Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bu akşam aşkım beni yemeğe götürdü, pırlanta tek taş taktı:) Çok özel bi gündü, başbaşa saatlerce konuştuk, evlenme teklifi etti, ben kabul edince parmağıma geçiriverdi tek taşı. Çok şaşırdım o an beklemiyodum. Bizim isteme söz 6 mayısta, nişanda 7 mayısta olcak. 6 mayısta sözlenirken bu tek taşı tekrar taksa olurmu?
oo süper kuzum hayırlı olsun benim paşam da 18 aralıkta evlenme teklifi etmişti bana

tek taşım...:69:

balonlar pasta:69:

önümde diz çöktü hatta:9:

ben sözümüze kadar taktım tek taşımı...

ama inan kıyamıyorum günlük takmaya...

biz sözümüzde alyanslarımızı takmıştık nişan nikah hep takıcaz yani tekrar tekrar almaya gerek yok diye düşünmüştük:31:
$nazar-alyans-atasay.jpg

bunun kadar kalın değil daha ince nazarlı:69:

biz klasikciyiz:69::69:
kızlar takı olarak ne takıcaksınız o gün ve saç olarak nasıl modeller dusunuyorsunuz?
ben hala karar veremedım takılar ıcın beyaz taşlardan olsun istiyorum bileklik aldım kucuk kucuk beya taslar lastıklı bişey.Küpe ve kolyede aldım aynı sekılde beyaz taslardan ama onlar pek icime sinmedi başka alabilirim.Saçıma gelince hiç bir fikrim yok hala...

canım ben nişanımda sevgilimin hediyesi olacak inci setimi takıcam:69:

başımda da inci taç

saçlarım da düz olucak krepeli bi tek onun için kararsızım ama çok sade güzel duruyor ne yapmalıyım bilmiyorum:97:

oo süper kuzum hayırlı olsun benim paşam da 18 aralıkta evlenme teklifi etmişti bana

Teşşekür ederim saol. Bende günlük nasıl takacağım diye düşündüm. Taşı düşer diye korkarım her elimi yıkadığımda, bi işle uğraştığımda. Her seferinde çıkar tak kaybederim diye korkuyorum. Ama süreklide parmağımda olsun istiyorum:D Baktıkça ikimizi hatırlayacağım:)

Teşşekür ederim saol. Bende günlük nasıl takacağım diye düşündüm. Taşı düşer diye korkarım her elimi yıkadığımda, bi işle uğraştığımda. Her seferinde çıkar tak kaybederim diye korkuyorum. Ama süreklide parmağımda olsun istiyorum:D Baktıkça ikimizi hatırlayacağım:)

Bende 6 aydır takıyorum evden hariç bir yerde asla çıkarmıyorum parmagımdan krem falan sürmuyorum dısarda :3: birde uyurken de cıkaramıyorum kıyamıyorum ilk günden beri :69: :)

biz sözümüzde alyanslarımızı takmıştık nişan nikah hep takıcaz yani tekrar tekrar almaya gerek yok diye düşünmüştük:31:
Eki Görüntüle 180984

bunun kadar kalın değil daha ince nazarlı:69:

biz klasikciyiz:69::69:

canım ben nişanımda sevgilimin hediyesi olacak inci setimi takıcam:69:

başımda da inci taç

saçlarım da düz olucak krepeli bi tek onun için kararsızım ama çok sade güzel duruyor ne yapmalıyım bilmiyorum:97:
BENDE DÜZ COK SEVİYORUM MASADAN HIC HOSLANMIYORUM AMA HHERKES DUZ SAC OLUR MU SENIN NISANIN BU BIR DE SALONDAYAPIYORSUN DIYORLAR BENDE ACIK MASALI YA DA MASALI BIR SEKILDE YANDAN TOPLATMAYI DUSUNUYORUM SIMDILIK BAKALIM BIR KAC SAC PROVASI YAPICAZ ARTIK...

