• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

maşallah avatardaki sensin sanırım hiçde 40 göstermiyorsun tüplerin tıkalı olması tedaviye engel değil sanıyorum ki.inşallah sonucu çok iyi olsun canım.

saol canım bilgiler için bizde sperm sayısı çok düşük binlerde ne yazıkki:( RABBİME binlerce kez şükürler olsun ki :nazar: var ya hiç sperm olmasaydı ne yapacaktık değil mi .tedavi süreci daha bir uzayacaktı.RABBİM hiç olmayanlarada şifa versin yardım etsin inşallah.

bu arada günaydın güzel anne adayları.umarım güzel haberler alacağınız çok güzel bir gün olur.

evet foto benim cokk tsk ederim zaten tuplerim tikali olmasa hic problem yok zaten mesele tupler amin insallah allahimcumlemize nasip etsin.

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ ???
baya ilerlemiş topiğimiz aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inş. hepimiz güzel sonuçlar alırız bu tedavilerin sonunda

:nazar:canımmm sağol iyiyim burdayım haftasonu çok yalnız kaldım ben burdaaa:58::59:

canlarım ben çatlamak üzereyim eve 4 tane test aldım bugünn:52::52:her an yapmaya başlayabillrim biliyorum şimdi hepiniz bana yapma yapmaaa diyeceksiniz ama son 3 gün bugün boncuuukkk 3 gün canım sen onu da bi düzeltiver:):49::49:
benim ilk 2 tedavimde de 2 gün kala adet oldum hiç test yapamadım tüp sonrası bu sefer yakalanmadan doya doyaaaaa test yapmak istiyorum biliyorum olsada çıkmaz daha heyecanını yaşamak ve eşime yaşatmak istiyorum o da hevesli zaten:26::26:
kızlar bana kızmayın ve dua edin her an iyi veya kötü bi haberle gelebilirimmmmm:29::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
canım kendini iyi hissedeceksen yap testi ama streste yapma emiii dikkat et kendine
:24::22:

Merhabalar bende belcikada yasiyorum ve bugun ignelerime basladim bende brukselde tedavi oluyorum.UZ BRUUSSEL e dr michael camus?benimde olk denemem ay sonuna dogru konacak bakalim sen nerde tedavi oluyorsun?:72:
hayırlı olsun tedavin canım inş. güzel sonuçlar alırsın hakkımızda hayırlısı olsun inş.

benim 4.denemem olacak dondurulmus iki embriyom var onlari koycaklar daha baslamadim ben adetimi bekliyorum gelsin baslicaz :80:

Insallah hayirlisi olur cnm ya nasil memun musun hastaneden?benim henuz ilk olucak ama bu hastahane gercekden iyimi diye dusunuyorum?turk dr a mi gitseydim dedigimde oldu igneleri sende 3 u gunden sonra sabah aksammi oldun? be pregny nedir o o igneyi sabak menomur gibi biseyde aksamlari ayni sekilmi acaba?aslinda cok ilgileniyorlar sistemli calisiyorlar ama basari prosedurleri ne onu bilemiyorum?

neden adet olmuyorumm.. yıllardır 1 gün bile aksamazken dünden beri gelen giden yok..ne lucrinmişsin yaaa.
bide hamile olurmusumm hahaahaa:)))

Insallah hayirlisi olur cnm ya nasil memun musun hastaneden?benim henuz ilk olucak ama bu hastahane gercekden iyimi diye dusunuyorum?turk dr a mi gitseydim dedigimde oldu igneleri sende 3 u gunden sonra sabah aksammi oldun? be pregny nedir o o igneyi sabak menomur gibi biseyde aksamlari ayni sekilmi acaba?aslinda cok ilgileniyorlar sistemli calisiyorlar ama basari prosedurleri ne onu bilemiyorum?

cok memnunum hastanemden o hastanede 3. olacak 1.sini senluk hastanesi varya orda yaptirdim pek memnun kalmadim sonra UZ a gectim benim bundan onceki tedavimde dondurulmustu o tuttu ama 2 bucuk aylikken dustu cok arastiriyorlar herseyi...ilk once tek igneyle baslaniyor aksam 6 da vuruluyor sonra ikinci igneye geciliyo ve gunde iki igne oluyo bir iki gun sabah aksam tam saatinde vurulmasi gerekiyor sonra catlama ignesini ben hastanede hemsirelere vurdurdum gece yarisi 00:00 da vuruluyor birgun sonra yumurtalar toplaniyor toplama islemi cok zor anestezi yapmadan aldilar cok zor olmustu benimki..

