boncukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cnm ikisinide göbekten yapıyrmmm iğnelerimin.benkii iğne olurken bi hastaneyi ayağa kaldırırdım.şimdi kendim yapıyrm bebeğim gelsinde bürün acılara arzıyımmm
MAONYAcım cumartesi yumoşlar toplanıcakmış...Yumurta toplama işlemine sen girerken eşini de sperm verme odasına alıyolar veya senden önce de eşin spermini vermiş olabilir..Benim 2.de öyle olmuştu,sonrada duşunu alıyo,o odada...Yumoş toplama işlemi anestezi altında olduğu için gayet kolay geçiyo,hiç merak etme,hadi hayırlısı bakalım,salı veya çarşamba gibi de transferin olur herhalde
Herkese Merhabaaa, kaç gündür giremedim yoğunluktan, anneler gunü vs. derken ihmal ettim buraları. Yukarıdaki tabloda yumoslar toplandı mı acaba diye yazmışsınız :)) transferim bile yapıldı :))) az embriyom gelistigi için 3. gün transferi yapıldı sanırım. beklemedeyim su anda kızlar. Gergin değilim çok şükür, nasıl gecicek diye de düşünmüyorum hiç. Tuhaf bı boşluk var icimde bende anlam veremiyorum :))) hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Dualarınızı esirgemeyin görüşmek üzere
TARÇINcım sen nerelerdesin yahu..Listeye bilerek öyle yazdım ki geliverir de durumundan bizi haberdar edersin belki diye...Meğer sen transferini bile olmuşsun....Kaçıncı günündesin bakalım,yatıyosun,dinleniyosun kendini yormuyosun dimiiii şekercim
slm cnm bende memnunumda bugun igneler sabah aksama dondu .neyse bugun hastaneden aradilar o sinirimi bozdu kafama takildi biraz ticarimi yapiyolar acaba diye cunku biliyorsun bizim sigortaa karsiliyor bir asistan aradi dr camus a temmuz icin gene randevu verdi sebeb eger tutmazsa hemen randevu veriyolar e bu ne demek daha denemedim bileneden hemen randevu verdiler anlamadim gerci benim dr a zor randevu aliniyor 2 ayda ancak ama gene neden gerek duydular dogrusu buda kafami kurcaladi.sayet tutarsa bu ay randevu iptl oluyor;BU ARADA SEN NEREDE OTURUYORSUN BEN LA LOUVRIER DEYIM?
AKİDECİKNANE bence de hastanenin uygulaması çok yersiz olmuş..Sanki en baştan '''zaten tutmıycak ,hadi size bi randevu daha verelim''' der gibi ,ne kadar tuhaf..Ama cidden doktorun çok yoğunsa bu tavırları ondan da kaynaklanıyo olabilir..Sen hiç canını sıkma...Bide hadi bu tutmadı tekrar orda mı yaptırmak zorundasın ki hemen randevu tarihi veriyolar...Neyse vardır bi bildikleri...İNŞALLAH bebişin sana sıkı sıkı tutunurda sen de zevkle o randevuyu iptal ettirirsin tatlım
canım hemşireyi aradım lucrin geciktirir normal vurmaya devam etti bende test almaktan vazgeçtim zaten varsa bile sanırım 3-5gün gecikmeden çıkmaz daha 1 gün oldu...
