak
44| Caziiiii||| | Mayıs sonu başlıycak

36|melish83||||
: [/TABLE][/FONT][/COLOR][/B][/B]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
[/QUOTE][/QUOTE]

[/QUOTE][/QUOTE]

canım ben yasımı ve deneme sayımı yazdım.herkese hayırlı olsunnn:)))

canm aslında ben işin ağrısında sızısında değilim.şiddetli geçerse yogun bakım vs bile olabiliyormus.birde hcg yi erteleyebiliyorlarmıs ki benm ve eşimin br ay daha aynı zahmeti,stresi herseyi aynen çekmemiz demek olacak.ama yapcak brsey yoksa foliküllerin büyümesi için ben de tamam riski alalım dedim.uff büyüyün aynı yumoşlarımmm((

''OHSS hamile kalma ihtimalinizi azalmayacak olup, genellikle olumlu sonuçlar nedeniyle meydana gelmektedir.'' ohss ile ilgili bu kadar çok sey okumus olmama ragmen neden bu cümle dikkatimi çekti ve beni çok sevindirdi acaba:)))

ohhh maaşallah, listede baya hamileler var, inşallah bizde hamileyiz die ekleniriz oralara.

ilk denemesinde hamile kalan arkadaşlarımıda uyarıyım, aman ha asıl bundan sonrası çok önemli, stresten uzak durun, eldiven giymeden hiç bi temizlik malzemesine elinizi sürmeyin, mümkün ise kendinizi yormayın, temizlik yapmayın, ben sanırım ilk bebeğimi bu sebeplere bağlayarak kaybettiğimi düşünüyorum, siz siz olun benim yaptıklarımı yapmayıııııııııınnnnnnn!!!!
herkese bol şanssssss, bende tedavimin 5. günündeyim, dün ultrasonda yumurtalarım 11 mm olmuş, geçen denemede bukadar çabuk büyümemişti, şaşırdım....

[/quote]bende benımkılerı ekledım :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende doktordan geldim yumurtaların gelişimi maaşallah iyiymiş perşembe tekrar kontrolüm var. perşembe günkü kontrole göre belli olacak. cumartesi yada pazartesi yumurtalarım toplanacakmış. Hayırlısı Allahım yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın .

aminnn, inşallahhh:))

kızlar merhaba,
transferim dün oldu çok şükür..şuan evde dinlenmedeyim bu hafta işe gitmiycem...
yumoşlarımın biri 9 biri de 7 hücreli ama kaliteleri 2.kaliteymiş
buna şükür diyorum..ikisinide kondurduk göbüşüme , konarlaken ekrandan izlemek müthiş bişi
inşallah sıkıca tutunurlar annelerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…