Merhabalar mayıs güzelleri,herkesler iyidir İNŞALLAH:71:

testi yaptım ve tabiikiiii çıkmadı:27:

WİNTERSUN İREMcim daha çok erken be güzelim:20:..Bu arada ben testlerimi hep 12.gün yaptırmıştım, sana 10.gün mü dediler tatlım:70:...Demek son 3gün, hadi hayırlısı ,İNŞALLAH minişlerin sıkısıkı tutunmuşlardır:49:..Biz de seni seviyoreeee:71:

boncukkkk ben euro fertilde yaptırıyrm cnm.acıbademde değil

slm kızlar.
bugün 8günüm yomoşlarım ilk defa gelişti bu ayki tedavimle.çatlamasınlar die çatlamama iğnesi oluyrm hergün,birde merionel 225ml yani günde 2iğnem var.herşey şimdilikk güzel.ilkkez yomoşlarımı gelişmiş gördüm inanamadım bugüne kadar boşuna tedavi olmuşum boşuna para harcamışım diyorum kendime.rabbim inş sonucunuda güzel yapar.

kızlar tüp bebekten önce ilişkiye girersem ya gebe kalırsam onuda yomoş die toplarlarsa die kafama takılıo:90:belki saçma ama çok tecrübesizim bu konuda:17:tüp bebekten sonra ilişki yasakmıı:17::86:

MAONYAAcım tüp bebekten önce ve sonra ilişkiye girebiliyosun ,sadece sana çatlatma iğneni verdiklerinde ilişkiyi yasaklıyolar:40:..Zaten çatlatma iğnesinden 36saat sonra da yumurta toplama işlemi oluyor,eşin de sperm veriyor:49:2iğnenden birini kolundan vuruluyosun dimi..Peki iğneleri kendin yapabiliyomusun şekercim:70:

tsk ederim ama ben sizlerden yasca buyugum sanirim ben 40 yasina giricem ve 2 yillik evliyim benim tuplerim tikali bakalim ne olacak ?

Canım aramıza hoşgelmişsin:70: İNŞALLAH bu ilk denemende güzel sonuç alırsın ve sevinenlerden olursun sen de:49:

neden adet olmuyorumm.. yıllardır 1 gün bile aksamazken dünden beri gelen giden yok..ne lucrinmişsin yaaa.
bide hamile olurmusumm hahaahaa:)))

CARMENcim hiç doktoru arayıp sordun mu lucrin adet geciktirir mi diye:61:..Benim de aklımdan geçti senin aklına gelen,bi test yapsan mı acaba,hiç değilse içimiz rahat ederdi yaawww:70:Bu arada senin yumurta toplama işlemi anestezisiz olmuş ,çok canın yanmıştır niye anestezi vermiyolar ki,ilginç.:50:.Vardır elbet bi bildikleri:61:

ben de yarın baslıyorum tedavıye acıbadem kadıkoyde hepımız ıcın hayırlısı

OSENAYcım aramıza hoşgelmişsin:70: tedavin hayırlı olsun,İNŞALLAH sonucu da hayırlı olurrr güzelim:49:

BARBİEM canım galiba daha 6-7gün kullanırım bu iğneleri,yarın kontrol var bakalım ne diycekler:(..Bu arada senin transfere de az kaldı...Kaç yumurta toplanmıştı tatlım:)

