• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

bi de kıslar ben sürekli uyuyorum 24 saatin 19-20 saati uyuyarak geçiyor onun için arada bir girip bu kadar uzun konuşup gidiyorummmmm
uyku hallerim bitsin bakın benden kurtulabiliyomusunuzzz??:52::52:

ayyy canım hadi güzel haberlerini alırız inşallah senin listeni çok beğendim yapabiliriz aslında ben bu aralar pek giremiyorum haftaya ev taşıyacağız inşallah.. artık hanginiz yaparsanız ama sen gayet güzel düşünmüşsün canım dualarımız seninle için rahat olsun bol bol dua et inşallah olacak bu sefer hadi şimdi dinlen :76::76::76::76:

winter cnm 1 hafta fenaydım kendimi tanıyamadım.. kafamı kaldıramadım yataktan çok şükür atlattım.. ertelenmesi iyi oldu kendimi toparlıycam rahatlıycam tam 1 ay sora çağardı bni dr.. regl olunca gidicem.. bilemiyorum nasıl olcak şimdide transferden korkmaya başladım...

İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA

Wintersun ........... ......... ............Bugün transfer günü:49:
Barbiem ...........İlk deneme.......... .............Tedavide 6.gün:75:
Tarçın ........... .......... ............
Page ........... .......... ............
Ebrudur ..........İlk deneme.......... .............Lucrine başladı:21:
Damra ........... .......... .............
Carmen ........... .......... .............Bugün başlıyor:19:
Uhde ........... .......... .............
Minnik ........... .......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls ............ ........... ........Dondurulmuşlarla başlıycak:49:
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor:42:
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor

MİNNASU canım listemizin yeni şekli böyle olsa olur mu:71:..Herkes kendi durumunu yazsın, sen de burdan güncellersin, olurmu ki:44:Bazı arkadaşları yazmadım ama buraya gelip durumlarını bildirdikçe ekleriz..Benim şu anda aktif olarak gördüklerim bu isimler:42:Durumlarını bildiklerimi yazdım:42:Diğer arkadaşlarımızda kırılmadan,darılmadan durumlarını yazsınlar hemencecik ekleyiverirsin:70:..

Son düzenleme:
canım benim bugün evet 5.günüm şükür . Ben yurt dışında olduğum için sanırım farklı tedavi uygulanıyor . Kalçadan vurulan epey yakıyor puregon 200 ml vuruluyorum.Koldanda aynı vakitte yani kalça bittiğinde oturuyorum hemşire kola geçiyor (ben kendim vuramam nerdeee...)koldanda decapeptyl vuruluyorum ama bu çok daha fazla yakıyor.Bir gün sağdan bir gün sol taraftan vuruluyor iğneler . Sizin yazdıklarınızda hiç böyle birşey okumamıştım bakalım sonuca ulaşalımda acı sızı hiç önemli değil . Doktor bana erkek infertilitesi olduğu için umutlu ve 3 embriyo transfer etmeyi düşünüyorum burda sınırlama yok şükür ve doktorun öneriside ya 2 ya 3 oldu bana uzun boylusun ikiz bile tutsa rahat taşırsın dedi :66: umarım tutarda bir yada ikisi tutsa yeter inşallah. İnşallah Allahım bu ay tedavi olacakların hepsinin göbişlerini doldursun inşallah sırayla güzel haberler verelim umut olalım birbirimize canım ... Hepimize kolay gelsin ..

BARBİEM ha göbüşten,ha kalçadan bebişler gelsin de nerden vurulursak vurulalım önemli değil:49:...Bu arada 2-3tane transfer edilmesi süpermiş...İNŞALLAH senden ikiz haberleri alırız:19::emir_bebek:...Kontrole gittin mi hiç...Biz burda 2-3günde bi kontrole gidip kan veriyoruz, ultrasonla bakılıyo,orda nasıl ilerliyo süreç:61:

tedavi öncesi gereken kan tahlillerini yazabilirmisiniz arkadaşlar.

