geçmiş olsun canım.umudumuzu yitirmemeliyiz...ilk deneme .sorun hem bende hem eşimde . benim yumurta rezervim az , eşiminde spremi.
tedaviye rağmen tek yumurta oluştu o da tutunamadı(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım.umudumuzu yitirmemeliyiz...ilk deneme .sorun hem bende hem eşimde . benim yumurta rezervim az , eşiminde spremi.
tedaviye rağmen tek yumurta oluştu o da tutunamadı(
tek yumurta ve spermle sanırım mucize bekledim....(
kızlar benim bugün yumurtam toplandı. yumurtam diyorum çünkü 1taneymiş. 3 taneydi. doktor ortada 2 si yok dedi. sonradan atağa geçen, bu yumurtadan olmaz denilen yumurtam kaldı sadece elimde. ama Allah'a şükür kalitesi çok iyiymiş. gene de umudumu yitirmemeye çalışıyorum. yarın sonucu bildirecekler. kaybolan diğer 2 yumurta için doktorum yumurta yaşlanması var dedi
canım hayırlısı olsun. Allahım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Arkadaşım iyi düşün iyi olsun. İnşallah hepimiz Allahın izniyle anne olacağız..
arkadaşlar nasılsınız.kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.benim de ilki tutup düşmüştü.o zaman resmen isyan etmiştim.ama şimdi hakkımda hayırlısıymış diyorum.çünkü eşimde genetik sorun var ve muhtemelen o embriyoda down sendromluydu.allahım kimseyi öyle sınamasın.inşallah hepimiz sağ sağlim sağlıklı hayırlı evlatlarımı kucağımıza alırız.rabbim bizimde yüzümüzü güldürür.
naber kızlar ben beklemedeyim şimdilik iyiyim bazen ağrılarım oluyo çoğunluk yatıyorum yada uzanıyorum hiç evden çıkmadım yakında patlıycammm ama ne olacak bakalım şimdilik böyle
benim ikinci denemem arkadaşlar ama eylül ayından beri uğraşıyorum.2 defa yumurta toplandı embriyolar donduruldu.şimdi tekrar toplanacak ve sağlıklı embriyo çıkarsa transfer edilecek.allahım büyüktür inşallah benimde yüzümü güldürür.
anatolya ben çok yıprandım.maddi manevi yıprandım ve %15 şansıl var.embriyolara genetik inceleme yapılacak belkide sağlıklı çıkmayacak ve transfer olmayacak.moralim bazen o kadar bozuluyor ki anlatamam bu eşime bana iş ortamına ailelere yansıyor.bazen ağlıyorum yapıcak bişeyim yok.rabim inş yüzümüzü güldürür.
kızlar benim bugün yumurtam toplandı. yumurtam diyorum çünkü 1taneymiş. 3 taneydi. doktor ortada 2 si yok dedi. sonradan atağa geçen, bu yumurtadan olmaz denilen yumurtam kaldı sadece elimde. ama Allah'a şükür kalitesi çok iyiymiş. gene de umudumu yitirmemeye çalışıyorum. yarın sonucu bildirecekler. kaybolan diğer 2 yumurta için doktorum yumurta yaşlanması var dedi
%15 kötü değil ki canım. bir bayanın normal yolla hamile kalma şansı %20 derler. haklısın çevredekiler bebek yokmu diye hem bize hem ailelere soruyor onlar da üzülüyor tabiki. ama unutma Rabbim sevdiği kullara dert verirmiş. sen güçlü olmalıısn ki ailen de güçlü olsun. iyi düşünelim iyi olsun herşey.ben de çok üzüldüm 1 yumurtanız var denince ama yapacak bişey yokki. ağlasak da üzülsek de herşey olacağına varıyor. bize düşen sabretmek oluyor.
canım çok güzel demişsin gercekten.hersey olacagına varıyor.insallah demekten baska yapacak birseyimiz yok...insan asıl umudunu kaybedince ölür derler ya çok dogru gerçekten...