Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
atasaydan aradılar bugün alyanslarımız gelmiş gittim aldım çok güzeller maşallah:nazar:yarın çanakkaleye gidiyorum pasta işini ayarlıycam zaman daralıyor pek eksiğimizde kalmadı zaten elbiselerimiz falan tamam kayın validemde düğün için şimdeden bilezik almış 10 tane:32:sermaye olsun sevindim:9:

atasaydan aradılar bugün alyanslarımız gelmiş gittim aldım çok güzeller maşallah:nazar:yarın çanakkaleye gidiyorum pasta işini ayarlıycam zaman daralıyor pek eksiğimizde kalmadı zaten elbiselerimiz falan tamam kayın validemde düğün için şimdeden bilezik almış 10 tane:32:sermaye olsun sevindim:9:

maşallah ne düşünceli kayınvaliden.. bizimkilerin hiç öyle bi hazırlığı yok zaten imkanları da yok herşeyi sevgilim yapıyo çok fazla masraf var fazla bilezik alabileceğini düşünmüyorum düğünde kollarım boş kalacak:43::43:
siz ne zamana düşünüyosunuz düğünü??

maşallah ne düşünceli kayınvaliden.. bizimkilerin hiç öyle bi hazırlığı yok zaten imkanları da yok herşeyi sevgilim yapıyo çok fazla masraf var fazla bilezik alabileceğini düşünmüyorum düğünde kollarım boş kalacak:43::43:
siz ne zamana düşünüyosunuz düğünü??

üzülme tatlım siz geçinin mutlu olunda bunlar sonrada olcak seyler ablama kayınvalideleri durumu oldugu halde bir bilezik bir takı seti yaptılar :50:seneye mayıs haziran istiyoruz tatlım ama bellide olmaz tayin durumuna göre olcak belki nikah kışın kıyılacak seneye tayin durumu olabilir sözlümün belli değil doğu olcak bide:43::50:

günaydın kızlar kimseler yok niaşn hazırlıklarınız ne durumdaa :92::3:

Gunaydin kizlar suan kadikoydeyim elbise bakmaya geldim insallah bulurum gonlume gore  baktiltan sonra sizlere ozet gecerim fiyatlari ve modelleri.

Günaydın :)

Nişan Hazırlıkları Az Bucuk Bİtii Benımkıler Sözlüm Kıyafetı Kaldı Alyanslar Kaldı Bir de :66: onlarıda 30 nisanda istanbula gideceğiz ordan bakacağız inşallah

su sıralar tek sıkıntım temızlık işi :26: 4 kat olunca nasıl temızlence bilmiyorum :14::14::14:

haftaya baslayacgız kısmetse bakalım hayırlısı . . .

Kizlzaaaar elbisemi aldim. Husniye modaevinden. Cok begenerek aldik umarim siz icinize sinen bir ellbise bulursunuz.kadikoyde baktim, bahariyede ve civarinda. Kabariklar 1000 - 1500 arasi. Normal abiyeler 350 den basliyor. Daha basit elbiseler yabi kisalar 150 - 300 arasinda. Acilcasi ben cok fazla begenmedim. Sogutlu cesme caddesinde( bahariyenin yan caddesi) nurbanu butikte bir iki guzel model vardi onlarda 1500 du.

Kizlzaaaar elbisemi aldim. Husniye modaevinden. Cok begenerek aldik umarim siz icinize sinen bir ellbise bulursunuz.kadikoyde baktim, bahariyede ve civarinda. Kabariklar 1000 - 1500 arasi. Normal abiyeler 350 den basliyor. Daha basit elbiseler yabi kisalar 150 - 300 arasinda. Acilcasi ben cok fazla begenmedim. Sogutlu cesme caddesinde( bahariyenin yan caddesi) nurbanu butikte bir iki guzel model vardi onlarda 1500 du.

hayrlı olsunn senin adına sevindim darısı benim gibi henüz alamayanların başına:9:
hüsniyenin hangi şubsinden ve kaça aldığını öğrenebilirimiyim??:61:

Dün alyanslarımızı seçtik çok beğendimm bu modeli:69:
Kuyumcunun yanında zor çektim fotoyu çok net olmayabilir:1:

6424.jpg
[/url][/IMG]

Elbiseme halaa karar veremedim hazır olan hiçbir modeli de beğenmedim:5:
Gözüme takılan şu modeller var sizce nasıl canlarım?

