Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar gecen cumartesı gunu bı tane kabarık bir nişanlık denedım vee o kadar harıka oldu kıı anlatamam:21:

modaevıydı gıttığim yer ve fıyatı için 1000 dedı sence bu para verılır mı ?

sözlüm cok dıyor düğün hazırlıklarında paraya cok ihtiyacımız olcak dıyor bense bı defa olacagı için o elbıseyı istiyorum . . .

offff ne yapsam kıı sız ne yaparsınız böle bır durumda ?

bence alma derim nişantaşında bır suru magaza var coguda musterımız bana fıyat verırmısınız dedım tanıdık oldugu halde 1500 sana 900 olur dedı ve kıralama yok dedi aynı kıyafetlerın daha guzeli osmanbeyde 250 -300 arasıydı fatih eminonu civarındada maksımum o aralıktadır.Dedıgım okı arasıtırıp daha uygun satan yerlere bak nişan kıyafetı ıcın o kadar para bence cok.Nişanlımın durumu oldugu halde ben 1000 lıra verdırcegımı sanmıyorum

Canım ben de daha tık yok:9:
Şuan iş amaçlı eğitimdeyim istanbul'da döndüğümde hemen elbisemin dikimi başlayacak nişanlığımı kayınvalidem dikicek:8: Bir model beğendim ama kesinleşmedi henüz.
Alışveriş listemde aklımda gidince sevdiceğimle birlikte halledicez. Onun dışında ne yapıcam başka bilmiyorum.:18: Evimiz bahçeli bahçeli bahçede yapıcaz nişanı. İzmire döndüğümde pasta kuaför foto işlerini halletmem lazım.
Senin ne alemde hazırlıklar:69:

bahçede yapma fikri süpermiş canım ama senı daha cok kosusturmaca beklıyor salonda yapıcagım ıcın bende pasta falan derdı yok.Askım bugun alyanslarımızı almıs.Davetiyeleri ben yarın teslım alıcam.Kıyafetını o aldı ama henuz ben alamadım bır de studyo ayarlamamız lazım fotograf ıcın cok bısey kalmadı aslında

Son düzenleme:
bahçede yapma fikri süpermiş canım ama senı daha cok kosusturmaca beklıyor salonda yapıcagım ıcın bende pasta falan derdı yok.Askım bugun alyanslarımızı almıs.Davetiyeleri ben yarın teslım alıcam.Kıyafetını o aldı ama henuz ben alamadım bır de studyo ayarlamamız lazım fotograf ıcın cok bısey kalmadı aslında

Sorma tatlım yaa çok koşturmaca olacak allah yardımcımız olsun.
Kıyafetini ekle mutlaka :10:
Ben sade bir model istiyorum kabarık düşünmüyorum foto eklerim daha kesinleştirmedim ama o tarz bişi düşünüyorum:8:

Sorma tatlım yaa çok koşturmaca olacak allah yardımcımız olsun.
Kıyafetini ekle mutlaka :10:
Ben sade bir model istiyorum kabarık düşünmüyorum foto eklerim daha kesinleştirmedim ama o tarz bişi düşünüyorum:8:

Eklerim tabi canım ama baya arastırcam cok yer gezicem.Salonda yaptıgım ıcın ben sade alamıcam ama cok begendıgım elbiselerde var gercekten sade olarak.Alyans baktınız mı canım siz

kızlar gecen cumartesı gunu bı tane kabarık bir nişanlık denedım vee o kadar harıka oldu kıı anlatamam:21:

modaevıydı gıttığim yer ve fıyatı için 1000 dedı sence bu para verılır mı ?

sözlüm cok dıyor düğün hazırlıklarında paraya cok ihtiyacımız olcak dıyor bense bı defa olacagı için o elbıseyı istiyorum . . .

offff ne yapsam kıı sız ne yaparsınız böle bır durumda ?

tatlım bizde diktiriyoruz 1000 lira...nişanlım ve ailesi ve tabi bende sevinmiştik:)
ucuz oldu diye:27:
yani benim beğendiğim model piyasadakilerden farklı daha naif sade romantik...ben boyle seviyorum ortalık caf caf dolu ortak noktayı bulabilirseniz alın...hiç bişey içinde kalmasın...