DEARMOTHER canım bu ilk denemeniz olucak herhalde:61:..Tatlım tedavi öncesinde yapılan bi test yok ama heyet raporu falan almak istersen devlet hastanelerinde tüp bebek öncesi yapılan testler var:26:..Onlarda adetinin 2.veya 3.günü gittiğinde yapılan hormon testlerinden(fsh,tsh,e2,prolaktin vs..)ibaret..Onun dışında rahim filmi,smear testi falan isteniyor:44:..Şu anda heyet raporu çıkarcaklardan ayrıca sağlık kurulu raporu isteniyor ki o da ciğer filmi,ekg ve kan tahlillerinden oluşuyor:40:...Başka da bildiğim bişey yok canım:42:

bi de kıslar ben sürekli uyuyorum 24 saatin 19-20 saati uyuyarak geçiyor onun için arada bir girip bu kadar uzun konuşup gidiyorummmmm

Olsun olsun sen iyice uyu dinlen...Bak bebişler daha koyulmadan bile uyku yapmaya başladılar:21:Hadi hayırlısı,bugün içinde dualarımız seninle:19:,herşey çok güzel gitsin,12gün sonra da güzel haberi alalım İNŞALLAH:49::70:

kızlar merhaba.bende bugun lucrine basladım.ben tüm iğnelerimi göbekten olucam çünkü kollarım mosmor oluyor ama göbek o kadar acımıyor.doktorum uygundur bi sakıncası yok dedi.iğneleri eşim yapıcak ama az önce denedi sanki enjektörün içinde kalıyo bi kısmı biz doğru yapamadık mı acaba.sonra olmadı dişye bikaç kez daha doldurup enjekte etti yine aynı sonuç oldu.dedim yarın bi sağlık ocağına gidip yaptıralım sende gör öyle yap.insallah bi sorun olmaz.transferim de bu ayın sonunda bitmiş olucak bi aksilik çıkmazsa.bugun muayenem vatdı ve tahlillerim yapıldı,kistim erimiş.tedavşiye engel biş durum kalmadı şimdilik.allahım hayırlısını versin hakkımızda.bebeklerimiz sırasıyla gelsin bu hepimiz böyle olalım insallahhh :49::49::49::49::49::49::49::49:

EBRUDUR canım hadi bakalım tedaviniz hayırlı olsun:19:Ben lucrin kullanırken hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım canım, zaten kullandığım lucrin miktarı çok azdı,1.çizgiye kadar kullanıyodum,ilk başlarda tereddüt etmiştim buncacık şeyin ne yararı olcak,yanlış mı yapıyorum acaba diye ama böyle oluyomuş:61:içinde çok azcık kalmasının da bi zararı olmaz kanımca:44:..Ama siz yine sağlık ocağına sorun içiniz rahat olarak devam edin tatlım:70:

Eveeeeeet güzellerrrr anlatın bakalım ne yapıyonuz,ne ediyonuz:40:...
Ben şekil A danda anlaşılacağı üzre boş gezenin boş kalfası olarak evde oturmakla,sabahları internete girmekle meşgulüm:21:...Ev hanımıyım,istanbulda oturuyorum,tüp bebek yapınca 6gün annemlerde yatıp,6gün evimde yatmayı planlıyorum..Ama tabi zaman ne gösterir bilinmez...Candanın parçasındaki gibi Kul kurar,kader gülermiş:45:...O yüzden çok fazla plan yapmakta bazen işe yaramıyor...Hayırlısı diyip beklemekten başka elden de bişey gelmiyoooo:50::19:...

Tüp bebek süreci içersinde okuduğunuz sureler falan var mı...Ben Meryem Suresini duymuştum onu okumaya başladım, İNŞALLAH 41tane okuycam,bide Salat-ı tefriciye dağıttım 4444 tane de o okuncak İNŞALLAH:19:Bide arkadaşlardan birisi konu açmıştı orda görmüştüm dört cuma üst üste 1001taneEl-Evvel ismi şerifini çekmek iyi oluyomuş,2cumadır çekiyorum,2cumam kaldı...Sizin okuduğunuz dualar falan var mı,yazın bakemmm:70:Bu arada transferden sonra yatcanız mı,iş yapcanız mı:9:....Beni bu sefer yerimden kaldırmıycaklar gibi bi his var içimde, bakalım hayırlısı:41::39::49:

