Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi de kıslar ben sürekli uyuyorum 24 saatin 19-20 saati uyuyarak geçiyor onun için arada bir girip bu kadar uzun konuşup gidiyorummmmm
uyku hallerim bitsin bakın benden kurtulabiliyomusunuzzz??
canım benim bugün evet 5.günüm şükür . Ben yurt dışında olduğum için sanırım farklı tedavi uygulanıyor . Kalçadan vurulan epey yakıyor puregon 200 ml vuruluyorum.Koldanda aynı vakitte yani kalça bittiğinde oturuyorum hemşire kola geçiyor (ben kendim vuramam nerdeee...)koldanda decapeptyl vuruluyorum ama bu çok daha fazla yakıyor.Bir gün sağdan bir gün sol taraftan vuruluyor iğneler . Sizin yazdıklarınızda hiç böyle birşey okumamıştım bakalım sonuca ulaşalımda acı sızı hiç önemli değil . Doktor bana erkek infertilitesi olduğu için umutlu ve 3 embriyo transfer etmeyi düşünüyorum burda sınırlama yok şükür ve doktorun öneriside ya 2 ya 3 oldu bana uzun boylusun ikiz bile tutsa rahat taşırsın dedi umarım tutarda bir yada ikisi tutsa yeter inşallah. İnşallah Allahım bu ay tedavi olacakların hepsinin göbişlerini doldursun inşallah sırayla güzel haberler verelim umut olalım birbirimize canım ... Hepimize kolay gelsin ..
tedavi öncesi gereken kan tahlillerini yazabilirmisiniz arkadaşlar.
bi de kıslar ben sürekli uyuyorum 24 saatin 19-20 saati uyuyarak geçiyor onun için arada bir girip bu kadar uzun konuşup gidiyorummmmm
kızlar merhaba.bende bugun lucrine basladım.ben tüm iğnelerimi göbekten olucam çünkü kollarım mosmor oluyor ama göbek o kadar acımıyor.doktorum uygundur bi sakıncası yok dedi.iğneleri eşim yapıcak ama az önce denedi sanki enjektörün içinde kalıyo bi kısmı biz doğru yapamadık mı acaba.sonra olmadı dişye bikaç kez daha doldurup enjekte etti yine aynı sonuç oldu.dedim yarın bi sağlık ocağına gidip yaptıralım sende gör öyle yap.insallah bi sorun olmaz.transferim de bu ayın sonunda bitmiş olucak bi aksilik çıkmazsa.bugun muayenem vatdı ve tahlillerim yapıldı,kistim erimiş.tedavşiye engel biş durum kalmadı şimdilik.allahım hayırlısını versin hakkımızda.bebeklerimiz sırasıyla gelsin bu hepimiz böyle olalım insallahhh
selam herkeze arkadaslar tedaviler nasil gidiyor baslayan varmi ben hala adetimin gelmesini bekliyorum (
canım benim dualarımız senle inş. herşey yolunca gidecek göreceksin, canım dinlenmeye ihtiyacın var ondandır uyumaların :26: sen gelde biz kurtulmak falan istemeyiz canımbi de kıslar ben sürekli uyuyorum 24 saatin 19-20 saati uyuyarak geçiyor onun için arada bir girip bu kadar uzun konuşup gidiyorummmmm
hayırlı olsun canım tam net bilmiyorum ben ama sağlık ocagına gidip doğrusunu öğrenmek daha iyi sanırım gerçi burdaki tecrüblei arkadalarda anlarla sanırım yorumda bulunurlar sanırım canım inş. iyi olacak herşey öyle düşün emiiikızlar merhaba.bende bugun lucrine basladım.ben tüm iğnelerimi göbekten olucam çünkü kollarım mosmor oluyor ama göbek o kadar acımıyor.doktorum uygundur bi sakıncası yok dedi.iğneleri eşim yapıcak ama az önce denedi sanki enjektörün içinde kalıyo bi kısmı biz doğru yapamadık mı acaba.sonra olmadı dişye bikaç kez daha doldurup enjekte etti yine aynı sonuç oldu.dedim yarın bi sağlık ocağına gidip yaptıralım sende gör öyle yap.insallah bi sorun olmaz.transferim de bu ayın sonunda bitmiş olucak bi aksilik çıkmazsa.bugun muayenem vatdı ve tahlillerim yapıldı,kistim erimiş.tedavşiye engel biş durum kalmadı şimdilik.allahım hayırlısını versin hakkımızda.bebeklerimiz sırasıyla gelsin bu hepimiz böyle olalım insallahhh
ayy canım bende bekliyorum gelmek bilmedi bir türlü her tarafım şiş hacı yolu gözler gibi oldum vallaselam herkeze arkadaslar tedaviler nasil gidiyor baslayan varmi ben hala adetimin gelmesini bekliyorum (
Eveeeeeet güzellerrrr anlatın bakalım ne yapıyonuz,ne ediyonuz...
