• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

boncukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cnm ikisinide göbekten yapıyrmmm iğnelerimin.benkii iğne olurken bi hastaneyi ayağa kaldırırdım.şimdi kendim yapıyrm bebeğim gelsinde bürün acılara arzıyımmm:49:

MAONYAcım cumartesi yumoşlar toplanıcakmış...Yumurta toplama işlemine sen girerken eşini de sperm verme odasına alıyolar veya senden önce de eşin spermini vermiş olabilir:61:..Benim 2.de öyle olmuştu,sonrada duşunu alıyo,o odada:34:...Yumoş toplama işlemi anestezi altında olduğu için gayet kolay geçiyo,hiç merak etme,hadi hayırlısı bakalım,salı veya çarşamba gibi de transferin olur herhalde:49:

Herkese Merhabaaa, kaç gündür giremedim yoğunluktan, anneler gunü vs. derken ihmal ettim buraları. Yukarıdaki tabloda yumoslar toplandı mı acaba diye yazmışsınız :)) transferim bile yapıldı :))) az embriyom gelistigi için 3. gün transferi yapıldı sanırım. beklemedeyim su anda kızlar. Gergin değilim çok şükür, nasıl gecicek diye de düşünmüyorum hiç. Tuhaf bı boşluk var icimde bende anlam veremiyorum :))) hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Dualarınızı esirgemeyin görüşmek üzere :58:

TARÇINcım sen nerelerdesin yahu:41:..Listeye bilerek öyle yazdım ki geliverir de durumundan bizi haberdar edersin belki diye:40:...Meğer sen transferini bile olmuşsun:49:....Kaçıncı günündesin bakalım,yatıyosun,dinleniyosun kendini yormuyosun dimiiii şekercim:70:

slm cnm bende memnunumda bugun igneler sabah aksama dondu .neyse bugun hastaneden aradilar o sinirimi bozdu kafama takildi biraz ticarimi yapiyolar acaba diye cunku biliyorsun bizim sigortaa karsiliyor bir asistan aradi dr camus a temmuz icin gene randevu verdi sebeb eger tutmazsa hemen randevu veriyolar e bu ne demek daha denemedim bileneden hemen randevu verdiler anlamadim gerci benim dr a zor randevu aliniyor 2 ayda ancak ama gene neden gerek duydular dogrusu buda kafami kurcaladi.sayet tutarsa bu ay randevu iptl oluyor;BU ARADA SEN NEREDE OTURUYORSUN BEN LA LOUVRIER DEYIM?

AKİDECİKNANE bence de hastanenin uygulaması çok yersiz olmuş:41:..Sanki en baştan '''zaten tutmıycak ,hadi size bi randevu daha verelim''' der gibi ,ne kadar tuhaf:45:..Ama cidden doktorun çok yoğunsa bu tavırları ondan da kaynaklanıyo olabilir.:61:.Sen hiç canını sıkma...Bide hadi bu tutmadı tekrar orda mı yaptırmak zorundasın ki hemen randevu tarihi veriyolar:41:...Neyse vardır bi bildikleri...İNŞALLAH bebişin sana sıkı sıkı tutunurda sen de zevkle o randevuyu iptal ettirirsin tatlım:49::70:

canım hemşireyi aradım lucrin geciktirir normal vurmaya devam etti bende test almaktan vazgeçtim zaten varsa bile sanırım 3-5gün gecikmeden çıkmaz daha 1 gün oldu...
buarada yumurta top.işlemin zor olmuş dedin ama sanırım karısıklık oldu bu bnm ilk denemem daha hiç toplanmadı:)) korkuyorum amaaa o ayrı:))

Canım lucrin kist falan yapmaz benim bildiğim ,ama sıkıntıdan stresten dolayı da reglin gecikmiş olabilir:41:..Benim de mutlaka 28de bi gelen reglim 2aydır çok düzensizleşmişti.:50:..İnsan böyle olunca gelse de,tedavi bitse, bi an önce bebişimi içimde hissetmeye başlasam diye düşünüyo ,ama demek daha vakit var:70:..Ben öyle hissediyorum ki senin regl 1-2güne geliverir:34:..Sen biraz rahat ol sadece:71:..Bu arada Asaletlim yerine(anestezi konusunu) sana yazmışım ,pardoneee:44:

kızlar slm bugün kontrolum vardı polikistik olduğumdan herhal yumurtalar pek çok dr saymadı bi dahakinde sayalım dedi yani kızlar sağlam yumurtlamışım bakalım purogon 200cc devam cetrotıne eklendi cumaya kadar kullanıcam hergün cuma gene kontrolüm var bide kızlar siz antibiyotik kullanmışmıydınız dr bana verdi vucudu mikroplardan korumak için dedi
kızlar bişey sorucam bu yumurta toplama işleminden sonra çok ağrı oluyomu bugün bi bayan tam karşıma oturdu sapsarıydı yüzü yumurtaları toplanmış hemşireye sordum bu kadar zormu oluyo dedim onun tek yumurtası olduğunu biraz zor olduğunu söylediler ben çok korktum hale korkuyorum:53::53::53:

DEVRANcım antibiyotiği yumoş toplama işleminden sonra bana ve eşime her ikimize de kullanmamız için vermişlerdi...Veriyo yani doktorlar sorun yok güzelim:34:...Hem belki yumoş toplama işlemi öncesinde grip falan olmayasın diye önlem almıştır doktorum..Çünkü grip olunca anestezi verilemiyo,buda sorun oluşturur:40:...Bu arada yumurta toplama işlemi kesinlikle zor bi işlem değil tatlım...Ki zaten hiç bişey hissetmiyosun,seni ameliyathaneye alır almaz uyutuyolar,sen uyurken yapılıyo işlem,sonrasında odaya aldıklarında belki hafif hafif kasıklarında ağrı hissedersen o kadar,ben onu bile hissetmemiştim,çok iyi geçmişti.:61:..Hiç stres yapılcak bişey yok,için rahat olsun güzelim:70:

sonucun iyi olur inşallah bizimle paylaş olur mu?

ÖZNURcum sizin tedaviniz nasıl gidiyo,iğnelere başladınız mı tatlım:70:

claramavi canım hoşgeldin umurım bizede umut olursun benim 9. günüm ama adet sancım var geliyo kırmızılar sanki sendede ağrı oldu mu şu son günlerde

WİNTERSUN yaaaaa deme öyle,gelmiycekleri varsa da getircen kırmısıları heeee:41:Hayır bu sefer gelmiycekler İNŞALLAH,güzel düşün, güzel olsun canım benimmm:70::49:

Arkadaslar su an aglıyorum..... cook sevınclıyım...... oldu bu sefer sonuc POZITIF degerım 125 cıkmıs :8: okadar mutluyum kı....... umarım hepınız ama hepınız bu mutlulugu tek tek yasarsınız... okadar ıcten soyluyorum kı........ ooff alahım ya coook mutluyumm :61:

CLARAMAVİ bu ne kadar güzel bi haber:21::52::65:..Hem değerin de çok güzel:49:..İNŞALLAH sağlıkla geçireceğin 9ayın sonunda sağlıkla,hayırla miniğini kucağına alasın:71::emir_bebek::nazar:...Ayağını iyice sürü ki ardından bizlerde gelelim peşpeşeeeeee:16::19:

merhaba kızlar, bende dün transfer yaptırdım bugünde yatıyorum. dünden beri oturmaktan patlamak üzereyim artık. otur otur nereye kadar :) doktorum ilk 2 gün dikkat et sonra normal hayatına geri dön dedi, sadece yorma kendini dedi. en zoruda sigara içememek tabi :1: gerçi az önce dayanamayıp bir tane içtim :17: bu benim ilk denememdi, aret kamar e gittim. herşey güzel dediler ama bakalım kısmet tabi. Allah hepimize sabır versin.

NİNYAcım bana da öyle demişlerdi ama yine de 12gün boyunca temkinli davranmakta yarar var:61:..Normal hayata dönüş derken evde kısa kısa yürümeler,hafif hafif bişeyler pişirmeler belki olabilir ama evi süpüreyim,ay şu dolabın tozunu alayım falan demeyin sakın:50:..Bırakın 12gün sonraya kalsın..Evet biliyorum çok can sıkıcı,insanı patlatan bi süreç:91: ama el oyalayıcı,göz oyalayıcı bişeyler bulun kendinize,yatın dinlenin:70:..Sonrasında '''acaba şunu yaptımda ondan mı tutmadı''' gibi bi pişmanlık yaşamayın:19:

benimde cuma yumoşlar toplanıyor,pzt de transfer bakalım hayırlısıyla inşallah

EKİMcim hadi hayırlısı:19:..İNŞALLAH yumoşların güzel güzel büyümüşlerdir de,kaliteli embriyolar olmak için bekleyiş içindedirler:49::70:..

| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |Son 2günnn:62::nazar:
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |13Mayıs test tarihi:62::nazar:
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.02.2011 test tarihi:62::nazar:
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi:62::nazar:
5|Sare31 | |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi:62::nazar:
6|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |Perşembe transfer:81::19:
7|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial | Transferi oldu:49:
8|Damra |34 |1. deneme |Jinemed kalamış |Regl bekliyor
9|Carmen |30 |1. deneme | |Lucrin 9.gün
10|Minnik |29 |2.deneme | |12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
11|Thirdeyes | |2.deneme | |Transferi oldu mu acaba
12 | Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanesi |Menogona başladı-çarşamba kontrol
14|Asaletlim | | | |Regl olmayı bekliyor
15|Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği |Regl olmayı bekliyor
15|Devran26 |28 |1. deneme | |Puregona başladı-salı kontrol
16|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Tedaviye başladı
17|Maonyaa | |1. deneme.|Eurofertil |Cumartesi yumoş toplama
18|Çilekw | | | |Lucrine başladııııı
19|Beysu | | | |Regl bekliyor
20|Asgok |28 | | |mayıs sonu başlıycak
21|Behire |30 |2.deneme.| |Dondurulmuşlarla başlıycak
22|Ekim17 |36 |1. deneme| |Cuma yumoş toplama
23|Apsoroke | |1. deneme| |Yumoşlar toplandı
24|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı
25|Uhde | | | |Mayıs sonu başlıycak
26|Caziiiii | | | |Mayıs sonu başlıycak
27 Akideciknane 40 1.deneme Brükselde İğnelere başladı
28 Osenay 1.deneme Acıbadem Hastanesi Bugün başladı
29 Ninya 1.deneme Aret KAMAR 22.05.2011 test tarihi:49:

Bakalım benim şaheser liste bu sefer ne şekle bürüncek:1::60:...DEARMOTHER,DEARMOTHER mayıs güzelleri sayfasından bekleniyosunuzzzzz:9::71:

Ayyy yine çok bi acayip oldu,dün düzenleme yarine basınca biraz düzeldiydi bakalım yine düzelcek miiii:(

Son düzenleme:
BARBİEM canım senin niye hala şişkinliğin var ki:50:..Ben de acaba su mu topladın diycektim ama o da yokmuş..Ben hiç 2denememde de yaşamadıydım böyle bişey,o yüzden bişeyde diyemiyorum:70:..Ama İNŞALLAH bi an önce geçerde ,sen de yarın transferden sonra iyice rahatlamış olarak evine dönersin:71:..Ve 12gün sonra da(orada 10gün mü 12gün mü bilmiyorum ama)bize mutlu haberi verirsin İNŞALLAH:49:...
Bu arada ben bugün doktora gittiydim ya,cuma tekrar kontrole çağırdı ,belki de pazartesi yumoşlar toplanabilirmiş ...2-3iğne daha vurulcam, ondan sonra iğne falan yok yaniii...Benim için süpper bi haber oldu buuu:19::9::21:Yarın dualarımız seninle,:19:bebişleri alıp gelince bol bol dinlenmeyi ihmal etmeyesin sakın:49:

MİNNİK ve DAMRAcım güzeller siz daha tedaviye başlamadınız dimi:61:,regl mi bekliyosunuz, ne zaman olucaksınız tahminen:70:

Sayfamızın tüm güzellerini kocaman öpüyorummmmmm:9::71:

listeyi düzenleyen fıstıklar ben bugun 9.iğnemi vuruldum 2gün geriden takiptesiniz bide yaşımı saölim onu unutmuşum 30 :)) ellerinize sağlık inşallah hepimizin sonucu pozitif olur..

Hemmen düzenledik efenim, listemizdeki konumunuzu:42:,bide yerini yurdunu yazaydında o eksiğide dolduraydık tatlım:70:....Neyse, zatiiiii listeyi öyle güsel düzenliyorum ki ,smileylar bi tarafta,isimler bi tarafta ,eşsiz bi şekle büründü:1::9:,artık böyle idare etcez:44:..DEARMOTHER gelirde bi el atarsa düselir, yoksa böyle devammmm:50::40::62:

Transferi gerçekleşmiş olan ve yakın zamanda gerçekleşecek güzeller hepinize bi sorum var:42:..

Hepiniz cevaplarsanız sevinirim:19:....Transfer sonrasında doktorunuzun hangi ilaçları verdiğini yazarmısınız:44:...Çünkü benim doktorum geçen sefer Estrofem vermişti,bu sefer yine verdi ,hem de şimdiden kullanmam için...Ama geçen gün estrofemle ilgili bi topic açılmıştı,iyi olmadığıyla alakalı ,bende kullanmaya korkuyorum açıkcası:50:..