Bende 6 aydır takıyorum evden hariç bir yerde asla çıkarmıyorum parmagımdan krem falan sürmuyorum dısarda :3: birde uyurken de cıkaramıyorum kıyamıyorum ilk günden beri :69: :)

BENIM TEK TAŞIM PARMAGIMDAN HIC CIKMIYOR GECE DAHI ONUNULA UYUYORUM BIRTEK BANYO YAPARKEN CIKARTIYORUM BIRDE ELIMI YIKAYACAGIM ZAMAN BAZEN CIKARMIYORUM BILE...gARANTİSİ VAR ATASAYDAN ALINDI AMA DUSSE TASI TAKARLAR MI HIC BILMIYORUM :50:

sevgilim ilişkimizi süresince bana iki kere tek taş aldı ikisinde de taşını düşürdüm şimdi evlilik teklif ederken de almayı düşünüyo ama ben istemiyorum incili yüzük almak istiyorum takılmazmı ki alyansın yanına???

arkadaşlar maşa çok gzel oluyo da onu yaptıktan sonra yana getirip tutturduklarında çok kötü duruyo bana çok eskileri hatırlatıyo taa babannemin zamanının modeli..zevk meselesi ama bana hiç modern gelmiyo o model

Slmmmmm benimde 7 mayısta nisan olacak kısmetse , ama ben hiçbişey hazırlamadım . Sağolsun kimsenin sorduğu da yok bilemiyorum yani , söz nişan isteme hep birlikte olacak ta benim sonum nolucak :60:

21 mayısta benim nişanım olacak ama görücü usulü olduğu için henüz evlenme teklifi etmedi pek sevgili sözlüm :20: bilmiyorum ne zaman eder ne yapar ettiğinde bende paylaşırım inş...

Slmmmmm benimde 7 mayısta nisan olacak kısmetse , ama ben hiçbişey hazırlamadım . Sağolsun kimsenin sorduğu da yok bilemiyorum yani , söz nişan isteme hep birlikte olacak ta benim sonum nolucak :60:

kızlar bende 14 mayısta nişanlanıyorummmmmm:):21:

21 mayısta benim nişanım olacak ama görücü usulü olduğu için henüz evlenme teklifi etmedi pek sevgili sözlüm :20: bilmiyorum ne zaman eder ne yapar ettiğinde bende paylaşırım inş...

hoşgeldiniz kızlar baya cogaldık mayısta nısanlananlar olarak :)

isteigim iki model belkı sızede fikir olur kızlar:

gelin-sac-modelleri-..jpg

2011_Gelinlik_Modelleri_2129939409.jpg

hayırlı olsun tatlım senide ekliyorum nişanlanacaklar listesine ilk sayfadan görebilirsiniz listeyi
:82::34:

Ben 7 senedir birlikteyim evlenme teklifini 3 gün önce aldım daha:) Öğrenciydik bi türlü durumu toparlayamamıştık. Ben sahte taşa gümüşe bile razıydım, ama onun içine sinmediği için hep bekledi. Şimdi çok güzel bir pırlanta tek taşım oldu. Ama benim için pırlanta olmasından çok, bana o pırlantayı alabilmek için aylardır para biriktirmesi değerli. Sabretmek lazım, daha nişanınada varmış zaten. Benim iki hafta sonra nişanım olacak, bende acaba nişandan sonramı teklif edecek diye düşünmüyor değildim. Ama kafasında mutlaka bi plan vardır ve eminim nişandan önce mutlaka sana evlenme teklifi edecektir.

Benimde nişanım 7 mayısta olacak, isteme söz ise 6 mayısta. 3 hafta öncesine kadar benimde hiçbir hazırlığım yoktu, daha çok zaman var diye bi rahatlık vardı bendede. Bi anda panik oldum hazırlıklara başladım. Bence sende bian önce başla, bi başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. İlk başta kıyafetine bakmakla başla bence. İşin en zor kısmı o. Ben tam 15 gün gezdim, iki farklı elbiseye kapora bıraktım, 3.başka bi elbiseyi aldık:) Tavsiyem farklı farklı kişilerle bakmaya gitme, ben öyle yaptım kafam karıştı. Heleki benim gibi kararsız bi insansan kim ne dese onu beğeniyosun. Damadın takım elbisesi en kolayı zaten, 45 dakika sürdü takım elbise beğenip almamız. Ayakkabı çanta olayı kolay gibi ama ben sürekli kıyafette fikir değiştirdiğim için mecburen ayakkabıda değişip duruyor. Alyanslara erkek arkadaşımla bi kuyumcuya girdik, 2 saat tüm modelleri denedik, ikimizinde beğendiği yüzüğün siparişini verdik çıktık. O da fazla zaman almadı. Hafta sonu fotoğrafçı ve pasta işini halledeceğiz. Geriye bitek benim takı setim kaldı, onu biraz gezdim inceledim, hafta sonu erkek arkadaşımla kesin karar vereceğiz. Benim ailemin takacağı takıları annemle öylesine gezerken çok beğenip almıştık zaten bir ay öncesinden. Bu hazırlık olayına girişmeden hiç gözümde yoktu, tek istediğim erkek arkadaşımla nişanlanmak, o alyansı takmaktı. Ama hazırlıklar çok eğlenceliymiş yahu:) kaptırınca çok keyifli oluyomuş.