Ben şekil A danda anlaşılacağı üzre boş gezenin boş kalfası olarak evde oturmakla,sabahları internete girmekle meşgulüm...Ev hanımıyım,istanbulda oturuyorum,tüp bebek yapınca 6gün annemlerde yatıp,6gün evimde yatmayı planlıyorum..Ama tabi zaman ne gösterir bilinmez...Candanın parçasındaki gibi Kul kurar,kader gülermiş...O yüzden çok fazla plan yapmakta bazen işe yaramıyor...Hayırlısı diyip beklemekten başka elden de bişey gelmiyoooo...
Tüp bebek süreci içersinde okuduğunuz sureler falan var mı...Ben Meryem Suresini duymuştum onu okumaya başladım, İNŞALLAH 41tane okuycam,bide Salat-ı tefriciye dağıttım 4444 tane de o okuncak İNŞALLAHBide arkadaşlardan birisi konu açmıştı orda görmüştüm dört cuma üst üste 1001taneEl-Evvel ismi şerifini çekmek iyi oluyomuş,2cumadır çekiyorum,2cumam kaldı...Sizin okuduğunuz dualar falan var mı,yazın bakemmmBu arada transferden sonra yatcanız mı,iş yapcanız mı....Beni bu sefer yerimden kaldırmıycaklar gibi bi his var içimde, bakalım hayırlısı
hadi hayırlısı inşallah ikizler gelip konacak göbüşüne annesi.Kızlar 7 Mayısda transferim var donduurlmuş olacak ve 4 denemem... Umarım hepimiz için hayırlı olur Mayıs ayı :)
hadi hayırlısı inşallah ikizler gelip konacak göbüşüne annesi.
Kızlar 7 Mayısda transferim var donduurlmuş olacak ve 4 denemem... Umarım hepimiz için hayırlı olur Mayıs ayı :)
İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA
Wintersun ........... ......... ............Bugün transfer günü
Barbiem ...........İlk deneme.......... .............Tedavide 6.gün
Tarçın ........... .......... ............
Page ........... .......... ............
Ebrudur ..........İlk deneme.......... .............Lucrine başladı
Damra ........... .......... .............
Carmen ........... .......... .............Bugün başlıyor
Uhde ........... .......... .............
Minnik ........... .......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls ............ ........... ........Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
MİNNASU canım listemizin yeni şekli böyle olsa olur mu..Herkes kendi durumunu yazsın, sen de burdan güncellersin, olurmu ki:44:Bazı arkadaşları yazmadım ama buraya gelip durumlarını bildirdikçe ekleriz..Benim şu anda aktif olarak gördüklerim bu isimlerDurumlarını bildiklerimi yazdımDiğer arkadaşlarımızda kırılmadan,darılmadan durumlarını yazsınlar hemencecik ekleyiverirsin..
İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA
Wintersun ........... ......... ............Bugün transfer günü
Barbiem ...........İlk deneme.......... .............Tedavide 6.gün
Tarçın ........... .......... ............
Page ........... .......... ............
Ebrudur ..........İlk deneme.......... .............Lucrine başladı
Damra ........... .......... .............
Carmen ........... .......... .............Bugün başlıyor
Uhde ........... .......... .............
Minnik ........... .......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls ............ ........... ........Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
MİNNASU canım listemizin yeni şekli böyle olsa olur mu..Herkes kendi durumunu yazsın, sen de burdan güncellersin, olurmu ki:44:Bazı arkadaşları yazmadım ama buraya gelip durumlarını bildirdikçe ekleriz..Benim şu anda aktif olarak gördüklerim bu isimlerDurumlarını bildiklerimi yazdımDiğer arkadaşlarımızda kırılmadan,darılmadan durumlarını yazsınlar hemencecik ekleyiverirsin..
Eveeeeeet güzellerrrr anlatın bakalım ne yapıyonuz,ne ediyonuz...
Ben şekil A danda anlaşılacağı üzre boş gezenin boş kalfası olarak evde oturmakla,sabahları internete girmekle meşgulüm...Ev hanımıyım,istanbulda oturuyorum,tüp bebek yapınca 6gün annemlerde yatıp,6gün evimde yatmayı planlıyorum..Ama tabi zaman ne gösterir bilinmez...Candanın parçasındaki gibi Kul kurar,kader gülermiş...O yüzden çok fazla plan yapmakta bazen işe yaramıyor...Hayırlısı diyip beklemekten başka elden de bişey gelmiyoooo...
Tüp bebek süreci içersinde okuduğunuz sureler falan var mı...Ben Meryem Suresini duymuştum onu okumaya başladım, İNŞALLAH 41tane okuycam,bide Salat-ı tefriciye dağıttım 4444 tane de o okuncak İNŞALLAHBide arkadaşlardan birisi konu açmıştı orda görmüştüm dört cuma üst üste 1001taneEl-Evvel ismi şerifini çekmek iyi oluyomuş,2cumadır çekiyorum,2cumam kaldı...Sizin okuduğunuz dualar falan var mı,yazın bakemmmBu arada transferden sonra yatcanız mı,iş yapcanız mı....Beni bu sefer yerimden kaldırmıycaklar gibi bi his var içimde, bakalım hayırlısı