canım benim dualarımız senle inş. herşey yolunca gidecek göreceksin, canım dinlenmeye ihtiyacın var ondandır uyumaların :26: sen gelde biz kurtulmak falan istemeyiz canım:16:
kızlar merhaba.bende bugun lucrine basladım.ben tüm iğnelerimi göbekten olucam çünkü kollarım mosmor oluyor ama göbek o kadar acımıyor.doktorum uygundur bi sakıncası yok dedi.iğneleri eşim yapıcak ama az önce denedi sanki enjektörün içinde kalıyo bi kısmı biz doğru yapamadık mı acaba.sonra olmadı dişye bikaç kez daha doldurup enjekte etti yine aynı sonuç oldu.dedim yarın bi sağlık ocağına gidip yaptıralım sende gör öyle yap.insallah bi sorun olmaz.transferim de bu ayın sonunda bitmiş olucak bi aksilik çıkmazsa.bugun muayenem vatdı ve tahlillerim yapıldı,kistim erimiş.tedavşiye engel biş durum kalmadı şimdilik.allahım hayırlısını versin hakkımızda.bebeklerimiz sırasıyla gelsin bu hepimiz böyle olalım insallahhh :49::49::49::49::49::49::49::49:
hayırlı olsun canım tam net bilmiyorum ben ama sağlık ocagına gidip doğrusunu öğrenmek daha iyi sanırım gerçi burdaki tecrüblei arkadalarda anlarla sanırım yorumda bulunurlar sanırım canım inş. iyi olacak herşey öyle düşün emiii:16:
selam herkeze arkadaslar tedaviler nasil gidiyor baslayan varmi ben hala adetimin gelmesini bekliyorum :((
ayy canım bende bekliyorum gelmek bilmedi bir türlü her tarafım şiş hacı yolu gözler gibi oldum valla :1:
Ben şekil A danda anlaşılacağı üzre boş gezenin boş kalfası olarak evde oturmakla,sabahları internete girmekle meşgulüm:21:...Ev hanımıyım,istanbulda oturuyorum,tüp bebek yapınca 6gün annemlerde yatıp,6gün evimde yatmayı planlıyorum..Ama tabi zaman ne gösterir bilinmez...Candanın parçasındaki gibi Kul kurar,kader gülermiş:45:...O yüzden çok fazla plan yapmakta bazen işe yaramıyor...Hayırlısı diyip beklemekten başka elden de bişey gelmiyoooo:50::19:...

Tüp bebek süreci içersinde okuduğunuz sureler falan var mı...Ben Meryem Suresini duymuştum onu okumaya başladım, İNŞALLAH 41tane okuycam,bide Salat-ı tefriciye dağıttım 4444 tane de o okuncak İNŞALLAH:19:Bide arkadaşlardan birisi konu açmıştı orda görmüştüm dört cuma üst üste 1001taneEl-Evvel ismi şerifini çekmek iyi oluyomuş,2cumadır çekiyorum,2cumam kaldı...Sizin okuduğunuz dualar falan var mı,yazın bakemmm:70:Bu arada transferden sonra yatcanız mı,iş yapcanız mı:9:....Beni bu sefer yerimden kaldırmıycaklar gibi bi his var içimde, bakalım hayırlısı:41::39::49:

inan canım bazen boş oturmak bile insana iyi geliyor bende koşuşturmaktan yoruldum iyice :52: valla canım annem okutuyor dua banada ama ne okutuyor inan bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş..

Estagfirullahellezî lâ ilâhe illâ hüverrahmanirrahîm el-hayy-ül-kayyûmüllezî la-yemûtü ve etûbü ileyh Rabbigfir lî

1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.

İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA

Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor:42:

MİNNASU canım listemizin yeni şekli böyle olsa olur mu:71:..Herkes kendi durumunu yazsın, sen de burdan güncellersin, olurmu ki:44:Bazı arkadaşları yazmadım ama buraya gelip durumlarını bildirdikçe ekleriz..Benim şu anda aktif olarak gördüklerim bu isimler:42:Durumlarını bildiklerimi yazdım:42:Diğer arkadaşlarımızda kırılmadan,darılmadan durumlarını yazsınlar hemencecik ekleyiverirsin:70:..

ooo süpersin boncuk canım harika olmuş :16::16::16:

boncukkk inşallah listen hepimiz için hayırlı olur 34 yaşındayım 1. denemem regl bekliyom jinemed kalamışta olacak hayırlısıyla dua çok önemli hepimiz dua edelim:16::16:

hadi hayırlısı olsun cnm.. bende 1 deneme,donmuş transfer edilecek malum hastalandığım için... mayıs sonu çoookkk var yanii haziranda sonuç alırım sanırım....

Back