:31:

yaz tatlım ne ayıp olcak
hem bizede yardımcı olmus olursun

teşekkür ederim kuzum:69:

damatımın:69: bohcası için aldıklarım

Takım elbisesi=ayakkabısı=kemeri

Günlük kullanım için , pantalon,gömlek

3 tane tşört

spor ayakkabı

5 li damat pijama takımı=terliği

1 adet pijama takımı

parfümü ve traş takımı

traş takımını filan muhafaza edebileceği çanta

ve iç çamaşırları ve çoraplar:)

tabi buraya seccade takımı vsvs eklenicek...

ve bohcaya eklyceklerim

twigy den taraftar terliği almayı planlıyorum

tekrar üstüne tşört gömlek jean alabilirm

aklıma başka bişi gelmiyor :26:

kızlar çok kararsız kaldım her zamanki gibi:14:

davetiyeye karar veremiyorum beğenemiyorum çıldırcam ya...:2:

üstelik tek başıma karar vermek zorunda kalıyorum ayrı şehirlerde olmanın zararları 1 :5:

her istediginizi alın aldırın yapın yaptırın içinizde kalmasın hiçbisey. Unutmayın 1 kere oluyor. Keske bu da olsaydı sunu da yapsaydım demeyin hele hele kayınvalideye asla cok yuz vermeyin yerini bilsin

katılıyorum sonra üzülen siz olursunuz o üzülmesin bu üzülmesin siz üzülüp kırılırsınız her istediğinizi peşin peşin söyleyin

kızlar çok kararsız kaldım her zamanki gibi:14:

davetiyeye karar veremiyorum beğenemiyorum çıldırcam ya...:2:

üstelik tek başıma karar vermek zorunda kalıyorum ayrı şehirlerde olmanın zararları 1 :5:

ayrı şehirlerde olmak çok zor yaa bende bunun zorluğunu çok yaşıyorum keşke aşkım yanımda olsada herşeyi birlikte seçsek:84:

bu arada kızlar bu hafta istanbulda elbise bakıcas aşkımla oda çok hevesli ikimizede ciciler alıcas:nazar:kayınvalidemde bana bileklik fln almış ama henüz görmedim bohça için saten gecelik takımı falan alıcakmış bana siyah renk şal örüyormuş mutlu oldum duyunca:32::66:
haftayada alyanslarımızı alıcas çok telaş var ama tatlı telaşalar aşkımda sağolsun beklediğimdende sabırlı çıktı:16:

katılıyorum sonra üzülen siz olursunuz o üzülmesin bu üzülmesin siz üzülüp kırılırsınız her istediğinizi peşin peşin söyleyin

ben söylüyorum istediklerimi sağolsun kırmıyorlarda inş. hep böyle olur içime atmak istemiyorum çünkü herşey bir kez oluyor

bu arada kızlar bu hafta istanbulda elbise bakıcas aşkımla oda çok hevesli ikimizede ciciler alıcas:nazar:kayınvalidemde bana bileklik fln almış ama henüz görmedim bohça için saten gecelik takımı falan alıcakmış bana siyah renk şal örüyormuş mutlu oldum duyunca:32::66:
haftayada alyanslarımızı alıcas çok telaş var ama tatlı telaşalar aşkımda sağolsun beklediğimdende sabırlı çıktı:16:

canım uzaklık zor bak bi davetiyeye karar veremedim yanımda olamaması onun sucu gibi küsyüyorum ona:(

bizde gecen haftalarda çıktık ona aldıklarımızı yazdım baksana...eksiğim var mı söle varsa:17:

biz sözde taktığımız alyanslarımızı nişanda da takıcaz değiştirmiycez böyle düşündüğümüziçin sözde ince bişey takmadık atasay'ın nazar alyansı varya ondan aldık biz biraz klasikciyiz de:16:

hee ne dicem bide o gecelik takımları için birlikte çıklmıycak mı canım?

bide benim kayınvalidemde şal örüyomuş krem böle süslü bişi iiyi hoşda ğek benim tarzım değil:)

tatlı dille söledim umarım kırlmamıştır:)

yani ben ona şunu demek istedim benim için şatafatlı bişeyler yapmana gerek yok ben her zaman sade şeyleri severim...:1:

Eklerim tabi canım ama baya arastırcam cok yer gezicem.Salonda yaptıgım ıcın ben sade alamıcam ama cok begendıgım elbiselerde var gercekten sade olarak.Alyans baktınız mı canım siz

Nişan alışverişinde alıcaz canım alyansları ben izmir'e dönünce bakalım inşallah

teşekkür ederim kuzum:69:

damatımın:69: bohcası için aldıklarım

Takım elbisesi=ayakkabısı=kemeri

Günlük kullanım için , pantalon,gömlek

3 tane tşört

spor ayakkabı

5 li damat pijama takımı=terliği

1 adet pijama takımı

parfümü ve traş takımı

traş takımını filan muhafaza edebileceği çanta

ve iç çamaşırları ve çoraplar:)

tabi buraya seccade takımı vsvs eklenicek...

ve bohcaya eklyceklerim

twigy den taraftar terliği almayı planlıyorum

tekrar üstüne tşört gömlek jean alabilirm

aklıma başka bişi gelmiyor :26:

canım biz bunlara ek olarak havlu gömlek koyuyoruz takım elbiseyi nişanda giyicek aşkım bohçayada küçük altın iğneliyces

tatlım bir kez oluyor evet haklısın ama ben çok masraf yapma taraftarı değilim bana sorarsan içinde kalcakasa ama al derim:34:

aslinda cok fazla ozelligi yok nisanligin yani model olarak baska yerlerde var ama uzerimde nasil durur benim korkum sadece bu :18:

haftaya istanbulda gezelim bakainalim da sonrasi icin eger ki bulamazsam kafama gore mecbur diktirecegim . . .

imkanınız varsa alın ama ona bu kadar para verip de başka şeylerden kısacaksanız daha uygun bi elbise bakabilirsin ha bi de pazarlık payı var bence 1000 tl den 800 e düşürebilirsin:34: veya kiralamayı da düşünebilirsin bi kere giyinip kenara atmaktansa kiralamak daha mantıklı bence son karar senin tabiki:79:

yok canim kadin kiralamiyor sana ozel yapiyor ve 1100 dedi duz hesap 1000 diyor :25: dahada inmedi :5::5:

canım maddi durumunuzu bilmiyorum ama 1000tl gercekten yüksek bi rakam benim bi arkadasımın gelinliği bile daha ucuzdu

Ama pazarlıkla indirebilrsen al tabi cünkü bidefa nişanlanıyosun icinde kalmaması en güzeli
Ben sanırım 500 bile vermem :26:

maddi durumum cok kotu deil canim ama dusununce ben 1000 tl ye bir ay calisiyorum :18:

yazik gunah onun yerine evimin bi eksigini gideririm :17:

bir defa nisanlanacagim ama dunyanin parasini vermekte mantigima sigmiyor :20:

gecen sene gorumcem evlendi aysiradan ozel dikim yaptirdi 1300 tl idi bi nisanlikta 1000 tl cok geliyor gozume :19:

canım biz bunlara ek olarak havlu gömlek koyuyoruz takım elbiseyi nişanda giyicek aşkım bohçayada küçük altın iğneliyces

havlu vs onları yazmadım onlar zaten bohcanın demir başı ya:)

takım elbisesini nişan da giymesi için aldık canım...

birde saat olucak onu unutmusum
:49:
bişey daha bohcaya ceyrek takma olayını hiç duymamıştım:54:

havlu vs onları yazmadım onlar zaten bohcanın demir başı ya:)

takım elbisesini nişan da giymesi için aldık canım...

birde saat olucak onu unutmusum
:49:
bişey daha bohcaya ceyrek takma olayını hiç duymamıştım:54:

bızım burda da koyuyorlar bereket altını denıyor erkeğin cüzdanın içine kızıkinide boğcanın üzerine iliştiriyorlar ve çiftler bu altınları ömür boyu saklıyor bereketmiş öle deniyor :1:

bızım burda da koyuyorlar bereket altını denıyor erkeğin cüzdanın içine kızıkinide boğcanın üzerine iliştiriyorlar ve çiftler bu altınları ömür boyu saklıyor bereketmiş öle deniyor :1:

bizdede öyle tatlım altın adeti var :66:

Back