mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

ben bile heyecanlandım canım güzel haberlerini bekliyoruz

ay canım benim yaaa bu ayın açılışını pozitif ile yaptık inşallah öylede gider
Canım sanada 9 ay 10 gün sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat diliyorum Allah bizlerede nasip eder inşallah.Kendine çoook dikkat et...Ay ne güzel

hadi cnm gözün aydın çok çok çooooooookkkkkk sevindimm allahım duysun sesimizi darısı başımıza olsun inşallah...

Canım guzel yorumun ıcın coooook tesekut ederım...:))
Ayrıca ılgılenen yazan herkese coook tesekkur ederım... Benı yalnız bırakmayın ardım sıra beklıyorum:))

kızlar neden adet gelmiyor karnım ağrıyor olacakmışım gibi 2gün geçti az evvel test yaptım tabisiii negatiff...bugun 9.lucrini vurulacam...adet olsamda golal,f ye başlasam bir an önce de hemencecik yumoşlar toplansa ama artık beklemekten çok gerildim..benim hayatım boyunca adetim 1 gün bile geçikmedi acaba bu iğne kist falan yaptıda ondan mı olmuyorum iyice sinirlerim bozuldu artık yaaaa

merhaba kızlar, bende dün transfer yaptırdım bugünde yatıyorum. dünden beri oturmaktan patlamak üzereyim artık. otur otur nereye kadar :) doktorum ilk 2 gün dikkat et sonra normal hayatına geri dön dedi, sadece yorma kendini dedi. en zoruda sigara içememek tabi gerçi az önce dayanamayıp bir tane içtim bu benim ilk denememdi, aret kamar e gittim. herşey güzel dediler ama bakalım kısmet tabi. Allah hepimize sabır versin.

kendim almış gibisevindim sonucuna
Allah hepimize nasip etsin. bu zor bekleyiş mutlulukla bitsin
son 5 gün

transferin hayırlı olsun
beklemek gerçekten zor ama pozitif olmak lazım
keşke o bitane sigrayı da içmeseydin diycem ama hiç sigara içmemiş biri olarak
seni anlamıyor olabilirim, ama meleğini zehirleme bence

tebrikler inşallah güzel hamilelik geçirirsin senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına ilk hamiler değmesin

çok güzelll gerçekten ilk açılışı pozitif sonuçla yaptık inşallah bu sayfada herkez pozitif sonuç yazar allah bizlerede nasip eder inşiallahhhhh.. tebrik ediyorum arkadaşım seni

canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucagınada almayı nasip eder inş. darısı bizlerin başına olsun

merhaba adetinin gecikmesi kullandigin igneler yuzunden oluyor bende de aynisi olmustu herseyin hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsin adet gecikmesini kafana takma sen moralini yuksek tut yumoslarinin toplanma gununu bekle allah yardimcin olsun....

çok güzel bir haber buuu,allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inşallah

Gözün aydın, Allah sonuna kadar sağlıkla sıhhatle gitmeyi nasp etsin :) Darısı başımıza. Sanki ben haber almışım gibi sevindim yaa.

coookk sevindim tebrik ederimmm ne guzel allah sagliginla bebisine kavstursun cnm

bilmiyorumki hemşire bazılarının acı eşiği düşük oluyo dedi o kusuyoduda bilmiyorum çok korktum halada korkuyorum atlatıncaya kadar korkucam sanırım

çook tebrik ederim darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…