mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

ya zaten 8. gunde cok barız bellı oluyor ben bu beklemelerı sacma buluorm 10 12 gun
hem varsa vardır yoksa yokdur
o beklemek adamı manyak edıor

ya zaten 8. gunde cok barız bellı oluyor ben bu beklemelerı sacma buluorm 10 12 gun
hem varsa vardır yoksa yokdur
o beklemek adamı manyak edıor

esra iyi niyetle söyledini biliyrm ama senin 8.günü yap demen beni gerçekten strese sokuooo.ben beklemek istiyorum.

ben bekleyerek psıkolojının bozulmasını ıstemedıgım ıcın demıstım ılla gıt baktır demedım
cıkar yanı dedım
cunku ınsan her gecen gun ay belırtım varmı yokmu dıe daha cok strese gırıyor
hele beklemedıgı anda pırt dıe kanamn olunca keske yaptırıp ogrenseydım dıorsun

snı sıtrese sokmak deıldı amacım
kusuruma bakma tubacıgım

hayırlı soncular alman dılegylen..

arkadaşlar ben de başladım tedaviye dondurulmuşlar için bugün 6.günüm

ccanım cahilliğimi bağışla.bu dondurulmuslarla olan süreç nasıl oluyor?aynı şekilde igne vs kullanmaya baslıyor musun tüp bebk sürecinde oldugu gibi...tek farkı yumurta toplama işlemi olmaması mı?

selam arkadaslar nasilsiniz dondurlmuslarda 10 cu gunum cumartesi ultrason ve kan testim var tahminimce haftaya falan transferim olur hadi hayirlisi gunler yaklastikca heyecan ve korku sarmaya basladi

selam arkadaslar nasilsiniz dondurlmuslarda 10 cu gunum cumartesi ultrason ve kan testim var tahminimce haftaya falan transferim olur hadi hayirlisi gunler yaklastikca heyecan ve korku sarmaya basladi

inşallah senin için en güzeli olur...... inşallah hepimiz için en güzeli olur....

bızım test tarıhımız aynı ama ben 2 gundur gezıp duruyorum yaaa :44:bnmde nadır hafıf karnıma batıo bıseyler sırtım ve kabızlık var az ama hala ayaktayım:)))

ayaktayken ağrın olmuyomu benim başımda 2 nöbetçim var kalkmama müsade etmiyolar çok az kalkıyorum geziniyorum sonra uzanıyorum ya benim 2 gündür karnımda şişlik var kabız değilim batmalar bendede var hayırlısı artık Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz inşaallah

kızlar pazar günkü hcg değerim 206 idi, ama ben bir türlü emin olamamıştım sonuçtan. bugün yine kan verdim saat 3te çıkacak sonuç. eğer yükselmişse kesin olarak hamileyim demek oluyor senelerdir bekleyip hep olumsuz sonuç yaşayınca insan bir türlü inanamıyor işte. kasıklarımda sürekli ağrı var, bide hep akıntı geliyormuş gibi hissediyorum. nette okuduklarım bunların hamileliğin ilk aylarında normal olduğunu yazıyor. transferden beri bu 15. günüm, inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim hastaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…