Herkeslere hayırlı sabahlar güzellerrrrr
Canım haklısın insan karşısında direkt negatif bi örnek görünce olumsuz etkileniyo.
.Ama bak biz de pozitif örnekleriz ,sen bize bak,negatifleri arkana at,
bu arada hemen hemen yumoş toplamamız aynı gün olcak galiba,ben de yarın kontrole gidiyorum,pazartesi toplayabiliriz dedi doktorum
...Hadi bakalım ikimiz içinde kolay bi işlem olsun İNŞALLAH
GLCNcım tabi seni de ekleriz listeye
,ama ben ekleme yaptıkça liste bi hoş oluyo,idare ediverin artık
Tatlım İNŞALLAH bişey olmaz,zaten geçmiş gitmiş, şimdi ona üzülüpte stres yapma,bundan sonra düzenli olarak saatinde kullanırsın
...Ben de geçen tedavimde bebe aspirini hariç hepsini kullandım canım, ama şu estrofem konusu canımı sıktı..Doktorum şimdiden kullanmaya başla deyince de bi danışıyım dedim:44:...Sen hiç canını sıkma,herşeyde vardır bi hayır..Ben geçen tedavimde eczacının yanlış ilaç vermesiyle transferden sonra kalp ilacı kullandım ama tuttu bebiş,gerçi kimyasalla sonuçlandı ama olsun
..Dediğim gibi herşeyde bi hayır vardır tatlım,İNŞALLAH 6gün sonra alırız güzel haberini,içini ferah tut canımmmm
Canım DAMRAcım sıkma kendini,streste yapma,haftaya salı tedavine başlarsan mayıs sonu,haziran başı gibi senin de güzel haberini alırız İNŞALLAH tatlım
MELONİ içimi rahatlattın tatlım
..Böyle sizin gibi önceden kullanmış arkadaşlar yazınca daha da rahatlıyor insan,dediğin gibi estrofemin amacı zaten rahimi güçlendirmekmiş
..Ben az sonra başlıyım içmeye de güçlensin rahim,sıkı tutunsun bebeeemm
KELEBEKcim aramıza hoşgelmişsin
..Sanırım seninle de yumoş toplama işlemlerimiz aynı zamana denk gelebilir...Galiba 3kişi geri sayım yapcaz,ayyy çok güsel birbirimize iyi destek oluruk
...Tatlım bak bu benim 3.denemem ve yumoş toplama işlemi asla acılı bi işlem değil
...Yukarda bi arkadaşımıza daha anlattım,seni ameliyathaneye alıp anestezini vercekler,sonrasında hiç bişeycik hissetmiyceksin,bi uyancaksın ki seni odana götürüyolar
Sıkma canını,daraltma kendini,herşey olup biterken sen uyuyo olucaksın,oooooh