buarada yumurta top.işlemin zor olmuş dedin ama sanırım karısıklık oldu bu bnm ilk denemem daha hiç toplanmadı:)) korkuyorum amaaa o ayrı:))
Canım lucrin kist falan yapmaz benim bildiğim ,ama sıkıntıdan stresten dolayı da reglin gecikmiş olabilir..Benim de mutlaka 28de bi gelen reglim 2aydır çok düzensizleşmişti...İnsan böyle olunca gelse de,tedavi bitse, bi an önce bebişimi içimde hissetmeye başlasam diye düşünüyo ,ama demek daha vakit var..Ben öyle hissediyorum ki senin regl 1-2güne geliverir..Sen biraz rahat ol sadece..Bu arada Asaletlim yerine(anestezi konusunu) sana yazmışım ,pardoneee:44:
kızlar slm bugün kontrolum vardı polikistik olduğumdan herhal yumurtalar pek çok dr saymadı bi dahakinde sayalım dedi yani kızlar sağlam yumurtlamışım bakalım purogon 200cc devam cetrotıne eklendi cumaya kadar kullanıcam hergün cuma gene kontrolüm var bide kızlar siz antibiyotik kullanmışmıydınız dr bana verdi vucudu mikroplardan korumak için dedi
kızlar bişey sorucam bu yumurta toplama işleminden sonra çok ağrı oluyomu bugün bi bayan tam karşıma oturdu sapsarıydı yüzü yumurtaları toplanmış hemşireye sordum bu kadar zormu oluyo dedim onun tek yumurtası olduğunu biraz zor olduğunu söylediler ben çok korktum hale korkuyorum
DEVRANcım antibiyotiği yumoş toplama işleminden sonra bana ve eşime her ikimize de kullanmamız için vermişlerdi...Veriyo yani doktorlar sorun yok güzelim...Hem belki yumoş toplama işlemi öncesinde grip falan olmayasın diye önlem almıştır doktorum..Çünkü grip olunca anestezi verilemiyo,buda sorun oluşturur...Bu arada yumurta toplama işlemi kesinlikle zor bi işlem değil tatlım...Ki zaten hiç bişey hissetmiyosun,seni ameliyathaneye alır almaz uyutuyolar,sen uyurken yapılıyo işlem,sonrasında odaya aldıklarında belki hafif hafif kasıklarında ağrı hissedersen o kadar,ben onu bile hissetmemiştim,çok iyi geçmişti...Hiç stres yapılcak bişey yok,için rahat olsun güzelim
sonucun iyi olur inşallah bizimle paylaş olur mu?
ÖZNURcum sizin tedaviniz nasıl gidiyo,iğnelere başladınız mı tatlım
claramavi canım hoşgeldin umurım bizede umut olursun benim 9. günüm ama adet sancım var geliyo kırmızılar sanki sendede ağrı oldu mu şu son günlerde
WİNTERSUN yaaaaa deme öyle,gelmiycekleri varsa da getircen kırmısıları heeeeHayır bu sefer gelmiycekler İNŞALLAH,güzel düşün, güzel olsun canım benimmm
Arkadaslar su an aglıyorum..... cook sevınclıyım...... oldu bu sefer sonuc POZITIF degerım 125 cıkmıs okadar mutluyum kı....... umarım hepınız ama hepınız bu mutlulugu tek tek yasarsınız... okadar ıcten soyluyorum kı........ ooff alahım ya coook mutluyumm
CLARAMAVİ bu ne kadar güzel bi haber..Hem değerin de çok güzel..İNŞALLAH sağlıkla geçireceğin 9ayın sonunda sağlıkla,hayırla miniğini kucağına alasın...Ayağını iyice sürü ki ardından bizlerde gelelim peşpeşeeeeee
merhaba kızlar, bende dün transfer yaptırdım bugünde yatıyorum. dünden beri oturmaktan patlamak üzereyim artık. otur otur nereye kadar :) doktorum ilk 2 gün dikkat et sonra normal hayatına geri dön dedi, sadece yorma kendini dedi. en zoruda sigara içememek tabi gerçi az önce dayanamayıp bir tane içtim bu benim ilk denememdi, aret kamar e gittim. herşey güzel dediler ama bakalım kısmet tabi. Allah hepimize sabır versin.
NİNYAcım bana da öyle demişlerdi ama yine de 12gün boyunca temkinli davranmakta yarar var..Normal hayata dönüş derken evde kısa kısa yürümeler,hafif hafif bişeyler pişirmeler belki olabilir ama evi süpüreyim,ay şu dolabın tozunu alayım falan demeyin sakın..Bırakın 12gün sonraya kalsın..Evet biliyorum çok can sıkıcı,insanı patlatan bi süreç ama el oyalayıcı,göz oyalayıcı bişeyler bulun kendinize,yatın dinlenin..Sonrasında '''acaba şunu yaptımda ondan mı tutmadı''' gibi bi pişmanlık yaşamayın
benimde cuma yumoşlar toplanıyor,pzt de transfer bakalım hayırlısıyla inşallah
EKİMcim hadi hayırlısı..İNŞALLAH yumoşların güzel güzel büyümüşlerdir de,kaliteli embriyolar olmak için bekleyiş içindedirler..