Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden yazdım sana.görüşürüz.sen de tlf çaldırırsın ben kaydederim seni.eşim görevden gelicek ben çıkıyorum.
özelden yazdım sana.görüşürüz.sen de tlf çaldırırsın ben kaydederim seni.eşim görevden gelicek ben çıkıyorum.
bende Bahçeşehirden aramız çok yok
dinlenmem gerekmeseydi bende gelirdim kızlar
DEVRANcım aramıza hoşgelmişsin, ben de senin gibi adetini bekleyenlerdenim...Sanırım hsg yapılmış ve bunun sonucu rahminin küçük olduğu söylenmiş...Son aylarda yük iyice arttığı için rahmin zorlanıcak gibiyse o nedenle yatman gerektiğini söylemiştir doktorun...Daha önce ben de hsg çekildem ama böyle bişey söylenmemişti...Eğer senin için öyle bi durum varsa bile ,bunu şimdiden düşünüp stres yapma,şimdi tek düşüncemiz minişlerimizin sağlıkla göbüşlerimize konması olmalı,sonrasını da zaman ilerledikçe,yaşadıkça anlayabiliriz sadece
inşallah canım benim iğneymiş acıymış hiç önemsemiyorum Allah kerim bebek için herşeye katlanıyoruz.Ben Rİyadda yaşıyorum Ve doktorumuz bir haftalık iğneler sonrası ultrasona gün verdi ondan öncesi yok , bende garipsedim . siz sık sık gidip yumoşların gelişmelerinden haberdar oluyorsunuz bense perşembe günü ne alemdeler öğrenicem inşallah ama iyi olduklarını tahmin ediyorum çünkü göğüslerim acayip ağrıyor,bu bende sadece yumurtlama dönemimde oluyor Dediğin gibi inşallah ikizler tutunur çünkü eşimden çok az sayıda sperm bulundu umarım tekrar denemeye gerek kalmaz.Allah her isteyen kuluna annelik duygusunu yaşatsın buna hasretiz .AMİNBARBİEM ha göbüşten,ha kalçadan bebişler gelsin de nerden vurulursak vurulalım önemli değil...Bu arada 2-3tane transfer edilmesi süpermiş...İNŞALLAH senden ikiz haberleri alırız...Kontrole gittin mi hiç...Biz burda 2-3günde bi kontrole gidip kan veriyoruz, ultrasonla bakılıyo,orda nasıl ilerliyo süreç
canım bol bol tövbe istiğfarda etmeyi unutma çok işe yaradığını biliyorum bak Dearmother arkadşımızda yazmış..Boş her anımızda dilimizde olsun bebeklerimiz sıkı sıkı yapışsınlar bize inşallahEveeeeeet güzellerrrr anlatın bakalım ne yapıyonuz,ne ediyonuz...
Ben şekil A danda anlaşılacağı üzre boş gezenin boş kalfası olarak evde oturmakla,sabahları internete girmekle meşgulüm...Ev hanımıyım,istanbulda oturuyorum,tüp bebek yapınca 6gün annemlerde yatıp,6gün evimde yatmayı planlıyorum..Ama tabi zaman ne gösterir bilinmez...Candanın parçasındaki gibi Kul kurar,kader gülermiş...O yüzden çok fazla plan yapmakta bazen işe yaramıyor...Hayırlısı diyip beklemekten başka elden de bişey gelmiyoooo...
Tüp bebek süreci içersinde okuduğunuz sureler falan var mı...Ben Meryem Suresini duymuştum onu okumaya başladım, İNŞALLAH 41tane okuycam,bide Salat-ı tefriciye dağıttım 4444 tane de o okuncak İNŞALLAHBide arkadaşlardan birisi konu açmıştı orda görmüştüm dört cuma üst üste 1001taneEl-Evvel ismi şerifini çekmek iyi oluyomuş,2cumadır çekiyorum,2cumam kaldı...Sizin okuduğunuz dualar falan var mı,yazın bakemmmBu arada transferden sonra yatcanız mı,iş yapcanız mı....Beni bu sefer yerimden kaldırmıycaklar gibi bi his var içimde, bakalım hayırlısı
Canım inşallah sıkı sıkı tutunsun yavruların, ve bize umut ol !! 4. denemen olduğuna göre 2 embriyomu transfer olucak? bişi sorucam benim ilk denemem ve yumurta toplanırken neler yaşadın yazarmısın?Kızlar 7 Mayısda transferim var donduurlmuş olacak ve 4 denemem... Umarım hepimiz için hayırlı olur Mayıs ayı :)
İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA
Wintersun ........... ......... ............Bugün transfer günü
Barbiem ...........İlk deneme.......... .............Tedavide 6.gün
Tarçın ........... .......... ............
Page ........... .......... ............
Ebrudur ..........İlk deneme.......... .............Lucrine başladı
Damra ........... .......... .............
Carmen ........... .......... .............Bugün başlıyor
Uhde ........... .......... .............
Minnik ........... .......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls ............ ........... ........Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
MİNNASU canım listemizin yeni şekli böyle olsa olur mu..Herkes kendi durumunu yazsın, sen de burdan güncellersin, olurmu ki:44:Bazı arkadaşları yazmadım ama buraya gelip durumlarını bildirdikçe ekleriz..Benim şu anda aktif olarak gördüklerim bu isimlerDurumlarını bildiklerimi yazdımDiğer arkadaşlarımızda kırılmadan,darılmadan durumlarını yazsınlar hemencecik ekleyiverirsin..
boncukkkkkk iyi dileklerin için çok sağol benim bu ilk tüp bebek denemem biraz stresliyim adet olmaktan bile korkuyorum aslında benim bi kızım var o normal yolla oldu onda hiç sorun olmamıştı bunda biraz şaşırdım açıkçası
iğneyi yapmadan öncede alkollü pamuk sürülüyor mu normal iğneler gibi??
canım başka bir topikte okumuştum
keten tohumu, karanfil, bal,tarçın,çörek otu bunları un haline getirip hepsini karıştır transfer gününe kadar sabahları aç karnına 1 kaşık yiyosun diye yazıyodu ben düşünüyorum yapmayı ama ne kadar etkili olur inanki bilmiyorum canım
Slm tüm anne adaylarına ve anne olmak için sabırsızlıkla bekleyenlere.....
Bana Pazar günü sabahı embryo transferi edildi.....ilk denemem......ve dondurulacak embriyom olmadı malesef......13.05.2011 test tarihim....inşallah güzel bir cuma günü yaşarım hayırlısıyla tabi.....
aminnnnn cnm......inşallah hakımızda hayırlısı......bende bütün gün evin içindeyim şimdilik......İnternet, kitap, tv, dua öyle geçiyor.....
yarın sabah 3. günümü dolduruyorum......biraz daha rahatlarım belki......
Sen hangi aşamadaydın???
boncukkkkkk iyi dileklerin için çok sağol benim bu ilk tüp bebek denemem biraz stresliyim adet olmaktan bile korkuyorum aslında benim bi kızım var o normal yolla oldu onda hiç sorun olmamıştı bunda biraz şaşırdım açıkçası
boncukk senin eşinin sayısı ve morfolojisi düşüktü sanırım kaçtı??