Acaba size doktorunuz neler verdi,estrofemde var mıydı kullandığınız ilaçların arasında:45:

GLCN merhabalar canım:71:..Sen de mayıs güzellerinden misin:61:..Günler geçmiyor demişsin transferin oldu mu yoksa..Hadi hayırlısıııı:49:

merhaba canım
evet bende mayıs güzellerindenim, mayıs annesi olmayı ümit ederek yazıyorum:nazar: :emir_bebek:
bugun 6.günüm
16 mayıs test günüm
listeyle sen ilgileniyorsan beni de ekler misin :32::34:

Transferi gerçekleşmiş olan ve yakın zamanda gerçekleşecek güzeller hepinize bi sorum var:42:..

Hepiniz cevaplarsanız sevinirim:19:....Transfer sonrasında doktorunuzun hangi ilaçları verdiğini yazarmısınız:44:...Çünkü benim doktorum geçen sefer Estrofem vermişti,bu sefer yine verdi ,hem de şimdiden kullanmam için...Ama geçen gün estrofemle ilgili bi topic açılmıştı,iyi olmadığıyla alakalı ,bende kullanmaya korkuyorum açıkcası:50:..

Acaba size doktorunuz neler verdi,estrofemde var mıydı kullandığınız ilaçların arasında:45:

ahh boncukk ahh yarama tuz bastın
estrofem bela oldu başıma :52:
doktorum bana sabah akşam 1 er tablet içmemi söylemiş ama ben ilk 5 gün
sadece akşamları 1 tablet aldım, fark ettiğimde de çok korktum acaba tutunmasını olumsuz
etkiler mi diye :43: doktorumu aradım, ama tatmin edici bi cevap alamadım
'inşallah bişey olmaz' gibisinden bi cevap verdi :90:
benim transferden sonra kullandığım ilaçlar
bebe asprini
progestron vajinal tablet
estrofem
:64:

benim daha transfere var ama drun verdiği ilaçları mutlaka yazarımm canım :34:

slm arkadaşlar boncukk ben beklemedeğim yarın galiba olurum ama 6 gün leke geliyo ondan sonra oluyorum muhtemelen haftaya salı olurum regl benim adet düzensizliği var miyom ameliyatı oldum ama yinede düzelmed:59:bakalım ne olacak:50:hayırlısı rabim tüm isteyenlere verir :16::16:

canım ben tüp bebek ile anne oldum tedavimde estrofem vardı korkun olmasın banada aksine estrofem kullanmak moral veriyordu nitekim rahim daha güçlenecekmiş gibi gelirdi hep

bende arkadaslar bugun 8.günümdeyim gonal f ignesınde.yarın kontorole gıdecegım ne durumdalar yumurtalar bakalım.bnm ılk denemem.Allah hepımızın yuzune guler ıns.ben toplama ıslemınden cok korkuyorum.cok stres yapıorum ve korkuyorum bu surecten cunku ıgne bıle yapılırken aglayan bırıyım.Allah yardımcımız olsun.herkese bol şans

Herkeslere hayırlı sabahlar güzellerrrrr:71:

ya ben aslında cesurumdur çok korkmam ama o hanımın hali bilmiyorum belki başka bir derdi vardı benim cuma kontrolum var duruma göre pazartesi yada salı yumoşlar toplanabilir bakalım bu arada boncukk ne güzel şeyler yazmışsın biraz rahatladım :34::34:

Canım haklısın insan karşısında direkt negatif bi örnek görünce olumsuz etkileniyo.:50:.Ama bak biz de pozitif örnekleriz ,sen bize bak,negatifleri arkana at,:45:bu arada hemen hemen yumoş toplamamız aynı gün olcak galiba,ben de yarın kontrole gidiyorum,pazartesi toplayabiliriz dedi doktorum:70:...Hadi bakalım ikimiz içinde kolay bi işlem olsun İNŞALLAH:21:

merhaba canım
evet bende mayıs güzellerindenim, mayıs annesi olmayı ümit ederek yazıyorum:nazar: :emir_bebek:
bugun 6.günüm
16 mayıs test günüm
listeyle sen ilgileniyorsan beni de ekler misin :32::34:

ahh boncukk ahh yarama tuz bastın
estrofem bela oldu başıma :52:
doktorum bana sabah akşam 1 er tablet içmemi söylemiş ama ben ilk 5 gün
sadece akşamları 1 tablet aldım, fark ettiğimde de çok korktum acaba tutunmasını olumsuz
etkiler mi diye :43: doktorumu aradım, ama tatmin edici bi cevap alamadım
'inşallah bişey olmaz' gibisinden bi cevap verdi :90:
benim transferden sonra kullandığım ilaçlar
bebe asprini
progestron vajinal tablet
estrofem
:64:

GLCNcım tabi seni de ekleriz listeye:70:,ama ben ekleme yaptıkça liste bi hoş oluyo,idare ediverin artık:1: Tatlım İNŞALLAH bişey olmaz,zaten geçmiş gitmiş, şimdi ona üzülüpte stres yapma,bundan sonra düzenli olarak saatinde kullanırsın:71:...Ben de geçen tedavimde bebe aspirini hariç hepsini kullandım canım, ama şu estrofem konusu canımı sıktı..Doktorum şimdiden kullanmaya başla deyince de bi danışıyım dedim:44:...Sen hiç canını sıkma,herşeyde vardır bi hayır..Ben geçen tedavimde eczacının yanlış ilaç vermesiyle transferden sonra kalp ilacı kullandım ama tuttu bebiş,gerçi kimyasalla sonuçlandı ama olsun:61:..Dediğim gibi herşeyde bi hayır vardır tatlım,İNŞALLAH 6gün sonra alırız güzel haberini,içini ferah tut canımmmm:49:

slm arkadaşlar boncukk ben beklemedeğim yarın galiba olurum ama 6 gün leke geliyo ondan sonra oluyorum muhtemelen haftaya salı olurum regl benim adet düzensizliği var miyom ameliyatı oldum ama yinede düzelmed:59:bakalım ne olacak:50:hayırlısı rabim tüm isteyenlere verir :16::16:

Canım DAMRAcım sıkma kendini,streste yapma,haftaya salı tedavine başlarsan mayıs sonu,haziran başı gibi senin de güzel haberini alırız İNŞALLAH tatlım:49::70:

canım ben tüp bebek ile anne oldum tedavimde estrofem vardı korkun olmasın banada aksine estrofem kullanmak moral veriyordu nitekim rahim daha güçlenecekmiş gibi gelirdi hep

MELONİ içimi rahatlattın tatlım:70:..Böyle sizin gibi önceden kullanmış arkadaşlar yazınca daha da rahatlıyor insan,dediğin gibi estrofemin amacı zaten rahimi güçlendirmekmiş:61:..Ben az sonra başlıyım içmeye de güçlensin rahim,sıkı tutunsun bebeeemm:49::9:

bende arkadaslar bugun 8.günümdeyim gonal f ignesınde.yarın kontorole gıdecegım ne durumdalar yumurtalar bakalım.bnm ılk denemem.Allah hepımızın yuzune guler ıns.ben toplama ıslemınden cok korkuyorum.cok stres yapıorum ve korkuyorum bu surecten cunku ıgne bıle yapılırken aglayan bırıyım.Allah yardımcımız olsun.herkese bol şans

KELEBEKcim aramıza hoşgelmişsin:70:..Sanırım seninle de yumoş toplama işlemlerimiz aynı zamana denk gelebilir...Galiba 3kişi geri sayım yapcaz,ayyy çok güsel birbirimize iyi destek oluruk:21:...Tatlım bak bu benim 3.denemem ve yumoş toplama işlemi asla acılı bi işlem değil:61:...Yukarda bi arkadaşımıza daha anlattım,seni ameliyathaneye alıp anestezini vercekler,sonrasında hiç bişeycik hissetmiyceksin,bi uyancaksın ki seni odana götürüyolar:62:Sıkma canını,daraltma kendini,herşey olup biterken sen uyuyo olucaksın,oooooh:9:

tedavime başladım çok şükür cumartesi kontrolüm var muhtemel çarşambayada yumoşlar toplanır dediler bakalım hayırlısı olsun ilk tüp bebek denememde prednol 4 mg tetra 500 ve prognex 200 kullanmıştım transfer olduğu gün ilk 2 ilacı kestik ve sadece vajinal prognex günde 3 kez devam ettim estrofem kullanmadım yani boncukkk ama şu ara adını çok duyuyorum cumartesi sorucam bende onu ve coraspini benim bildiğim coraspini pıhtılaşma sorunu olanlara veriyolar ama galiba herkes kullanıyo burda iyi bişeyse bende kullanayım diyicem.

