• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Hemmen düzenledik efenim, listemizdeki konumunuzu:42:,bide yerini yurdunu yazaydında o eksiğide dolduraydık tatlım:70:....Neyse, zatiiiii listeyi öyle güsel düzenliyorum ki ,smileylar bi tarafta,isimler bi tarafta ,eşsiz bi şekle büründü:1::9:,artık böyle idare etcez:44:..DEARMOTHER gelirde bi el atarsa düselir, yoksa böyle devammmm:50::40::62:

bence gayet iyi liste daha ne olsun ellerine sağlık canm

bende arkadaslar bugun 8.günümdeyim gonal f ignesınde.yarın kontorole gıdecegım ne durumdalar yumurtalar bakalım.bnm ılk denemem.Allah hepımızın yuzune guler ıns.ben toplama ıslemınden cok korkuyorum.cok stres yapıorum ve korkuyorum bu surecten cunku ıgne bıle yapılırken aglayan bırıyım.Allah yardımcımız olsun.herkese bol şans

tedavin hayırlı olsun umarım sayfamız uğurlu gelir sana ,yumoşlar olmak üzeredir toplanmasına az kalmış ne güzel bende senin gibi korkanlardanım ama iğne kısmından değil çok mide bulantısı oluyormuş bazılarında ben ona takıldım umarım rahat geçiririz...bugun kontrolun varmış bakalım senin yumoşlar ne durumda

offf sonunda hastalandım cmt. kontrole gidecem bi terslik olmazsa lucrini azaltıp gonal-f ye başlatacaklarr...acaba kaçıncı gün yumurtalar toplanır kızlar:???
bu arada hepinizi öpüyorummm kocamanındann...

arkadaslar benim adetim 6 gundur gecikiyor gecen ayda bir iki gun gecikmisti sonra geldi benim normalde adetim 28 gunde gelirdi ama su iki aydir gecikiyor napayim simdi test yapmaktan korkuyorum biraz daha bekleyecegim sonra test yapacam dua edin insallah gebeyimdir :18:

offf sonunda hastalandım cmt. kontrole gidecem bi terslik olmazsa lucrini azaltıp gonal-f ye başlatacaklarr...acaba kaçıncı gün yumurtalar toplanır kızlar:???
bu arada hepinizi öpüyorummm kocamanındann...

hadi bakalım hayırlı olsun canım. benim yumurtalar adetimin başlangıcından itibaren 13. gün toplandı. toplandıktan sonrada 5 gün bekledik transfer için. bu arada narkozdan sonra öyle bulantı falan olmadı bende. lakin toplamadan 2 gün sonra(muhtemelen narkoz etkisi tamamen geçti) acayip bir kasık ağrım oldu. iki büklüm gezdim hep, neyseki 1 gün sürdü ve geçti. ama herkeste farklı sonuçlar olabiliyor. birde bende toplamadan sonra bağırsak problemleri başladı. hiçbirzaman kabızlık problemim olmamıştı, lakin şu sıralar çok kötü durumdayım :1:

kızlar merhaba benim doğum kontrol hapım bitti ama lucrine devam. doğum kontrol hapından ne kadar sonra regl olurum.doktorum dediki regl 1. günü ara dedi iğnelere başlıycakmışız.

doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 gün sonra regl olmuştum cnm ben
iğnelere de regl in 2 günü başlamıştık
:1:

Maşallah maşallah beklemeye geçtin demek hadi hayırlısı canım benim.OPU n nasıl geçti ? Kaç yumoş topladılar ? Sonrasında nasıldın ben hiç iyi değilimde :59:

canım opu sonrası gayet iyiydim, az yumurta toplandığı için sanırım :34: daha işlem bitmemişti uyandığımda, doktorum kıpırdanma içinde iğne var dedi :37: hiçbişey hissetmedim ama.. odaya çıkardılar kalkmak istedim kaldırmadılar, çok acıkmıştım kahvaltı getiricez dediler, hemşireyi kafaladım erkenden gönderdi kahvaldımı :66::66: bu arada eşim ben opu ya girmeden teseye girdi çıktı, bizim tedavimizi kimse bilmediği için yanlızdık, onu görmek istedim, zaten bi 10 dk sonra geldi odaya..neyse uzatmıyım kahvaltımı yaptım hastaneden çıktık, arkadaşımızın doğumgünü vardı, o halde gidip hediyesini aldım, ordanda kutlamaya gittik..fazla iyiyidim yani anlayacağın..:9::9:

canım benim hayırlı olsun inş. herşey gönlünce güzel olur
Amin canım inşallah, hepimizin öyle olur inşallah...:61:
Arkadaslar su an aglıyorum..... cook sevınclıyım...... oldu bu sefer sonuc POZITIF degerım 125 cıkmıs :8: okadar mutluyum kı....... umarım hepınız ama hepınız bu mutlulugu tek tek yasarsınız... okadar ıcten soyluyorum kı........ ooff alahım ya coook mutluyumm :61:
Ayyy ne güzel habeerrrr :64::64::64: Gözlerim doldu resmen, sen bu topiğin uğuru oldun :46::46:
Allah inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin..hepimize versin :1:
merhaba kızlar, bende dün transfer yaptırdım bugünde yatıyorum. dünden beri oturmaktan patlamak üzereyim artık. otur otur nereye kadar :) doktorum ilk 2 gün dikkat et sonra normal hayatına geri dön dedi, sadece yorma kendini dedi. en zoruda sigara içememek tabi :1: gerçi az önce dayanamayıp bir tane içtim :17: bu benim ilk denememdi, aret kamar e gittim. herşey güzel dediler ama bakalım kısmet tabi. Allah hepimize sabır versin.
Arkadaşım bende aynı durumdayım, beklemedeyim yani :61: ben tedaviye başladığım gün bıraktım sigarayı, önce kendim için sonra da bebiş için tabiiki.. uzun zamandır tiryakiydim ama çok kolay oldu..bir kitap var "sigarayı bırakmanın kolay yolu-Allen Car" internettende indirebilirsin, bana çok yardımcı oldu şiddetle herkese tavsiye ederim, hem bu bekleme günlerinde vakit de kolay geçer :34::34:
bilmiyorumki hemşire bazılarının acı eşiği düşük oluyo dedi o kusuyoduda bilmiyorum çok korktum halada korkuyorum atlatıncaya kadar korkucam sanırım :53::53::52::52:
canım noolur hiç korkma, opu çok kolay birşey, o kusuyorsa kesin doktorların bişeyler yemeyin dediği saatte yemiş içmiştir. midede bişeyler kalınca narkozun etkisiyle çıkartırsın :83: sen doktor ne diyorsa bire bir uy, bak görüceksin herşey sen hiçbişey anlamadan olup bitecek, narkozu almadan pozitif düşünki pozitif uyanasın:34:
TARÇINcım sen nerelerdesin yahu:41:..Listeye bilerek öyle yazdım ki geliverir de durumundan bizi haberdar edersin belki diye:40:...Meğer sen transferini bile olmuşsun:49:....Kaçıncı günündesin bakalım,yatıyosun,dinleniyosun kendini yormuyosun dimiiii şekercim:70:

Canımm, iyi yapmışsın, nete çok girmiyorum bilerek, kendimi kaybedip araştırmaya filan başlıyorum :27:, bunu engellemek için pc yi açmıyorum bile. Sizden uzak kalıyorum ama inan kafam daha rahat ediyor :34: pazartesi yapıldı transferim, bugün 3. günüm..süper dinleniyorum, komedi filmleri aldım bütüngün onları seyrediyorum, friends i baştan seyretmeye başladım, sabahtan akşama gülüyorum :66::66: bazen aklıma geliyor, Allah hayırlısını versin diyorum geçiyorum :16: ne olacakmış ne de olmayacakmış gibi tuhaf bi nötrlük var üstümde :51: normalmiyim bilmiyorum :15:

.

