oo süper kuzum hayırlı olsun benim paşam da 18 aralıkta evlenme teklifi etmişti banaBu akşam aşkım beni yemeğe götürdü, pırlanta tek taş taktı:) Çok özel bi gündü, başbaşa saatlerce konuştuk, evlenme teklifi etti, ben kabul edince parmağıma geçiriverdi tek taşı. Çok şaşırdım o an beklemiyodum. Bizim isteme söz 6 mayısta, nişanda 7 mayısta olcak. 6 mayısta sözlenirken bu tek taşı tekrar taksa olurmu?
kızlar takı olarak ne takıcaksınız o gün ve saç olarak nasıl modeller dusunuyorsunuz?
ben hala karar veremedım takılar ıcın beyaz taşlardan olsun istiyorum bileklik aldım kucuk kucuk beya taslar lastıklı bişey.Küpe ve kolyede aldım aynı sekılde beyaz taslardan ama onlar pek icime sinmedi başka alabilirim.Saçıma gelince hiç bir fikrim yok hala...
oo süper kuzum hayırlı olsun benim paşam da 18 aralıkta evlenme teklifi etmişti bana
tek taşım...
balonlar pasta
önümde diz çöktü hatta
ben sözümüze kadar taktım tek taşımı...
ama inan kıyamıyorum günlük takmaya...
Teşşekür ederim saol. Bende günlük nasıl takacağım diye düşündüm. Taşı düşer diye korkarım her elimi yıkadığımda, bi işle uğraştığımda. Her seferinde çıkar tak kaybederim diye korkuyorum. Ama süreklide parmağımda olsun istiyorumBaktıkça ikimizi hatırlayacağım:)
oo süper kuzum hayırlı olsun benim paşam da 18 aralıkta evlenme teklifi etmişti bana
tek taşım...
balonlar pasta
önümde diz çöktü hatta
Teşşekür ederim saol. Bende günlük nasıl takacağım diye düşündüm. Taşı düşer diye korkarım her elimi yıkadığımda, bi işle uğraştığımda. Her seferinde çıkar tak kaybederim diye korkuyorum. Ama süreklide parmağımda olsun istiyorumBaktıkça ikimizi hatırlayacağım:)
Bende 6 aydır takıyorum evden hariç bir yerde asla çıkarmıyorum parmagımdan krem falan sürmuyorum dısardabirde uyurken de cıkaramıyorum kıyamıyorum ilk günden beri :)
BENDE DÜZ COK SEVİYORUM MASADAN HIC HOSLANMIYORUM AMA HHERKES DUZ SAC OLUR MU SENIN NISANIN BU BIR DE SALONDAYAPIYORSUN DIYORLAR BENDE ACIK MASALI YA DA MASALI BIR SEKILDE YANDAN TOPLATMAYI DUSUNUYORUM SIMDILIK BAKALIM BIR KAC SAC PROVASI YAPICAZ ARTIK...oo süper kuzum hayırlı olsun benim paşam da 18 aralıkta evlenme teklifi etmişti bana
tek taşım...
balonlar pasta
önümde diz çöktü hatta
biz sözümüzde alyanslarımızı takmıştık nişan nikah hep takıcaz yani tekrar tekrar almaya gerek yok diye düşünmüştük
Eki Görüntüle 180984
bunun kadar kalın değil daha ince nazarlı
biz klasikciyiz
canım ben nişanımda sevgilimin hediyesi olacak inci setimi takıcam
başımda da inci taç
saçlarım da düz olucak krepeli bi tek onun için kararsızım ama çok sade güzel duruyor ne yapmalıyım bilmiyorum:97:
tek taşım...