Son düzenleme:
| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |Son 3günnn:62::nazar:
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |13.05..2011 test tarihi:62::nazar:
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.05.2011 test tarihi:62::nazar:
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi:62::nazar:
5|Sare | 31 |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi:62::nazar:
6|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |Perşembe transfer:81:
7|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial | yumoşlar toplandı mı acabaa:71:
8|Damra |34 |1. deneme |Jinemed kalamış |Regl bekliyor
9|Carmen | |1. deneme | |Lucrin 7.gün
10|Minnik |29 |2.deneme | |12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
11|Thirdeyes | |2.deneme | |haftaya salı ya da çarş.transfer İNŞALLAH
12 | Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanesi |Menogona başladı-çarşamba kontrol
14|Asaletlim | |4.deneme | |Regl olmayı bekliyor
15|Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği |Regl olmayı bekliyor
15|Devran26 |28 |1. deneme | |Puregona başladı-salı kontrol
16|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Tedaviye başladı
17|Maonyaa | |1. deneme.| Eurofertil |Merionel kullanıyor 8.gün
18|Çilekw | | | |Lucrine başladııııı
19|Beysu | | | |Regl bekliyor
20|Asgok |28 | | |mayıs sonu başlıycak
21|Behire |30 |2.deneme.| |Dondurulmuşlarla başlıycak
22|Ekim17 |36 |1. deneme| |Çarşamba ya da perş. yumoş toplama
23|Apsoroke | |1. deneme| |Yumoşlar toplandı
24|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı
25|Uhde | | | |Mayıs sonu başlıycak
26|Caziiiii | | | |Mayıs sonu başlıycak
27 Akideciknane 40 1.deneme Brükselde İğnelerde 2.gün
28 Osenay Acıbadem Hastanesi Çarşamba başlıyor

Alıntı yaparak ekleme yapmayı sanırsam beceremedim ve tablomuz tarihta eşi görülmemiş bi şekle büründü sanırsam:60::1:,olsun ama böyle de güzel dimiiiiii:46::1:

Ah anacım sayfa mayfa kaydı,smileylar bi acayip oldu,DEARMOTHERcım gelince bi el atıver,ne oldu bu böyle...Benim şimdi çıkmam gerek,ortalığı kattım karıştırdım gidiyom gibi olcak ama,yarın düzeltiriz İNŞALLAH,kusuruma bakmayın nolur:(

Son düzenleme:
boncukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cnm ikisinide göbekten yapıyrmmm iğnelerimin.benkii iğne olurken bi hastaneyi ayağa kaldırırdım.şimdi kendim yapıyrm bebeğim gelsinde bürün acılara arzıyımmm:49:

Alıntı yaparak ekleme yapmayı sanırsam beceremedim ve tablomuz tarihta eşi görülmemiş bi şekle büründü sanırsam:60::1:,olsun ama böyle de güzel dimiiiiii:46::1:

Ah anacım sayfa mayfa kaydı,smileylar bi acayip oldu,DEARMOTHERcım gelince bi el atıver,ne oldu bu böyle...Benim şimdi çıkmam gerek,ortalığı kattım karıştırdım gidiyom gibi olcak ama,yarın düzeltiriz İNŞALLAH,kusuruma bakmayın nolur:(

Herkese Merhabaaa, kaç gündür giremedim yoğunluktan, anneler gunü vs. derken ihmal ettim buraları. Yukarıdaki tabloda yumoslar toplandı mı acaba diye yazmışsınız :)) transferim bile yapıldı :))) az embriyom gelistigi için 3. gün transferi yapıldı sanırım. beklemedeyim su anda kızlar. Gergin değilim çok şükür, nasıl gecicek diye de düşünmüyorum hiç. Tuhaf bı boşluk var icimde bende anlam veremiyorum :))) hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Dualarınızı esirgemeyin görüşmek üzere :58:

canimmm cok tsk ederimmmmmmmm eklemisin beni kocaman opuldunuzzz

Merhabalar mayıs güzelleri,herkesler iyidir İNŞALLAH:71:

WİNTERSUN İREMcim daha çok erken be güzelim:20:..Bu arada ben testlerimi hep 12.gün yaptırmıştım, sana 10.gün mü dediler tatlım:70:...Demek son 3gün, hadi hayırlısı ,İNŞALLAH minişlerin sıkısıkı tutunmuşlardır:49:..Biz de seni seviyoreeee:71:

MAONYAAcım tüp bebekten önce ve sonra ilişkiye girebiliyosun ,sadece sana çatlatma iğneni verdiklerinde ilişkiyi yasaklıyolar:40:..Zaten çatlatma iğnesinden 36saat sonra da yumurta toplama işlemi oluyor,eşin de sperm veriyor:49:2iğnenden birini kolundan vuruluyosun dimi..Peki iğneleri kendin yapabiliyomusun şekercim:70:

Canım aramıza hoşgelmişsin:70: İNŞALLAH bu ilk denemende güzel sonuç alırsın ve sevinenlerden olursun sen de:49:

CARMENcim hiç doktoru arayıp sordun mu lucrin adet geciktirir mi diye:61:..Benim de aklımdan geçti senin aklına gelen,bi test yapsan mı acaba,hiç değilse içimiz rahat ederdi yaawww:70:Bu arada senin yumurta toplama işlemi anestezisiz olmuş ,çok canın yanmıştır niye anestezi vermiyolar ki,ilginç.:50:.Vardır elbet bi bildikleri:61:

OSENAYcım aramıza hoşgelmişsin:70: tedavin hayırlı olsun,İNŞALLAH sonucu da hayırlı olurrr güzelim:49:

BARBİEM canım galiba daha 6-7gün kullanırım bu iğneleri,yarın kontrol var bakalım ne diycekler:(..Bu arada senin transfere de az kaldı...Kaç yumurta toplanmıştı tatlım:)

hos bulduk kizlarrrr

cok memnunum hastanemden o hastanede 3. olacak 1.sini senluk hastanesi varya orda yaptirdim pek memnun kalmadim sonra UZ a gectim benim bundan onceki tedavimde dondurulmustu o tuttu ama 2 bucuk aylikken dustu cok arastiriyorlar herseyi...ilk once tek igneyle baslaniyor aksam 6 da vuruluyor sonra ikinci igneye geciliyo ve gunde iki igne oluyo bir iki gun sabah aksam tam saatinde vurulmasi gerekiyor sonra catlama ignesini ben hastanede hemsirelere vurdurdum gece yarisi 00:00 da vuruluyor birgun sonra yumurtalar toplaniyor toplama islemi cok zor anestezi yapmadan aldilar cok zor olmustu benimki..

slm cnm bende memnunumda bugun igneler sabah aksama dondu .neyse bugun hastaneden aradilar o sinirimi bozdu kafama takildi biraz ticarimi yapiyolar acaba diye cunku biliyorsun bizim sigortaa karsiliyor bir asistan aradi dr camus a temmuz icin gene randevu verdi sebeb eger tutmazsa hemen randevu veriyolar e bu ne demek daha denemedim bileneden hemen randevu verdiler anlamadim gerci benim dr a zor randevu aliniyor 2 ayda ancak ama gene neden gerek duydular dogrusu buda kafami kurcaladi.sayet tutarsa bu ay randevu iptl oluyor;BU ARADA SEN NEREDE OTURUYORSUN BEN LA LOUVRIER DEYIM?

canım hemşireyi aradım lucrin geciktirir normal vurmaya devam etti bende test almaktan vazgeçtim zaten varsa bile sanırım 3-5gün gecikmeden çıkmaz daha 1 gün oldu...
buarada yumurta top.işlemin zor olmuş dedin ama sanırım karısıklık oldu bu bnm ilk denemem daha hiç toplanmadı:)) korkuyorum amaaa o ayrı:))

kızlar slm bugün kontrolum vardı polikistik olduğumdan herhal yumurtalar pek çok dr saymadı bi dahakinde sayalım dedi yani kızlar sağlam yumurtlamışım bakalım purogon 200cc devam cetrotıne eklendi cumaya kadar kullanıcam hergün cuma gene kontrolüm var bide kızlar siz antibiyotik kullanmışmıydınız dr bana verdi vucudu mikroplardan korumak için dedi
kızlar bişey sorucam bu yumurta toplama işleminden sonra çok ağrı oluyomu bugün bi bayan tam karşıma oturdu sapsarıydı yüzü yumurtaları toplanmış hemşireye sordum bu kadar zormu oluyo dedim onun tek yumurtası olduğunu biraz zor olduğunu söylediler ben çok korktum hale korkuyorum:53::53::53:

Back