İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA
Wintersun 29 3. deneme venevidi tbm d. bakır bebişlerim içimdeeee
Barbiem ...........İlk deneme.......... .............Tedavide 6.gün
Tarçın ........... .......... ............
Page ........... .......... ............
Ebrudur ..........İlk deneme.......... .............Lucrine başladı
Damra ........... .......... .............
Carmen ........... .......... .............Bugün başlıyor
Uhde ........... .......... .............
Minnik ........... .......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls ............ ........... ........Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
Slm tüm anne adaylarına ve anne olmak için sabırsızlıkla bekleyenlere.....
Bana Pazar günü sabahı embryo transferi edildi.....ilk denemem......ve dondurulacak embriyom olmadı malesef......13.05.2011 test tarihim....inşallah güzel bir cuma günü yaşarım hayırlısıyla tabi.....
Bana Pazar günü sabahı embryo transferi edildi.....ilk denemem......ve dondurulacak embriyom olmadı malesef......13.05.2011 test tarihim....inşallah güzel bir cuma günü yaşarım hayırlısıyla tabi.....
Selam arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun inşallah..Benimde ilk denemem o yüzden bekleme dönemi tecrübem henüz yok..ama buradan okuduklarımdan en gergin dönem olduğunu anladım :18::18: Başka topikden bi arkadaşımız o dönemi hep komedi filmleri izleyerek geçirdiğini yazmıştı, benimde kafama yattı açıkçası..eğer bir aksilik olmazda transferim gerçekleşirse bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum..hatta eşimle akşamları film seçiyoruzpozitif olmak ilk kuralmış bu dönem için.. Allah hakkında hayırlısını versin
canım inş pozitif sonçlanır benim de ilk denemem de dondurulmuş embriyom olmamıştı ama son tedavimde sonuç gene negatif oldu ama 3 emb. var dondurulmuş, bunları takma kafana inş gerek kalmaz hamile kalırsın bu arada gerçekten pozitif olmaya çalış üzücü can sıkıcı şeyler izleme yanında olumsuz şeylerden bahsedilmesine de izin verme olur mu
senin 3. denemen mi olucak şimdi??? Hangi aşamadasın???? Negativlik yok da biraz canım sıkılıyor evde yat yatama yarın 3. gün perşembe günümüz var komşumda sıra oraya gidip biraz kafa dayıtmam lazım
selam arkadaşlar 30 yaş 2 deneme bahçeci kliniği.mayıs ayı adetiyle uzun protokol yapılacak.ilk denemem çapa olmadı.burda da 2 kez yumurta toplandı,embriyolar donduruldu.bir daha toplanacak ve pgt yapılacak.
aminnnnn cnm......inşallah hakımızda hayırlısı......bende bütün gün evin içindeyim şimdilik......İnternet, kitap, tv, dua öyle geçiyor.....
yarın sabah 3. günümü dolduruyorum......biraz daha rahatlarım belki......
Sen hangi aşamadaydın???
Ben hala tedavideyim canım. Bugün 9. günüm, doktorum yarın ya da öbür gün veririz çatlatma iğnesini dedi..bu durumda cuma ya da c.tesi toplanacak sanırım yumurtalarım..bende sona doğru geliyorum yani anlayacağın
tarçın hangi memorial desin ben ataşehirdeyim cem demirel doktorum
bebekdls inş son olur.yoruldum.eylül ayından beri tedavideyim.ocakta ve martta yumurta toplandı ve donduruldu.bir daha toplanacak.inş sağlıklı embriyo çıkar ve tarnsfer olur.
ben şişlideyim canım, aslında bende anadolu yakasında oturuyorum ama karşıyı tercih ettim..sen memnun musun?
bebekdls inş son olur.yoruldum.eylül ayından beri tedavideyim.ocakta ve martta yumurta toplandı ve donduruldu.bir daha toplanacak.inş sağlıklı embriyo çıkar ve tarnsfer olur.
ben de tam tersiyim canım beylikdüzündeyim taaa ataşehire geliyorum olsun sonunda yavrumakavuşmak varsa dünyanın öbür ucuna da gitmeye hazırım evet cem bey benim eski doktorum zaten çok memnunum gücümüz yettiği kadar hep onunla devam edicez yolaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?