Transferi gerçekleşmiş olan ve yakın zamanda gerçekleşecek güzeller hepinize bi sorum var:42:..

Hepiniz cevaplarsanız sevinirim:19:....Transfer sonrasında doktorunuzun hangi ilaçları verdiğini yazarmısınız:44:...Çünkü benim doktorum geçen sefer Estrofem vermişti,bu sefer yine verdi ,hem de şimdiden kullanmam için...Ama geçen gün estrofemle ilgili bi topic açılmıştı,iyi olmadığıyla alakalı ,bende kullanmaya korkuyorum açıkcası:50:..

Acaba size doktorunuz neler verdi,estrofemde var mıydı kullandığınız ilaçların arasında:45:
Canım bana progynex iğne verdi, iki ampul tek seferde vurunuyorum, birde coraspin kullanıyorum

bende arkadaslar bugun 8.günümdeyim gonal f ignesınde.yarın kontorole gıdecegım ne durumdalar yumurtalar bakalım.bnm ılk denemem.Allah hepımızın yuzune guler ıns.ben toplama ıslemınden cok korkuyorum.cok stres yapıorum ve korkuyorum bu surecten cunku ıgne bıle yapılırken aglayan bırıyım.Allah yardımcımız olsun.herkese bol şans
canım opu korkacağın en son şey olsun, çünkü hiçbirşey hissetmeyeceksin, alacaksın anestezini missler gibi uyuyacaksın, bi açacaksın gözünü ki herşey bitmiş :46::46:
kızlarrrr....
bugün başlıyorummm pregline akşam 17.30 ilk iğnem olucak allahın izniyle heycanlı bir okadarda korkuyorum allahım inşallah herşey yolunda gider ve melekerim sımsıkı tutunur :19::19::19::19::19:[/QUOE]
hayırlı olsun canım, Allah devamını getirsin o ikinci çizgiyi göstersin inşallah :49::49:
sende mi transfer sonrasındasın? gün mü sayıyorsun?:1:

ewet canım transfer sonrasındayım. sende mi??

Bakalım benim şaheser liste bu sefer ne şekle bürüncek:1::60:...DEARMOTHER,DEARMOTHER mayıs güzelleri sayfasından bekleniyosunuzzzzz:9::71:

Ayyy yine çok bi acayip oldu,dün düzenleme yarine basınca biraz düzeldiydi bakalım yine düzelcek miiii:(

geldim geldim canlarım düzenlemezmiyim hiç.hemen el atıyorum ama biraz sürebilir:)

| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |Son 1 gün:49::nazar:
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |13Mayıs test tarihi:49::nazar:
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.02.2011 test tarihi:49::nazar:
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi:49::nazar:
5|glcn | | | |16.05.2011 test tarihi :49::nazar:
6|Sare31 | |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi:49::nazar:
7| Ninya | | 1.deneme |Aret KAMAR | 22.05.2011 test tarihi:49::nazar:
8|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |25.05.2011 test tarihi:49::nazar:
9|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial |21.05.2011 test tarihi :49::nazar:
10|asporoke | | | | transferi oldumu ki :49::nazar:
11|Ekim17 |36 |1. deneme| |Cuma yumoş toplama
12|Maonyaa | |1. deneme.|Eurofertil |cumartesi yumoş toplama
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanes |Cuma kontrol
14|Devran26 |28 |1. deneme | |Cuma kontrol
15|Kelebek||| |Cuma kontrol
16|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Cumartesi kontrol
17|Carmen |30 |1. deneme | |Lucrin 10.gün
18|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı
19 |Akideciknane| 40| 1.deneme|| Brükselde İğnelere başladı
20 |Osenay| |1.deneme|Acıbadem Hastanesi| İğnelerde 2.gün
21 |Minnik| 29| 2.deneme|| 12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
22 |Thirdeyes|| 2.deneme|| Transferi oldu mu acaba
23| Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak
24 |Çilekw||||Lucrine başladııııı
25 |Asaletlim|||| Regl olmayı bekliyor
26 |Damra| 34 |1. deneme| Jinemed kalamış |Regl bekliyor
27 | Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği| Regl bekliyor
28 |Beysu|||| Regl bekliyor
29|Asgok| 28||| mayıs sonu başlıycak
30|Behire| 30 |2.deneme|| Dondurulmuşlarla başlıycak
31|Uhde|||| Mayıs sonu başlıycak
32| Caziiiii|||| Mayıs sonu başlıycak