İSİM YAŞ K.Deneme Merkez Şu anki durum
1 Wintersun 29 3. deneme venevidi tbm d. bakır Son 1günnn:19::49:
2 Maybebabe 28 1.deneme 13Mayıs test tarihi :49:
3 Nursin1981 15.05.2011 test tarihi :49:
4 Glcn 16.05.2011 test tarihi:49:
5 Aslid 2.deneme Kent hastanesi 16.05.2011 test tarihi :49:
6 Sare31 2.deneme 19.05.2011 test tarihi:49:
7 Ninya 1.deneme Aret KAMAR 22.05.2011 test tarihi :49:
8 Barbiem 30 1.deneme SuudiArabistan 24.05.2011 test tarihi:49:
9 Tarçın 32 1. deneme Memorial Transferi oldu :49:
10 Apsoroke Transferi oldumu kii:44:
11 Ekim17 36 1. deneme Cuma yumoş toplama :62:
12 Maonyaa 1. deneme. Eurofertil Cumartesi yumoş toplama
13 Boncukkk 29 3.deneme Erdem hastanesi Cuma kontrol:19:
14 Devran26 28 1. deneme Cuma kontrol:19:
15 Kelebek Cuma kontrol:19:
16 Öznur65 28 2.deneme Eurofertil Cumartesi kontrol:71:
17 Carmen 30 1. deneme Lucrin 10.gün:44:
18 Gülay16 Tedaviye başladı :71:
19 Akideciknane 40 1.deneme Brükselde İğnelere başladı :71:
20 Osenay 1.deneme Acıbadem Hastanesi İğnelerde 2.gün:71:
21 Minnik 29 2.deneme 12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH :44:
22 Thirdeyes 2.deneme Transferi oldu mu acaba :44:
23 Bebekdls 34 4.deneme Memorial ataşehir Dondurulmuşlarla başlıycak
24 Çilekw Lucrine başladııııı:71:
25 Asaletlim Regl olmayı bekliyor
26 Damra 34 1. deneme Jinemed kalamış Regl bekliyor:61:
27 Dilhusar 30 2.deneme Bahçeci kliniği Regl bekliyor :61:
28 Beysu Regl bekliyor :44:
29 Asgok 28 mayıs sonu başlıycak :61:
30 Behire 30 2.deneme. Dondurulmuşlarla başlıycak:61:
31Uhde Mayıs sonu başlıycak :61:
32 Caziiiii Mayıs sonu başlıycak :61:

Listeyi öbür türlü beceremedim güzeller,DEARMOTHER gelirde el atırsa başım,gözüm üstüne,ama böyle idare etcez şimdilik...

ÖZNURcum ben de ilk denememde coraspin kullanmıştım,2.sinde kullanma dedi doktorum..Bu arada ben de geçen gün sana mesaj yazmıştım...Başına gelenlere cidden üzüldüm tatlım,umarım grip geçmiştir de rahat bi nefes almışsındır...Kendine iyi bak şekercim:)))

Son düzenleme:
ÖZNURcum ben de ilk denememde coraspin kullanmıştım,2.sinde kullanma dedi doktorum..Bu arada ben de geçen gün sana mesaj yazmıştım...Başına gelenlere cidden üzüldüm tatlım,umarım grip geçmiştir de rahat bi nefes almışsındır...Kendine iyi bak şekercim:)))[/QUOTE]

gribim geçti çok şükür hafif bir balgam var oda arada öksürük yapıyo o kadar bitki çayları içiyorum bol meyve sebze yiyorum opu yapılana kadar geçer inşallah bütün hastalığım ilaçlarım içinde dün tanıdık bir eczaneyle görüştüm yarı yarıya fark ediyo nerdeyse 4 günlük ilaca 850 lira vermiştim biliyosun şimdi uyguna gelicek bana ilaçlar çok şükür herşey yolunda yani sadece eşim yok yanımda oda sağlık olsun çalışıyo benim ve bebeğimiz için :)

kızlarrrr....
bugün başlıyorummm pregline akşam 17.30 ilk iğnem olucak allahın izniyle heycanlı bir okadarda korkuyorum allahım inşallah herşey yolunda gider ve melekerim sımsıkı tutunur :19::19::19::19::19:

kızlar merhaba benim doğum kontrol hapım bitti ama lucrine devam. doğum kontrol hapından ne kadar sonra regl olurum.doktorum dediki regl 1. günü ara dedi iğnelere başlıycakmışız.

Back