• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

ooo baya varmış senin yaa. benimkiler onun yarısı kadar 26 öğrenci. Allah sana da sabır versin canım. şehir merkezleri malesef kalabalık oluyor.

tamam canım kolay gelsin sana. benim de yapmam lazım onları ama hiç içimden gelmiyor. davranış notları, notlar, kitap okuma falan offf offf :)

kızlar bu pgt nedir.biraz arastırdım ama tam bir görüş edinemedim bu pgt ile ilgili.ayrıntıları bileniniz var mı...???

kızlar bu pgt nedir.biraz arastırdım ama tam bir görüş edinemedim bu pgt ile ilgili.ayrıntıları bileniniz var mı...???

canım pgt embryolara uygulanan genetik bir test,eğer senin yada eşinin kromozom anomalisi varsa yaptırmakta fayda var..sağlıklı embryoyu seçmek için yapılıyo ve embryodan alınan tek hücrede genetik bir araz var mı yok mu diye kontrol ediliyor..çok pahalı bir işlem ve bana göre eşlerde kromozom anomalisi yoksa boşu boşuna yapılan bir test...

kızlar merhaba bende doktordan geldim yumurtaların gelişimi maaşallah iyiymiş perşembe tekrar kontrolüm var. perşembe günkü kontrole göre belli olacak. cumartesi yada pazartesi yumurtalarım toplanacakmış. Hayırlısı Allahım yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın . :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
haydı hayırlısı bakalımmm.bende perş.gidecem ama opu için benimde cmt. ya da pzt.transfer olur heralde..birazdanda çatlatma iğnem var zaten:))

kızlar merhaba,
transferim dün oldu çok şükür..şuan evde dinlenmedeyim bu hafta işe gitmiycem...
yumoşlarımın biri 9 biri de 7 hücreli ama kaliteleri 2.kaliteymiş
buna şükür diyorum..ikisinide kondurduk göbüşüme , konarlaken ekrandan izlemek müthiş bişi
inşallah sıkıca tutunurlar annelerine...

kaç hücreli olurlarsa iyi oluyor..1. mi 2. mi kalite oldukları neye göre belli oluyor ben bu kısmı bilmiyorumda perş.opu var...
sende bol bol dinlen hayırlısı ise olur inşallah

naber kızlar ben beklemedeyim şimdilik iyiyim bazen ağrılarım oluyo çoğunluk yatıyorum yada uzanıyorum hiç evden çıkmadım yakında patlıycammm ama ne olacak bakalım şimdilik böyle

walla gerekirse aylarca yatılır o kadar çok bekeledikki bebişleri yetrki sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza di mi??

canım pgt embryolara uygulanan genetik bir test,eğer senin yada eşinin kromozom anomalisi varsa yaptırmakta fayda var..sağlıklı embryoyu seçmek için yapılıyo ve embryodan alınan tek hücrede genetik bir araz var mı yok mu diye kontrol ediliyor..çok pahalı bir işlem ve bana göre eşlerde kromozom anomalisi yoksa boşu boşuna yapılan bir test...

teşekkür ederim canım.ne kadarmıs ki yaklasık?

naber kızlar ben beklemedeyim şimdilik iyiyim bazen ağrılarım oluyo çoğunluk yatıyorum yada uzanıyorum hiç evden çıkmadım yakında patlıycammm ama ne olacak bakalım şimdilik böyle

bızım test tarıhımız aynı ama ben 2 gundur gezıp duruyorum yaaa :44:bnmde nadır hafıf karnıma batıo bıseyler sırtım ve kabızlık var az ama hala ayaktayım:)))

transfere gidiyorum arkadaşlar emanete verdiğim bebeklerimi alıp :49: geri gelicem. dua edin bana...

kızlar merhaba,
transferim dün oldu çok şükür..şuan evde dinlenmedeyim bu hafta işe gitmiycem...
yumoşlarımın biri 9 biri de 7 hücreli ama kaliteleri 2.kaliteymiş
buna şükür diyorum..ikisinide kondurduk göbüşüme , konarlaken ekrandan izlemek müthiş bişi
inşallah sıkıca tutunurlar annelerine...
Katılıyorum canım çok güzel bir an. Normal yolla diğer anneler bu ana tanıklık edemiyolar bizde bebeklerimizle ilk anlarında tanışmış oluyoruz. Şanslımıyız ne? Hayırlısı olsun canım. Dikkat et kendine ve bebişine...

tek yumurta ve spermle sanırım mucize bekledim....:((
Karamsarlık yok arkadaşım sen sağlıklısın eşin öyle daha anne olmak için uzun bir yol var. Tekrar deniceksin.

Evet canım çok sıkıcı oluyor ama sayılı gün geçicek. Kendine oyalancak bişeyler bulsaydın keşke ben puzzle yaptım mesela. İnşallah güzel sonucu alırsın canım.

transfere gidiyorum arkadaşlar emanete verdiğim bebeklerimi alıp :49: geri gelicem. dua edin bana...
Hayırlısı olsun öznurcum. Dualarımız seninle. Bebişinle dinlenmenin tadını çıkar.

arkadaşlar merhaba.benim sonucum 3 gün sonra belli olcak.ama bende bir belirti yok.gayet iyiyim.normalim.bu iyi bişey mi?kötü bişey mi ? :61:

arkadaşlar merhaba.benim sonucum 3 gün sonra belli olcak.ama bende bir belirti yok.gayet iyiyim.normalim.bu iyi bişey mi?kötü bişey mi ? :61:

hayırlısı olsun canım. bende böyle şeyler düşünme herkezde aynı belirtiler olmuyor. Bence bu günlerin tadını çıkar bebişinle. Canım inşallah hamilesindir. İyi düşün iyi olsunnnn....:nazar::nazar::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bende pzrtsi öğrenicemm.adet sancısı gibi sancım gelio çok korkuyrmmm:18:

kızlar bende pzrtsi öğrenicemm.adet sancısı gibi sancım gelio çok korkuyrmmm:18:

geçende bi gün benimde öyle oldu ama geçti.şimdi ne varmış ne yokmuş.inşallah hamileyizdir.geçer seninde,sürekli mi var?sadece bugündür belki.yarına bişeyin kalmaz canım Allahın izniyle.

geçende bi gün benimde öyle oldu ama geçti.şimdi ne varmış ne yokmuş.inşallah hamileyizdir.geçer seninde,sürekli mi var?sadece bugündür belki.yarına bişeyin kalmaz canım Allahın izniyle.
inşş cnm
bebişin orda yerleştiği için ufak ağrılar yapıyor olabilir Öyle düşün.

ozmn dayanırım cnmmmm:86:

uykudan başım ağrıyarak uyandımmm:14:

Back