How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA

Wintersun 29 3. deneme venevidi tbm d. bakır bebişlerim içimdeeee:49:
Barbiem ...........İlk deneme.......... .............Tedavide 6.gün:75:
Tarçın ........... .......... ............
Page ........... .......... ............
Ebrudur ..........İlk deneme.......... .............Lucrine başladı:21:
Damra ........... .......... .............
Carmen ........... .......... .............Bugün başlıyor:19:
Uhde ........... .......... .............
Minnik ........... .......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls ............ ........... ........Dondurulmuşlarla başlıycak:49:
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor:42:
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor

Herkese merhabaaa :64::64::64:
Uğrayamadım bi kaç gündür, işler o kadar yoğunkiii..bide malum hergün hastane ziyaretleri :32: vakit bulamadım malesef :59: Yeni başlayanlar hayırlı uğurlu olsun..Transferi olacaklara da inşallah sıkı sıkı tutunsun..Bekleyenlere de sabırlar diliyorum arkadaşlar..Rabbim bu yolda verilen emeklerii boşa çıkarmasın inşallahhh...
Bende bilgi güncelleyeyim.
Yaş:32 İlk deneme Memorial Tedavimin 9. günü Cuma ya da cumartesi toplanacak inşallah yumoşlarım :66: sonrası Allaha emanet zaten..Ondan gelene herşeye razıyız zaten :34:

Slm tüm anne adaylarına ve anne olmak için sabırsızlıkla bekleyenlere.....
Bana Pazar günü sabahı embryo transferi edildi.....ilk denemem......ve dondurulacak embriyom olmadı malesef......13.05.2011 test tarihim....inşallah güzel bir cuma günü yaşarım hayırlısıyla tabi.....

Bana Pazar günü sabahı embryo transferi edildi.....ilk denemem......ve dondurulacak embriyom olmadı malesef......13.05.2011 test tarihim....inşallah güzel bir cuma günü yaşarım hayırlısıyla tabi.....

Selam arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun inşallah..Benimde ilk denemem o yüzden bekleme dönemi tecrübem henüz yok..ama buradan okuduklarımdan en gergin dönem olduğunu anladım :18::18: Başka topikden bi arkadaşımız o dönemi hep komedi filmleri izleyerek geçirdiğini yazmıştı, benimde kafama yattı açıkçası..eğer bir aksilik olmazda transferim gerçekleşirse bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum..hatta eşimle akşamları film seçiyoruz :34::34: pozitif olmak ilk kuralmış bu dönem için..:16:Allah hakkında hayırlısını versin :71::71::71:

canım inş pozitif sonçlanır benim de ilk denemem de dondurulmuş embriyom olmamıştı ama son tedavimde sonuç gene negatif oldu ama 3 emb. var dondurulmuş, bunları takma kafana inş gerek kalmaz hamile kalırsın bu arada gerçekten pozitif olmaya çalış üzücü can sıkıcı şeyler izleme yanında olumsuz şeylerden bahsedilmesine de izin verme olur mu:34:

Selam arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun inşallah..Benimde ilk denemem o yüzden bekleme dönemi tecrübem henüz yok..ama buradan okuduklarımdan en gergin dönem olduğunu anladım :18::18: Başka topikden bi arkadaşımız o dönemi hep komedi filmleri izleyerek geçirdiğini yazmıştı, benimde kafama yattı açıkçası..eğer bir aksilik olmazda transferim gerçekleşirse bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum..hatta eşimle akşamları film seçiyoruz :34::34: pozitif olmak ilk kuralmış bu dönem için..:16:Allah hakkında hayırlısını versin :71::71::71:

aminnnnn cnm......inşallah hakımızda hayırlısı......bende bütün gün evin içindeyim şimdilik......İnternet, kitap, tv, dua öyle geçiyor.....
yarın sabah 3. günümü dolduruyorum......biraz daha rahatlarım belki......
Sen hangi aşamadaydın???

canım inş pozitif sonçlanır benim de ilk denemem de dondurulmuş embriyom olmamıştı ama son tedavimde sonuç gene negatif oldu ama 3 emb. var dondurulmuş, bunları takma kafana inş gerek kalmaz hamile kalırsın bu arada gerçekten pozitif olmaya çalış üzücü can sıkıcı şeyler izleme yanında olumsuz şeylerden bahsedilmesine de izin verme olur mu:34:

senin 3. denemen mi olucak şimdi??? Hangi aşamadasın???? Negativlik yok da biraz canım sıkılıyor evde yat yat :37: ama yarın 3. gün perşembe günümüz var komşumda sıra oraya gidip biraz kafa dayıtmam lazım :62:

canım inş. güzel haberlerle gelirsin inş. bebişin tutunur annesine

senin 3. denemen mi olucak şimdi??? Hangi aşamadasın???? Negativlik yok da biraz canım sıkılıyor evde yat yat :37: ama yarın 3. gün perşembe günümüz var komşumda sıra oraya gidip biraz kafa dayıtmam lazım :62:

