• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

tsk ederim ama ben sizlerden yasca buyugum sanirim ben 40 yasina giricem ve 2 yillik evliyim benim tuplerim tikali bakalim ne olacak ?
Aramıza hoşgelmişsin tedavin hayırlı olsun Göbişin dolsun inşallah...

maşallah avatardaki sensin sanırım hiçde 40 göstermiyorsun tüplerin tıkalı olması tedaviye engel değil sanıyorum ki.inşallah sonucu çok iyi olsun canım.

saol canım bilgiler için bizde sperm sayısı çok düşük binlerde ne yazıkki:( RABBİME binlerce kez şükürler olsun ki :nazar: var ya hiç sperm olmasaydı ne yapacaktık değil mi .tedavi süreci daha bir uzayacaktı.RABBİM hiç olmayanlarada şifa versin yardım etsin inşallah.

bu arada günaydın güzel anne adayları.umarım güzel haberler alacağınız çok güzel bir gün olur.
Canım sperm sayınız az diye üzülme valla binlerdede gezse sonuçta sperm var.Bizdede tesa ile bulundu şükür ama sayı çok azdı.Sizin tüp bebek olur bizim mikroenjeksiyon oldu.Ben yinede şükrediyorum eşimden önce biri ameliyata girmiş ondan hiç sperm çıkmamış.İnsan hep daha azını görüp şükretmeli..
Görmemişim yazdığını kusura bakma bugun 7.gunum 2 embrıyo transfer oldu 5.gun inş tutunmuştur tşk guzel dileklerın için dua edin lutfen bana
İnşallah bebişlerin sıkıca tutunur annelerine güzel haberlerini bekliyoruz canımcım
Merhabalar mayıs güzelleri,herkesler iyidir İNŞALLAH:71:

BARBİEM canım galiba daha 6-7gün kullanırım bu iğneleri,yarın kontrol var bakalım ne diycekler:(..Bu arada senin transfere de az kaldı...Kaç yumurta toplanmıştı tatlım:)
Boncukkkcuğum senin popişine Allah güç versin ama iğneler çabukcak bitiyor.Güzel haberlerini bekliyorum.Benim 12 yumurta toplandı hepsini döllemişler ama kala kala 5 tanesi kaldı diğerleri hiç bölünmemiş malesef inşallah perşembeye kadar bunlarada bişi olmaz.Ben çok fenayım.Yumurta toplandığından beri karnım bir şiş bir ağrıdır gidiyor.Bugün sorun varmı diye kontrole gittim .Hani su toplandımı diye.Doktorum opu sırasında biraz sıvı toplanmıştı onuda aldım ama karnın yumuşak ve şuan sıvı yok.Ağrın ve şişkinlik normal .Yumurtalıkların çok yorulduğu için ve 2 haftaya düzelir dedi.Benim gibi olan varmı?Karnım o kadar şişki sanki dünyanın gazı var gebe kadın gibi geziyorum evin içinde.2 kiloda almışım .Ama şükür istifra falan yok doktorda sordu zaten .Bilmiyorum bu 2 hafta nasıl geçicekkkk:18::18:

Herkese Merhabaaa, kaç gündür giremedim yoğunluktan, anneler gunü vs. derken ihmal ettim buraları. Yukarıdaki tabloda yumoslar toplandı mı acaba diye yazmışsınız :)) transferim bile yapıldı :))) az embriyom gelistigi için 3. gün transferi yapıldı sanırım. beklemedeyim su anda kızlar. Gergin değilim çok şükür, nasıl gecicek diye de düşünmüyorum hiç. Tuhaf bı boşluk var icimde bende anlam veremiyorum :))) hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Dualarınızı esirgemeyin görüşmek üzere :58:
Maşallah maşallah beklemeye geçtin demek hadi hayırlısı canım benim.OPU n nasıl geçti ? Kaç yumoş topladılar ? Sonrasında nasıldın ben hiç iyi değilimde :59:
kızlar slm bugün kontrolum vardı polikistik olduğumdan herhal yumurtalar pek çok dr saymadı bi dahakinde sayalım dedi yani kızlar sağlam yumurtlamışım bakalım purogon 200cc devam cetrotıne eklendi cumaya kadar kullanıcam hergün cuma gene kontrolüm var bide kızlar siz antibiyotik kullanmışmıydınız dr bana verdi vucudu mikroplardan korumak için dedi
kızlar bişey sorucam bu yumurta toplama işleminden sonra çok ağrı oluyomu bugün bi bayan tam karşıma oturdu sapsarıydı yüzü yumurtaları toplanmış hemşireye sordum bu kadar zormu oluyo dedim onun tek yumurtası olduğunu biraz zor olduğunu söylediler ben çok korktum hale korkuyorum:53::53::53:

Ben şahsen antibiyotik kullanmadım canım .OPU sırasında hiç birşey hissetmedim.Zaten uyuttukları için göz açıp kapayana kadar geçiyor diyebiliriz.Ama benim ondan sonra şişkinlik oldu işte o beni zorluyor biraz...Birde şu tek yumurtası alınan bayanı anlamadım.:Mantıken yumurtan ne kadar çoksa rahim ve yumurtalıkların o kadar yoruluyor.Onun başka bir derdi vardır belkide tek yumurta diye üzülmüştür olamazmı??

Son düzenleme:
slm cnm bende memnunumda bugun igneler sabah aksama dondu .neyse bugun hastaneden aradilar o sinirimi bozdu kafama takildi biraz ticarimi yapiyolar acaba diye cunku biliyorsun bizim sigortaa karsiliyor bir asistan aradi dr camus a temmuz icin gene randevu verdi sebeb eger tutmazsa hemen randevu veriyolar e bu ne demek daha denemedim bileneden hemen randevu verdiler anlamadim gerci benim dr a zor randevu aliniyor 2 ayda ancak ama gene neden gerek duydular dogrusu buda kafami kurcaladi.sayet tutarsa bu ay randevu iptl oluyor;BU ARADA SEN NEREDE OTURUYORSUN BEN LA LOUVRIER DEYIM?

a slm canim seni anliyorum, randevuyu veriyorlar bende de aynisi olmustu insallah tutar erteleme sen yinede randevunu tedavin hakkinda bilgi alman iyi olur... senin oturdugun yeri tam cikaramadim ne tarafa dusuyor :) ben laeken de oturuyorum.. bu arada nerelisin ozel msj gonderme hakkim yok bana yollamissin cvp yazdim ama gonderemedim kusura bakma ....

Herkese Merhabaaa, kaç gündür giremedim yoğunluktan, anneler gunü vs. derken ihmal ettim buraları. Yukarıdaki tabloda yumoslar toplandı mı acaba diye yazmışsınız :)) transferim bile yapıldı :))) az embriyom gelistigi için 3. gün transferi yapıldı sanırım. beklemedeyim su anda kızlar. Gergin değilim çok şükür, nasıl gecicek diye de düşünmüyorum hiç. Tuhaf bı boşluk var icimde bende anlam veremiyorum :))) hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Dualarınızı esirgemeyin görüşmek üzere :58:

canım benim hayırlı olsun inş. herşey gönlünce güzel olur

a slm canim seni anliyorum, randevuyu veriyorlar bende de aynisi olmustu insallah tutar erteleme sen yinede randevunu tedavin hakkinda bilgi alman iyi olur... senin oturdugun yeri tam cikaramadim ne tarafa dusuyor :) ben laeken de oturuyorum.. bu arada nerelisin ozel msj gonderme hakkim yok bana yollamissin cvp yazdim ama gonderemedim kusura bakma ....

