• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

ben açıkçası bol bol istrahat etmeyi düşünüyorum ama uzun süre yatmak istemiyorum kısa yürüyüşler evde de olsa dolanırım yani.. yt yat bu sefer kan dolaşımım yavaşlıycak.. ama dikkat ederim ağar kaldırmam ani hareket etmem yeme içmeme özen gösteririm.. ayrıca her yerde sölüyorum belki sizde duydunuz tv de duymutum nar ve nar suyu ilk gebelik haftalarında düşüğe sebep olabiliyormuşş.. ayrıca maydonoz nane 2 daha vardı onları unuttum uzak durun dio bu bitki hocaları... bnm bi çocuğum var normal yolla olmuştu.. ben ikinci için girdim bu yola.. ileri evre endomtriszm.. varmı bu nedenle tüp yapanlar aranızada....

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. nasipse yarın kent hastanesinde israel aruh tarafından transferim yapılıcak.. bana şans dileyin.. dualarınızı esirgemeyin..

Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş sürüyo:70: İNŞALLAH bu heyecan tedavinin sonunda yerini mutluluğa bırakır.:49:..İREMin transfer salı günü galiba,ama Aren kimi ben tanımıyorum mu ki:9:

Bu arada belki daha önce sormuşumdur ama unutkanlığıma veriver:14:senin tedavin ilkmiydi tatlım:71:

Canım ben bir kere aşılama yaptırmıştım...ama tüpte sorun varken anlamsız oldu yanii.ameliyat oldum tüpümün biri alındı bu ilk denemem..umarım son olur:)

kıslar artık doktorlar bizi tüpe ikna etmek için herşeyi kabul ediyolar azıcık naz yapın..:69:

ben bugün tekrar doktora gittim son kontrol olsun dedi tekrar su aldı yarın sabah saat 8:45 te transferim var dualarınızı eksik etmeyin üzerimden

ben biraz listeye ekleme yapmıştım ama minnasu pek sevmedi galiba kızlar liste işi geçen sene çok şans getirmişti kızlar diğer sayfalardan formatını çalsak mı???:9::9:

bugün doktorum su aldıktan sonra 2 saat hastane de yattım yanımda maddi durumdan ötürü tüp yapamamış onun yerine aşılama yapan bi bayan vardı yasa çıktıktan sonra izmirde 4 embriyo transfer etmişler 1 den fazla tuttarsa doğumu burda yapacaksın die şart koşmuşlar dolayısıyla kimseye yayılmıyo durum değişik bi mantıkkk:27:cezadanda yırtıyolar boncukkkummmm

canım bu su toplama işi insan hayatını mahveden bişey seni çok çok ii anlıyorum bu sefer çok kötü olmadım ama gecen sene ömrümden ömür gitti bak senin ki ertelemiş benim ki dondurulmuşlarda şans azalıyo die illa transferi yapıcam dedi hamile kaldığında 9. ayında bunları yaşayacaksın işte dedi yemin ederim kıslar bana transfer yapmayın ben çocuk istemiyorum die yalvardım bana gülüp geçtilerrr

evet canım blast embriyo deniliyo yani biraz daha avantajlı 2-4-8-16-32 hücreli olmuş oluyo dolayısıyla 32 hücreli olması tutunmasını kuvvetlendiriyo embriyonun gidişatına göre 3yada 5 olmasına karar veriyolar bozulmayacak gibierse devam ediliyor benim gecen sene 20 yumoş toplandı 13 blast kaldı 2 denemede toplam 3 blast verdilerde noldu hiçbişeyyyyyy şans canım başka hiçbişey değil hiç düşünme bunları

tedavi öncesinde benim bildiğim kan tahlili yok canım ya acaba ben mi yanlış biliyorum yoksa bana yapmadılar mı noluyor nerdeyim ben kimim???:37:
şaka bi yana canım benim bildiğim tedavi devam ederken e2 ve plh bakılıyor başkasından haberim yokkkk:61:

ahhh canım benimm hadi inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana suan yatıyorsundur muhtemelen.. hayırlısı olsunn bundan sonra beklemekten başka yapacak bişe yokk...

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. nasipse yarın kent hastanesinde israel aruh tarafından transferim yapılıcak.. bana şans dileyin.. dualarınızı esirgemeyin..

ayyy ne güzellll hem heyecan hem sevinç var dimi inşallah sonucun pozitif olsun canımm transfer edilirken ne kadar dua biliyosan oku canım abdest al mümkünse haa bide çok sıkışmayı bekleme sana tavsiyem ilk denemen mi arkadaşım

evet kızlar dr.dan yeni geldim bugun 21.günüm bir sorun yok başlıyoruz dedi dr.um ve akşam lucrinle açılışı yapıyorumm ama ben hayatta kendim yapamam o iğneyi o yüzden kuzenim yapacak :)) off yaa allahım inşallah bu kadar uğraşımız emeğimiz boşa gitmez allahım her isteğeyene nasip etsin anne olmayı...

kızlar dualara gelince bende 41 tane yasin okuyorum...ve istiğfara başlayacam tabi bu arada sürekli içimdende dua ediyorum aklıma ne gelirseee....

nar,nane,maydanozun dışında bitki çaylarıda içmiyorsunuzz haberiniz olsun,ananas ve kabak çekirdeği yemeği unutmayın transferden sonra..ben bunların dışında her gün bir kase yoğurt, bir domates, bir avuç fındık,fıstık yiyorum ve folik asiti ihmal etmiyorumm...aklıma başka bişey gelirse yazarımm

ha bu arada eşimede havuç suyu içiriyorum ve o da fındık,fıstık kabak çekirdeği yiyor hergün..

