• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

merhabalar... cook oldu gırmeyelı zaten cokta yazmıyorum ben ama.... fırsat yaratıp yazmak ıstedım...benım transferım 30 nısanda yapıldı bu ııncı denememız bıraz once kan verıp geldım ve su an sonucu belıyorum 2.30 gıbı haber alacam. herkese bol sabır ve bollll sans. :71:

ben bile heyecanlandım canım güzel haberlerini bekliyoruz:49::49::49:

Arkadaslar su an aglıyorum..... cook sevınclıyım...... oldu bu sefer sonuc POZITIF degerım 125 cıkmıs :8: okadar mutluyum kı....... umarım hepınız ama hepınız bu mutlulugu tek tek yasarsınız... okadar ıcten soyluyorum kı........ ooff alahım ya coook mutluyumm :61:

ay canım benim yaaa bu ayın açılışını pozitif ile yaptık inşallah öylede gider
Canım sanada 9 ay 10 gün sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat diliyorum Allah bizlerede nasip eder inşallah.Kendine çoook dikkat et...Ay ne güzel :52::52::52::52::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaslar su an aglıyorum..... cook sevınclıyım...... oldu bu sefer sonuc POZITIF degerım 125 cıkmıs :8: okadar mutluyum kı....... umarım hepınız ama hepınız bu mutlulugu tek tek yasarsınız... okadar ıcten soyluyorum kı........ ooff alahım ya coook mutluyumm :61:[/QUOT
massallah massallah ayyy neguzellll..bende sızın kadar sevindim..benimde 19 mayısta test tarihim...allah bebişinizi kucagınıza almayı nasıp etsınnn

hadi cnm gözün aydın çok çok çooooooookkkkkk sevindimm allahım duysun sesimizi darısı başımıza olsun inşallah...

ay canım benim yaaa bu ayın açılışını pozitif ile yaptık inşallah öylede gider
Canım sanada 9 ay 10 gün sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat diliyorum Allah bizlerede nasip eder inşallah.Kendine çoook dikkat et...Ay ne güzel :52::52::52::52::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım guzel yorumun ıcın coooook tesekut ederım...:))
Ayrıca ılgılenen yazan herkese coook tesekkur ederım... :71: Benı yalnız bırakmayın ardım sıra beklıyorum:))

kızlar neden adet gelmiyor karnım ağrıyor olacakmışım gibi 2gün geçti az evvel test yaptım tabisiii negatiff...bugun 9.lucrini vurulacam...adet olsamda golal,f ye başlasam bir an önce de hemencecik yumoşlar toplansa ama artık beklemekten çok gerildim..benim hayatım boyunca adetim 1 gün bile geçikmedi acaba bu iğne kist falan yaptıda ondan mı olmuyorum iyice sinirlerim bozuldu artık yaaaa

merhaba kızlar, bende dün transfer yaptırdım bugünde yatıyorum. dünden beri oturmaktan patlamak üzereyim artık. otur otur nereye kadar :) doktorum ilk 2 gün dikkat et sonra normal hayatına geri dön dedi, sadece yorma kendini dedi. en zoruda sigara içememek tabi :1: gerçi az önce dayanamayıp bir tane içtim :17: bu benim ilk denememdi, aret kamar e gittim. herşey güzel dediler ama bakalım kısmet tabi. Allah hepimize sabır versin.

Arkadaslar su an aglıyorum..... cook sevınclıyım...... oldu bu sefer sonuc POZITIF degerım 125 cıkmıs :8: okadar mutluyum kı....... umarım hepınız ama hepınız bu mutlulugu tek tek yasarsınız... okadar ıcten soyluyorum kı........ ooff alahım ya coook mutluyumm :61:

kendim almış gibisevindim sonucuna :nazar:
Allah hepimize nasip etsin. bu zor bekleyiş mutlulukla bitsin
son 5 gün:1:

merhaba kızlar, bende dün transfer yaptırdım bugünde yatıyorum. dünden beri oturmaktan patlamak üzereyim artık. otur otur nereye kadar :) doktorum ilk 2 gün dikkat et sonra normal hayatına geri dön dedi, sadece yorma kendini dedi. en zoruda sigara içememek tabi :1: gerçi az önce dayanamayıp bir tane içtim :17: bu benim ilk denememdi, aret kamar e gittim. herşey güzel dediler ama bakalım kısmet tabi. Allah hepimize sabır versin.

