Aramıza hoşgelmişsin tedavin hayırlı olsun Göbişin dolsun inşallah...
Canım sperm sayınız az diye üzülme valla binlerdede gezse sonuçta sperm var.Bizdede tesa ile bulundu şükür ama sayı çok azdı.Sizin
tüp bebek olur bizim mikroenjeksiyon oldu.Ben yinede şükrediyorum eşimden önce biri ameliyata girmiş ondan hiç sperm çıkmamış.İnsan hep daha azını görüp şükretmeli..
İnşallah bebişlerin sıkıca tutunur annelerine güzel haberlerini bekliyoruz canımcım
Boncukkkcuğum senin popişine Allah güç versin ama iğneler çabukcak bitiyor.Güzel haberlerini bekliyorum.Benim 12 yumurta toplandı hepsini döllemişler ama kala kala 5 tanesi kaldı diğerleri hiç bölünmemiş malesef inşallah perşembeye kadar bunlarada bişi olmaz.Ben çok fenayım.Yumurta toplandığından beri karnım bir şiş bir ağrıdır gidiyor.Bugün sorun varmı diye kontrole gittim .Hani su toplandımı diye.Doktorum opu sırasında biraz sıvı toplanmıştı onuda aldım ama karnın yumuşak ve şuan sıvı yok.Ağrın ve şişkinlik normal .Yumurtalıkların çok yorulduğu için ve 2 haftaya düzelir dedi.Benim gibi olan varmı?Karnım o kadar şişki sanki dünyanın gazı var gebe kadın gibi geziyorum evin içinde.2 kiloda almışım .Ama şükür istifra falan yok doktorda sordu zaten .Bilmiyorum bu 2 hafta nasıl geçicekkkk:18::18:
Maşallah maşallah beklemeye geçtin demek hadi hayırlısı canım benim.OPU n nasıl geçti ? Kaç yumoş topladılar ? Sonrasında nasıldın ben hiç iyi değilimde
Ben şahsen antibiyotik kullanmadım canım .OPU sırasında hiç birşey hissetmedim.Zaten uyuttukları için göz açıp kapayana kadar geçiyor diyebiliriz.Ama benim ondan sonra şişkinlik oldu işte o beni zorluyor biraz...Birde şu tek yumurtası alınan bayanı anlamadım.:Mantıken yumurtan ne kadar çoksa rahim ve yumurtalıkların o kadar yoruluyor.Onun başka bir derdi vardır belkide tek yumurta diye üzülmüştür olamazmı??