Son düzenleme:
Herkeslere hayırlı sabahlar güzellerrrrr:71:

Canım haklısın insan karşısında direkt negatif bi örnek görünce olumsuz etkileniyo.:50:.Ama bak biz de pozitif örnekleriz ,sen bize bak,negatifleri arkana at,:45:bu arada hemen hemen yumoş toplamamız aynı gün olcak galiba,ben de yarın kontrole gidiyorum,pazartesi toplayabiliriz dedi doktorum:70:...Hadi bakalım ikimiz içinde kolay bi işlem olsun İNŞALLAH:21:

GLCNcım tabi seni de ekleriz listeye:70:,ama ben ekleme yaptıkça liste bi hoş oluyo,idare ediverin artık:1: Tatlım İNŞALLAH bişey olmaz,zaten geçmiş gitmiş, şimdi ona üzülüpte stres yapma,bundan sonra düzenli olarak saatinde kullanırsın:71:...Ben de geçen tedavimde bebe aspirini hariç hepsini kullandım canım, ama şu estrofem konusu canımı sıktı..Doktorum şimdiden kullanmaya başla deyince de bi danışıyım dedim:44:...Sen hiç canını sıkma,herşeyde vardır bi hayır..Ben geçen tedavimde eczacının yanlış ilaç vermesiyle transferden sonra kalp ilacı kullandım ama tuttu bebiş,gerçi kimyasalla sonuçlandı ama olsun:61:..Dediğim gibi herşeyde bi hayır vardır tatlım,İNŞALLAH 6gün sonra alırız güzel haberini,içini ferah tut canımmmm:49:

Canım DAMRAcım sıkma kendini,streste yapma,haftaya salı tedavine başlarsan mayıs sonu,haziran başı gibi senin de güzel haberini alırız İNŞALLAH tatlım:49::70:

MELONİ içimi rahatlattın tatlım:70:..Böyle sizin gibi önceden kullanmış arkadaşlar yazınca daha da rahatlıyor insan,dediğin gibi estrofemin amacı zaten rahimi güçlendirmekmiş:61:..Ben az sonra başlıyım içmeye de güçlensin rahim,sıkı tutunsun bebeeemm:49::9:

KELEBEKcim aramıza hoşgelmişsin:70:..Sanırım seninle de yumoş toplama işlemlerimiz aynı zamana denk gelebilir...Galiba 3kişi geri sayım yapcaz,ayyy çok güsel birbirimize iyi destek oluruk:21:...Tatlım bak bu benim 3.denemem ve yumoş toplama işlemi asla acılı bi işlem değil:61:...Yukarda bi arkadaşımıza daha anlattım,seni ameliyathaneye alıp anestezini vercekler,sonrasında hiç bişeycik hissetmiyceksin,bi uyancaksın ki seni odana götürüyolar:62:Sıkma canını,daraltma kendini,herşey olup biterken sen uyuyo olucaksın,oooooh:9:

benimde cuma yumoşlar toplanıyor,beraber sayacağımız kişi sayısı arttı:)

ellerinize saglikk liste cok guzel olmus...

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

Back