canim ya zamani iyi degerlendirmek icin yapdilar neticede bu ay transfer olacak neden 2 inci randevu veriyolar yogunliga ugramiyayim diye ama bu beni umitsiz yapiyor demekki tutmuyacak diyorum her neyse.umarim temmuz randevusu bosa giderde bu ay tutar.ben fransa tarafinda charleoi dan sonrayim.kokenim karisik ama dogma buyume istanbulluyum.olsun ben ozelden sana msn adresimi atayim eklersen ordan konusuruz.sen kac yasindaydin?

merhabalar... cook oldu gırmeyelı zaten cokta yazmıyorum ben ama.... fırsat yaratıp yazmak ıstedım...benım transferım 30 nısanda yapıldı bu ııncı denememız bıraz once kan verıp geldım ve su an sonucu belıyorum 2.30 gıbı haber alacam. herkese bol sabır ve bollll sans. :71:

merhabalar... cook oldu gırmeyelı zaten cokta yazmıyorum ben ama.... fırsat yaratıp yazmak ıstedım...benım transferım 30 nısanda yapıldı bu ııncı denememız bıraz once kan verıp geldım ve su an sonucu belıyorum 2.30 gıbı haber alacam. herkese bol sabır ve bollll sans. :71:

sonucun iyi olur inşallah bizimle paylaş olur mu?

inşallah güzel haberler alırsın ilk hamişimiz olursun :16:

kızlar benim yumurtam toplandığı günmü eşim sperm verecek.aynı günmü veriliyor

Pozitif sonuçla dönersin umarım bize de umut olursun:)
bekle bekle günler geçmiyor sanki:9:

claramavi canım hoşgeldin umurım bizede umut olursun benim 9. günüm ama adet sancım var geliyo kırmızılar sanki sendede ağrı oldu mu şu son günlerde

claramavi canım hoşgeldin umurım bizede umut olursun benim 9. günüm ama adet sancım var geliyo kırmızılar sanki sendede ağrı oldu mu şu son günlerde

Hosbulduk.... benım ılk gunler sadece karnım sıstı ve goguslerım hassastı...... baska hıcbıse yoktu ama hıcbıse sankı hıc bu tedavıyı gormemısım gıbı... hastanedekı hemsıre tanıdık onu aradım o cook normal dedı... ıkı gundur benımde belım cok agrıyor hastalanacakmısım gıbı. dun aksamda cook agrılı sancım oldu kabus gıbıydı ve su an karnımda agrıyor bakalım hayalkırıklıgı yasamak ıstemıyorum bu sefer... :19:

canim ya zamani iyi degerlendirmek icin yapdilar neticede bu ay transfer olacak neden 2 inci randevu veriyolar yogunliga ugramiyayim diye ama bu beni umitsiz yapiyor demekki tutmuyacak diyorum her neyse.umarim temmuz randevusu bosa giderde bu ay tutar.ben fransa tarafinda charleoi dan sonrayim.kokenim karisik ama dogma buyume istanbulluyum.olsun ben ozelden sana msn adresimi atayim eklersen ordan konusuruz.sen kac yasindaydin?
icini ferah tut umutsizlige kapilma allahin izniyle tutacak randevuyu veriyorlar herkeze ben daha baslamadim ama az kaldi basalamama cuma gunu regl gunum..... yasim 22... mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler uzulme tutmazsada yeniden denersin allah buyuk....

Arkadaslar su an aglıyorum..... cook sevınclıyım...... oldu bu sefer sonuc POZITIF degerım 125 cıkmıs :8: okadar mutluyum kı....... umarım hepınız ama hepınız bu mutlulugu tek tek yasarsınız... okadar ıcten soyluyorum kı........ ooff alahım ya coook mutluyumm :61:

Arkadaslar su an aglıyorum..... cook sevınclıyım...... oldu bu sefer sonuc POZITIF degerım 125 cıkmıs :8: okadar mutluyum kı....... umarım hepınız ama hepınız bu mutlulugu tek tek yasarsınız... okadar ıcten soyluyorum kı........ ooff alahım ya coook mutluyumm :61:

tbr allah tamamına erdirsin darısı başımıza

Back