How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

canım tedavilerim yarım kalmadı.mustafa hoca böyle yaparsak şansın artar dedi,eşimde 13 ve 14. koromozam translakasyonu var.benim ilki tutmuştu 4 haftalık düştüler.burda araştırdılar eşimde 45xy kromozom var.bu iki kromozom kırılmış.o da sağlıksız embriyo ve düşüklere neden oluyomuş.şimdi dondurulmuş dokuz embriyom var.bu sefer de toplanacak ve diğerleri çözülecek genetik araştırma yapılacak.inşallah sağlıklı çıkar ve transfer olur.sağlıklı çıkmazsa ne yaparım bilmiyorum.bana da lütfen dua edin.

belliki emin ellerdesin sorununun ne olduğu da belli çözümüde var çok şükür..gerisi önce Allaha sonra doktorlara..sanada iyi düşünmek ve dua etmek kalıyor artık..Rabbim gönlüne göre versin, hayırlısını versin inşallah..bu yaşadıklarımızın hepsinin bir nedeni var unutma arkadaşım..gönlünü ferah tut, Allahın ipine sarıl...:71::71::71:

ooooo sen bayaa yol gidiyormuşsun :10: işte insan doktorunu sevince herşeye katlanıyor di mi :13: inşallah bu son olurda tekrar tekrar gidip gelmek zorunda kalmazsın :49:
sen ne aşamadasın?

donrudurulmuş tedavmi bekliyorum mayıs 20 gibi başlıcaz inş canımm

görüşelim canım.nerelisin sen.benim okulum 12,30da bitiyor.öğleden sonraları müsait oluyorum.bir yer belirleyelim görüşelim.

görüşelim canım.nerelisin sen.benim okulum 12,30da bitiyor.öğleden sonraları müsait oluyorum.bir yer belirleyelim görüşelim.

ben istanbulluyum canım kocamustafapaşalıyım 2003 ten beri burdayız ben ev hanımıyım sen ne zaman müsait olursan bana uyarr

Back