balonlar pasta
önümde diz çöktü hatta
Bende 6 aydır takıyorum evden hariç bir yerde asla çıkarmıyorum parmagımdan krem falan sürmuyorum dısardabirde uyurken de cıkaramıyorum kıyamıyorum ilk günden beri :)
BENIM TEK TAŞIM PARMAGIMDAN HIC CIKMIYOR GECE DAHI ONUNULA UYUYORUM BIRTEK BANYO YAPARKEN CIKARTIYORUM BIRDE ELIMI YIKAYACAGIM ZAMAN BAZEN CIKARMIYORUM BILE...gARANTİSİ VAR ATASAYDAN ALINDI AMA DUSSE TASI TAKARLAR MI HIC BILMIYORUM
Slmmmmm benimde 7 mayısta nisan olacak kısmetse , ama ben hiçbişey hazırlamadım . Sağolsun kimsenin sorduğu da yok bilemiyorum yani , söz nişan isteme hep birlikte olacak ta benim sonum nolucak
kızlar bende 14 mayısta nişanlanıyorummmmmm:)
21 mayısta benim nişanım olacak ama görücü usulü olduğu için henüz evlenme teklifi etmedi pek sevgili sözlümbilmiyorum ne zaman eder ne yapar ettiğinde bende paylaşırım inş...
kızlar bende 14 mayısta nişanlanıyorummmmmm:)
Slmmmmm benimde 7 mayısta nisan olacak kısmetse , ama ben hiçbişey hazırlamadım . Sağolsun kimsenin sorduğu da yok bilemiyorum yani , söz nişan isteme hep birlikte olacak ta benim sonum nolucak
21 mayısta benim nişanım olacak ama görücü usulü olduğu için henüz evlenme teklifi etmedi pek sevgili sözlümbilmiyorum ne zaman eder ne yapar ettiğinde bende paylaşırım inş...
aa bende 14 mayısta nişanlanıyorum tatşlım nasipse 14 mayıstaa nişanlanacak 3 kişi olduk senide ekliyorum şimdi listeye
Benimde nişanım 7 mayısta olacak, isteme söz ise 6 mayısta. 3 hafta öncesine kadar benimde hiçbir hazırlığım yoktu, daha çok zaman var diye bi rahatlık vardı bendede. Bi anda panik oldum hazırlıklara başladım. Bence sende bian önce başla, bi başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. İlk başta kıyafetine bakmakla başla bence. İşin en zor kısmı o. Ben tam 15 gün gezdim, iki farklı elbiseye kapora bıraktım, 3.başka bi elbiseyi aldık:) Tavsiyem farklı farklı kişilerle bakmaya gitme, ben öyle yaptım kafam karıştı. Heleki benim gibi kararsız bi insansan kim ne dese onu beğeniyosun. Damadın takım elbisesi en kolayı zaten, 45 dakika sürdü takım elbise beğenip almamız. Ayakkabı çanta olayı kolay gibi ama ben sürekli kıyafette fikir değiştirdiğim için mecburen ayakkabıda değişip duruyor. Alyanslara erkek arkadaşımla bi kuyumcuya girdik, 2 saat tüm modelleri denedik, ikimizinde beğendiği yüzüğün siparişini verdik çıktık. O da fazla zaman almadı. Hafta sonu fotoğrafçı ve pasta işini halledeceğiz. Geriye bitek benim takı setim kaldı, onu biraz gezdim inceledim, hafta sonu erkek arkadaşımla kesin karar vereceğiz. Benim ailemin takacağı takıları annemle öylesine gezerken çok beğenip almıştık zaten bir ay öncesinden. Bu hazırlık olayına girişmeden hiç gözümde yoktu, tek istediğim erkek arkadaşımla nişanlanmak, o alyansı takmaktı. Ama hazırlıklar çok eğlenceliymiş yahu:) kaptırınca çok keyifli oluyomuş.
Kızlar siz nişanda damada takım elbise aldınızmıı ?
yaaa ikimizde ayrı yerlerdeyiz , ailesi de başka bi şehirde ve bu stres yüzünden tartışıp duruyoruz ,çok pasif ya insan bi şöyle yapalım böyle yapalımsen bilirsin deyip duruyo üstelik 6 yıldır birlikteyiz çok soğudum inan vazgeçmemek için zorluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?