4.olacak canım şuan da adet olmayı bekliyorum 20 mayıs gibi başlıcaz inş. dondurulmuşlarımızla evet sürekli yatma gez eğlen yorulmadan tabiiii

selam arkadaşlar 30 yaş 2 deneme bahçeci kliniği.mayıs ayı adetiyle uzun protokol yapılacak.ilk denemem çapa olmadı.burda da 2 kez yumurta toplandı,embriyolar donduruldu.bir daha toplanacak ve pgt yapılacak.

selam arkadaşlar 30 yaş 2 deneme bahçeci kliniği.mayıs ayı adetiyle uzun protokol yapılacak.ilk denemem çapa olmadı.burda da 2 kez yumurta toplandı,embriyolar donduruldu.bir daha toplanacak ve pgt yapılacak.

selam sana da canım bahçeci kliğini de gerçekten en iyilerinden biri inş son tedavin olur

aminnnnn cnm......inşallah hakımızda hayırlısı......bende bütün gün evin içindeyim şimdilik......İnternet, kitap, tv, dua öyle geçiyor.....
yarın sabah 3. günümü dolduruyorum......biraz daha rahatlarım belki......
Sen hangi aşamadaydın???

Ben hala tedavideyim canım. Bugün 9. günüm, doktorum yarın ya da öbür gün veririz çatlatma iğnesini dedi..bu durumda cuma ya da c.tesi toplanacak sanırım yumurtalarım..bende sona doğru geliyorum yani anlayacağın :34:

Ben hala tedavideyim canım. Bugün 9. günüm, doktorum yarın ya da öbür gün veririz çatlatma iğnesini dedi..bu durumda cuma ya da c.tesi toplanacak sanırım yumurtalarım..bende sona doğru geliyorum yani anlayacağın :34:

tarçın hangi memorial desin ben ataşehirdeyim cem demirel doktorum

bebekdls inş son olur.yoruldum.eylül ayından beri tedavideyim.ocakta ve martta yumurta toplandı ve donduruldu.bir daha toplanacak.inş sağlıklı embriyo çıkar ve tarnsfer olur.

bebekdls inş son olur.yoruldum.eylül ayından beri tedavideyim.ocakta ve martta yumurta toplandı ve donduruldu.bir daha toplanacak.inş sağlıklı embriyo çıkar ve tarnsfer olur.

Allah yardımcın olsun dilhusar, inşallah hayırlısıyla güldürsün yüzünü, yüzümüzü..
Sorun ne? Tedavilerin yarım kalmış anladığım kadarıyla :59:

ben şişlideyim canım, aslında bende anadolu yakasında oturuyorum ama karşıyı tercih ettim..sen memnun musun?

ben de tam tersiyim canım beylikdüzündeyim taaa ataşehire geliyorum olsun sonunda yavruma:emir_bebek: kavuşmak varsa dünyanın öbür ucuna da gitmeye hazırım evet cem bey benim eski doktorum zaten çok memnunum gücümüz yettiği kadar hep onunla devam edicez yolaa

allah razı olsun canım inş. sen benden önce hamile kal emiii valla ben de yoruldum ama pes etmicem bazen çok karamsarlığa kapılıyorum ama gelip geçiyoo

canım tedavilerim yarım kalmadı.mustafa hoca böyle yaparsak şansın artar dedi,eşimde 13 ve 14. koromozam translakasyonu var.benim ilki tutmuştu 4 haftalık düştüler.burda araştırdılar eşimde 45xy kromozom var.bu iki kromozom kırılmış.o da sağlıksız embriyo ve düşüklere neden oluyomuş.şimdi dondurulmuş dokuz embriyom var.bu sefer de toplanacak ve diğerleri çözülecek genetik araştırma yapılacak.inşallah sağlıklı çıkar ve transfer olur.sağlıklı çıkmazsa ne yaparım bilmiyorum.bana da lütfen dua edin.

ben de tam tersiyim canım beylikdüzündeyim taaa ataşehire geliyorum olsun sonunda yavruma:emir_bebek: kavuşmak varsa dünyanın öbür ucuna da gitmeye hazırım evet cem bey benim eski doktorum zaten çok memnunum gücümüz yettiği kadar hep onunla devam edicez yolaa

ooooo sen bayaa yol gidiyormuşsun :10: işte insan doktorunu sevince herşeye katlanıyor di mi :13: inşallah bu son olurda tekrar tekrar gidip gelmek zorunda kalmazsın :49:
sen ne aşamadasın?

Back