transferin hayırlı olsun :64:
beklemek gerçekten zor ama pozitif olmak lazım :3:
keşke o bitane sigrayı da içmeseydin diycem ama hiç sigara içmemiş biri olarak
seni anlamıyor olabilirim, ama meleğini zehirleme bence :emir_bebek::emir_bebek:

tebrikler inşallah güzel hamilelik geçirirsin senin adına çok sevindim :16:darısı bizlerin başına :49:ilk hamiler :nazar:değmesin

çok güzelll gerçekten ilk açılışı pozitif sonuçla yaptık inşallah bu sayfada herkez pozitif sonuç yazar allah bizlerede nasip eder inşiallahhhhh.. tebrik ediyorum arkadaşım seni :49::49::49:

canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucagınada almayı nasip eder inş. darısı bizlerin başına olsun

kızlar neden adet gelmiyor karnım ağrıyor olacakmışım gibi 2gün geçti az evvel test yaptım tabisiii negatiff...bugun 9.lucrini vurulacam...adet olsamda golal,f ye başlasam bir an önce de hemencecik yumoşlar toplansa ama artık beklemekten çok gerildim..benim hayatım boyunca adetim 1 gün bile geçikmedi acaba bu iğne kist falan yaptıda ondan mı olmuyorum iyice sinirlerim bozuldu artık yaaaa

merhaba adetinin gecikmesi kullandigin igneler yuzunden oluyor bende de aynisi olmustu herseyin hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsin adet gecikmesini kafana takma sen moralini yuksek tut yumoslarinin toplanma gununu bekle allah yardimcin olsun....

çok güzel bir haber buuu,allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inşallah

Gözün aydın, Allah sonuna kadar sağlıkla sıhhatle gitmeyi nasp etsin :) Darısı başımıza. Sanki ben haber almışım gibi sevindim yaa.:66::66:

coookk sevindim tebrik ederimmm ne guzel allah sagliginla bebisine kavstursun cnm

Aramıza hoşgelmişsin tedavin hayırlı olsun Göbişin dolsun inşallah...

Canım sperm sayınız az diye üzülme valla binlerdede gezse sonuçta sperm var.Bizdede tesa ile bulundu şükür ama sayı çok azdı.Sizin tüp bebek olur bizim mikroenjeksiyon oldu.Ben yinede şükrediyorum eşimden önce biri ameliyata girmiş ondan hiç sperm çıkmamış.İnsan hep daha azını görüp şükretmeli..

İnşallah bebişlerin sıkıca tutunur annelerine güzel haberlerini bekliyoruz canımcım

Boncukkkcuğum senin popişine Allah güç versin ama iğneler çabukcak bitiyor.Güzel haberlerini bekliyorum.Benim 12 yumurta toplandı hepsini döllemişler ama kala kala 5 tanesi kaldı diğerleri hiç bölünmemiş malesef inşallah perşembeye kadar bunlarada bişi olmaz.Ben çok fenayım.Yumurta toplandığından beri karnım bir şiş bir ağrıdır gidiyor.Bugün sorun varmı diye kontrole gittim .Hani su toplandımı diye.Doktorum opu sırasında biraz sıvı toplanmıştı onuda aldım ama karnın yumuşak ve şuan sıvı yok.Ağrın ve şişkinlik normal .Yumurtalıkların çok yorulduğu için ve 2 haftaya düzelir dedi.Benim gibi olan varmı?Karnım o kadar şişki sanki dünyanın gazı var gebe kadın gibi geziyorum evin içinde.2 kiloda almışım .Ama şükür istifra falan yok doktorda sordu zaten .Bilmiyorum bu 2 hafta nasıl geçicekkkk:18::18:

Maşallah maşallah beklemeye geçtin demek hadi hayırlısı canım benim.OPU n nasıl geçti ? Kaç yumoş topladılar ? Sonrasında nasıldın ben hiç iyi değilimde :59:

Ben şahsen antibiyotik kullanmadım canım .OPU sırasında hiç birşey hissetmedim.Zaten uyuttukları için göz açıp kapayana kadar geçiyor diyebiliriz.Ama benim ondan sonra şişkinlik oldu işte o beni zorluyor biraz...Birde şu tek yumurtası alınan bayanı anlamadım.:Mantıken yumurtan ne kadar çoksa rahim ve yumurtalıkların o kadar yoruluyor.Onun başka bir derdi vardır belkide tek yumurta diye üzülmüştür olamazmı??

bilmiyorumki hemşire bazılarının acı eşiği düşük oluyo dedi o kusuyoduda bilmiyorum çok korktum halada korkuyorum atlatıncaya kadar korkucam sanırım :53::53::52::52:

çook tebrik ederim :46::46:darısı başımıza :49::49:

Back