6576.jpg
[/url][/IMG]

6603.jpg
[/url][/IMG]

6615.jpg
[/url][/IMG]

6631.jpg
[/url][/IMG]

6646.jpg
[/url][/IMG]

Bu da benim aytenlerde denediğim abiye. Modele bayıldım ama istediğim gibi canlı renkleri yoktu:75:

Kabinde çaktırmadan çektim:27:

12791.jpg
[/url][/IMG]

Bu sabah elbisemi aldık:) Gece mavisi, uzun çok hoş bi abiye. Sonunda içime sindi:) Erkek arkadaşım seçti beğendi ilk başta, sonra benimde hoşuma gitti, rengi çok güzel. Üzerinde gümüş renkli taşlar var, gümüş rengi ayakkabı ve çantada alıcaz. Alyanslarımızıda geçen hafta almıştık, çok sade iki renk, ince bi alyans. Benimkinin üzerine minik, eşit aralıklarla pırlanta taş takılacak. Bu arada ben hala evlenme teklifi almadım! 3 hafta kaldı nişana, kaç zamandır bi eksiklik hissediyordum, ne olduğunu anlayamamıştım. Bi kız arkadaşım sordu,öyle farkettim evlenme teklifi almadığımı. 7 senedir birlikteyiz ve yıllardır evlilikten bahsediyoruz diye böyle oldu galiba. Ama ben elle tutulur süpriz bir teklif istiyorum. gerçi nişana 3 hafta kala ne kadar süpriz olabilir orası ayrı. Biz beyaz eşyalarımızıda televizyonumuzuda aldık, erkek arkadaşım evlenince yaşayacağımız eve taşındı bile çoktan.. Ama hala tek taşım yokkk. Alyansları aldığımız kuyumcu bi kere bana elime bi pırlanta tek taş düştü, fiyatı çok uygun kaçırmayın dedi, bende erkek arkadaşşıma söyledim, ben sana süpriz yapacağım, sen karışma dedi. bende konuyu kapadım. Bugun bi kuyumcunun vitrininde tek taşları gösterdi sence hangisi güzel diye. Ben karışmam onu sen beğenip süpriz yapacakmışsın dedim , ilerledim. Evlenme teklifi alırsam buraya yazarım:)

hayrlı olsunn senin adına sevindim darısı benim gibi henüz alamayanların başına:9:
hüsniyenin hangi şubsinden ve kaça aldığını öğrenebilirimiyim??:61:

Amin canim. Bagdat caddesinden aldim. Cok dazla model yoktu ama internetteki modellerin cogu yoktu. Kalmamis. 1600 tl aldigim elbise Biliyorum pahali ama cok begendim. Elbiseyi henuz teslim almadim o yuzden resmini koyamiyorum.

Elbiseme halaa karar veremedim hazır olan hiçbir modeli de beğenmedim:5:
Gözüme takılan şu modeller var sizce nasıl canlarım?

6576.jpg
[/url][/IMG]

6603.jpg
[/url][/IMG]

6615.jpg
[/url][/IMG]

6631.jpg
[/url][/IMG]

6646.jpg
[/url][/IMG]

canım en sondaki gri benım elbıseme cok benzıyor model olarak falan arkası, balık gıbı gelmesı hep aynı ama benımkı usttten pencerelı taslı bıraz daha degısık :) hepsi cok güzel

kızlar kıyafetım sondakı grıye benzyıro benımkı pudra pembe yavru agzı karısımı birşey.Sacıma tac mı taksam, cıcekmı taksam, alından mı taç taksam bılemedım sız neler dusunuyorsunuz ?

kızlar kıyafetım sondakı grıye benzyıro benımkı pudra pembe yavru agzı karısımı birşey.Sacıma tac mı taksam, cıcekmı taksam, alından mı taç taksam bılemedım sız neler dusunuyorsunuz ?

Kıyafetini ekleyebilir misin canım daha iyi fikir verebiliriz:34:

Back