evet kızlar dr.dan yeni geldim bugun 21.günüm bir sorun yok başlıyoruz dedi dr.um ve akşam lucrinle açılışı yapıyorumm ama ben hayatta kendim yapamam o iğneyi o yüzden kuzenim yapacak :)) off yaa allahım inşallah bu kadar uğraşımız emeğimiz boşa gitmez allahım her isteğeyene nasip etsin anne olmayı...

kızlar dualara gelince bende 41 tane yasin okuyorum...ve istiğfara başlayacam tabi bu arada sürekli içimdende dua ediyorum aklıma ne gelirseee....

nar,nane,maydanozun dışında bitki çaylarıda içmiyorsunuzz haberiniz olsun,ananas ve kabak çekirdeği yemeği unutmayın transferden sonra..ben bunların dışında her gün bir kase yoğurt, bir domates, bir avuç fındık,fıstık yiyorum ve folik asiti ihmal etmiyorumm...aklıma başka bişey gelirse yazarımm

ha bu arada eşimede havuç suyu içiriyorum ve o da fındık,fıstık kabak çekirdeği yiyor hergün..

hadi hayırlısı olsun cnm.. bence kendin yapsan daha iyi başkası yapınca daha çok acıyodu sanki bende ben hep kendim yaptım öle bi alışıorsun ki... derin nefes al batır çıkarırken yine derin nefes al endilleriyle sil çıkarıncada hemen mendille kapa serinlik verio ya anlamıyorsun... adaçayıda vardı galiba.. bide bilmiyorum etkisi olmuşmudur bi ara kuru incir yemiştim... bende 41 yasine başladım regl oldum.. başlıycam bitince devam... transfere kadar bitirmek istiyorum... bide meryem suresini çok duydum onu da okumayı düşünüyorum...
nasıl geçecek bu 1 ay yaa sıkıldım yine....:50:

hadi hayırlısı olsun cnm.. bende 1 deneme,donmuş transfer edilecek malum hastalandığım için... mayıs sonu çoookkk var yanii haziranda sonuç alırım sanırım....

aynen ben sen gibi canım haziran gibi sonuç alırım mayıs sonu gibi başlayacagım hayırlısı olsun hepimiz için...

hadi hayırlısı olsun cnm.. bence kendin yapsan daha iyi başkası yapınca daha çok acıyodu sanki bende ben hep kendim yaptım öle bi alışıorsun ki... derin nefes al batır çıkarırken yine derin nefes al endilleriyle sil çıkarıncada hemen mendille kapa serinlik verio ya anlamıyorsun... adaçayıda vardı galiba.. bide bilmiyorum etkisi olmuşmudur bi ara kuru incir yemiştim... bende 41 yasine başladım regl oldum.. başlıycam bitince devam... transfere kadar bitirmek istiyorum... bide meryem suresini çok duydum onu da okumayı düşünüyorum...
nasıl geçecek bu 1 ay yaa sıkıldım yine....:50:

iğneyi yapmadan öncede alkollü pamuk sürülüyor mu normal iğneler gibi??

Merhaba Minnik; ben de histereskopi oldum-polipler vardi alindi. Ben de yumurta azligi var. Bu nedenle tup denemesi yapilacak. Bu arada sen ilk tup denemen oncesinde mi histereskopi oldun? Cunku rahim ici polipler -embriyonun rahme tutunmasini zorlastirabiliyor sanirim.

MERHABE PAGE cnm benim histereskobim perdeleme varmış rahimde ilk doktorum bunu göremedi yani gerek duymamış 2. doktorum işimizi şansa bırakmayalım dedi onun için oldu kist falan yoktu yani bizim ana sorunumuz sperm sayısı ve morfoloji şimdi 2. denemem olcak sanada geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun :24:

İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA

Wintersun 29 3. deneme venevidi tbm d. bakır bebişlerim içimdeeee:49:
Barbiem ...........İlk deneme.......... .............Tedavide 6.gün:75:
Tarçın ........... .......... ............
Page ........... .......... ............
Ebrudur ..........İlk deneme.......... .............Lucrine başladı:21:
Damra ........... .......... .............
Carmen ........... .......... .............Bugün başlıyor:19:
Uhde ........... .......... .............
Minnik ........... .......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls ............ ........... ........Dondurulmuşlarla başlıycak:49:
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor:42:
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor

arkadaşalr bi kaç gündür kafam yumurta kalitesine takılıyooo 1 kalite olması için ne yapmalı ne etmeli yaaaa galiba bugün stres günümdeyim :14:

İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA

Minnik ........... .......... ............
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor:42:

benim 4. denemem yaşım 34 memorial ataşehir

Minnik 29 yaş --ikinci deneme--antalya ıvf .....12 mayıs iğnelere başlama tarihi :24:

:24::24::24::24::24::24:

arkadaşalr bi kaç gündür kafam yumurta kalitesine takılıyooo 1 kalite olması için ne yapmalı ne etmeli yaaaa galiba bugün stres günümdeyim :14:

canım başka bir topikte okumuştum
keten tohumu, karanfil, bal,tarçın,çörek otu bunları un haline getirip hepsini karıştır transfer gününe kadar sabahları aç karnına 1 kaşık yiyosun diye yazıyodu ben düşünüyorum yapmayı ama ne kadar etkili olur inanki bilmiyorum canım

Back