yaaa ikimizde ayrı yerlerdeyiz , ailesi de başka bi şehirde ve bu stres yüzünden tartışıp duruyoruz ,çok pasif ya insan bi şöyle yapalım böyle yapalım :41: sen bilirsin deyip duruyo üstelik 6 yıldır birlikteyiz çok soğudum inan vazgeçmemek için zorluyorum kendimi

Benimde nişanım 7 mayısta olacak, isteme söz ise 6 mayısta. 3 hafta öncesine kadar benimde hiçbir hazırlığım yoktu, daha çok zaman var diye bi rahatlık vardı bendede. Bi anda panik oldum hazırlıklara başladım. Bence sende bian önce başla, bi başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. İlk başta kıyafetine bakmakla başla bence. İşin en zor kısmı o. Ben tam 15 gün gezdim, iki farklı elbiseye kapora bıraktım, 3.başka bi elbiseyi aldık:) Tavsiyem farklı farklı kişilerle bakmaya gitme, ben öyle yaptım kafam karıştı. Heleki benim gibi kararsız bi insansan kim ne dese onu beğeniyosun. Damadın takım elbisesi en kolayı zaten, 45 dakika sürdü takım elbise beğenip almamız. Ayakkabı çanta olayı kolay gibi ama ben sürekli kıyafette fikir değiştirdiğim için mecburen ayakkabıda değişip duruyor. Alyanslara erkek arkadaşımla bi kuyumcuya girdik, 2 saat tüm modelleri denedik, ikimizinde beğendiği yüzüğün siparişini verdik çıktık. O da fazla zaman almadı. Hafta sonu fotoğrafçı ve pasta işini halledeceğiz. Geriye bitek benim takı setim kaldı, onu biraz gezdim inceledim, hafta sonu erkek arkadaşımla kesin karar vereceğiz. Benim ailemin takacağı takıları annemle öylesine gezerken çok beğenip almıştık zaten bir ay öncesinden. Bu hazırlık olayına girişmeden hiç gözümde yoktu, tek istediğim erkek arkadaşımla nişanlanmak, o alyansı takmaktı. Ama hazırlıklar çok eğlenceliymiş yahu:) kaptırınca çok keyifli oluyomuş.

Aynen canım bende senin gibiydim alışverişin içine girmeden insan onun zevkini alamıyor :) bende 14 mayısta nişanlacağım ama daha hazırlıklar devam ediyor dediğin gibi en önemli elbise fakat ben o konuda çok şanslı oldum şans benden yanaydı :D ilk gittiğim mağazada çok beğenerek bi elbise aldım ve herkes şaşırdı çünkü kararsız bir insanım :) size tavsiyemilk beğendiğinizi alın sonradan insanın kafası karışıyor :D

Kızlar siz nişanda damada takım elbise aldınızmıı ?

Ben aldım, sadece pantolon ceketini aldım. Gömlek, kravat, kol düğmesi, ayakkabısını kendi alacak. Aslında bizde nişanda alınmıyor sadece düğünde alınıyormuş. Ama ben bi nişan hediyesi almak istedim, saat alacaktım vazgeçtik, takım elbiseye karar verdik. Saati düğünde alacağım.

yaaa ikimizde ayrı yerlerdeyiz , ailesi de başka bi şehirde ve bu stres yüzünden tartışıp duruyoruz ,çok pasif ya insan bi şöyle yapalım böyle yapalım :41: sen bilirsin deyip duruyo üstelik 6 yıldır birlikteyiz çok soğudum inan vazgeçmemek için zorluyorum kendimi

Üzüldüm senin adına. Belki istemeye geldiklerinde almayı düşünüyolardır. Ama son anda herşeyi beğenip almak zor olur. Bence sen, elbisemi, ayakkabımı, alyansları ben beğeneyim, ayırtırayım, siz gelince alın, son anda beğenip almak sıkıntı olur de. Heryer kapora bırakınca ayırıyor. Son günlere sıkıştırırsak içimize sinmez de. Güzelce durumu anlattığında belki değişecektir bu vurdumduymazlıkları. Şurda iki hafta kalmış nişanına sonuçta.

Back