Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bu haftasonu fotoğraf ve kauför randevumu hallettim.
Kafamda net bir model yok jaleden randevu aldım içimi rahatlatma için sorular sordum ama geçiştirdiler resmen inşallah pişman olmam:19:
Fotoğrafçıda 17,00 da randevum kuaföre 16,30 da çııkmış olmak istiyorum dedim. 12,30 da burda ol dedi napcaklar bana o kadar saat yaa:37:
Porselen makjaj ve nişan başı 160 tl yanındakiler topuz 20 maşa 25 normal makyaj 20 fön 7 lira dedi.İnşallah içime siner:26:

Porselen makyaj ne demek?

salonda olacak , daha doğrusu konuk evinde inşallah güzel olur ya , senin nasıl olacak canım , bittimi hazırlıklar:52:

güzel olur canım mutlaka :71: nerdesın canım sen nerdekı konuk evi.Benım salonda olcak en az 500 kısı gelen olucak bu da benı cok heyecanlandırıyor :18:hazırlıklarım tamam.Yüzük, elbise, studyo, salon herşey tamam Allaha sukur sadece beklemek kaldı :69:

aa bende 14 mayısta nişanlanıyorum tatşlım nasipse 14 mayıstaa nişanlanacak 3 kişi olduk senide ekliyorum şimdi listeye:16::34:

bende 14 mayıs da nişanlanacaklardanımmm:69: mekan tutuldu davetiyelerimiz basıldı nişanlığım dikiliyor 4 mayıs teslim erkek tarafı nişandan önce getirirmiş bohçalarını onlar getirdi, biz alışverişlerimizi yaptık alyanslarımızı aldık nişan yüzüklerimiz çok içime sindi bu hafta sonu kuaförümü ayarlayacağım nişandan sonraki haftada biz onlara bohça götüreceğiz sonraaa biraz mola düğün telaşı :66:

14 mayıs nişanım :52: Kızlarrrr çok heycanlıyım ilk dans nasıl olacak herşey yolunda gidecekmi panik oldummm ama bi o kadarda mutluyummmmmmmm sevgilimi o kadar çok seviyorum kiii bilmeyen varsa bilsin sizlere nacizane tek önerim küçük şeylerle kırmayın birbirinizi bugünler bi daha gelmiycek tadını çıkaralımmmm:64:

14 mayıs nişanım :52: Kızlarrrr çok heycanlıyım ilk dans nasıl olacak herşey yolunda gidecekmi panik oldummm ama bi o kadarda mutluyummmmmmmm sevgilimi o kadar çok seviyorum kiii bilmeyen varsa bilsin sizlere nacizane tek önerim küçük şeylerle kırmayın birbirinizi bugünler bi daha gelmiycek tadını çıkaralımmmm:64:

aa benimde 14 mayısta tatlım aynı gün olcak az kaldı son 16 günn:16:artık aşkıma kavuşmak istiyorummm biz bide ayrı şehirlerdeyiz çok zor oluyor çok özlüyorumm evlnesek şu özlem bitse kavuşsam paşama:16:
senide baştaki listeye ekliyorum canım hoşgeldin aramızaaa:82::3:

güzel olur canım mutlaka :71: nerdesın canım sen nerdekı konuk evi.Benım salonda olcak en az 500 kısı gelen olucak bu da benı cok heyecanlandırıyor :18:hazırlıklarım tamam.Yüzük, elbise, studyo, salon herşey tamam Allaha sukur sadece beklemek kaldı :69:

Cnm 500 kişi davetli olacak demişsin, maşallah düğün gibi:) Ben düğünümde bile o kadar kişi çağırmayı düşünmüyorum. Nişanımıda saydım 35 kişi olacağız toplam. Salon tutmaktan o yüzden vazgeçtim. Evimizde geniş, 35 kişi rahatça sığarız dedik. 8 gün kaldı benim hala çok varmış gibi geliyor. Elbisemin altına korse giymemekte kararsızım yaa. Elbisem dar değil, uzun abiye ve hatlarıma yapışmıyor. Herkes giymene gerek yok çok hoş görünüyorsun diyor. Ama ben kilo takıntılı bir insan olduğum için acaba giysemmi kararsız kaldım:( Napsam sizce gidip güzel bir korse alsammı?

ooo maşallah baya kalabalık olacak desene , benim taş çatlasa 50 kişi ,olacak nasipse
urfadayım ben farklı olsun istedik konuk evinde yapcaz

hoşgeldin reey:71:

shadowshows evet canım çok kalabalık.Epey geniş babamın akraba ve arkadaş çevresi. 35 kişiyse evde yapman daha uygun olur bencede.Korse meselesine gelince elbisen benım gıbı dar degilse bence gerek yok ben mecburen aldım cunku elbısemın kalca bolumu cok dar gıymesem ıc camasırı ızlerı bellı olur ve cok cırkın durur senın ole bır durumun yoksa kılo problemınde cok yoksa bence gıymesende olur.

guzi63 canım cok güzel düşünmüşsünüz eminim çok degişik ve güzel olur:21:

hoşgeldin reey:71:

shadowshows evet canım çok kalabalık.Epey geniş babamın akraba ve arkadaş çevresi. 35 kişiyse evde yapman daha uygun olur bencede.Korse meselesine gelince elbisen benım gıbı dar degilse bence gerek yok ben mecburen aldım cunku elbısemın kalca bolumu cok dar gıymesem ıc camasırı ızlerı bellı olur ve cok cırkın durur senın ole bır durumun yoksa kılo problemınde cok yoksa bence gıymesende olur.

guzi63 canım cok güzel düşünmüşsünüz eminim çok degişik ve güzel olur:21:

kilo problemim var ya, 40 bedenim:( Gerçi absürd bi görünüm yok, orantılı ama korse giysem 2 kilo eksik görünsemmiki:)

kilo problemim var ya, 40 bedenim:( Gerçi absürd bi görünüm yok, orantılı ama korse giysem 2 kilo eksik görünsemmiki:)

korsede baya inceltiyor acıkcası belden diz kapagının üstüne kadar olanları bıle var :) içim daha rahat edicek diyorsan alabilirsin aslında :82:

Selam güzellerrr:79:
Yarın alışverişe çıkıyoruz sevdiceğimle:69:
Sabah annem ben kayınvalidemlerde kahvaltı yapıcaz sonra anneleri satıp alışverişe kaçıcaz:52:
6lı saten gecelik takımı alacağım. Pier cardin baktım 450-500 arası fiyastlar yuhh dedim yani hiç de olağanüstü görünmüyordu Loyada çok tatlı takımlar var 120 den başlıyor fiyatları.:10:
Ben de eşime saten röpteşembrlı takım alacağım günlük takımı da dahil 150 civarı vardı.
Kendime takım elbise aldırmak istiyorum işte giymek için tabi ona uygun çanta ve ayakkaı da:12:
Alyanslarımı teslim alacağız yarın:69:
Makyaj malzemelri almak lazım. Siz neler aldırdınız makyaj için hangi markalar:6:

Selam güzellerrr:79:
Yarın alışverişe çıkıyoruz sevdiceğimle:69:
Sabah annem ben kayınvalidemlerde kahvaltı yapıcaz sonra anneleri satıp alışverişe kaçıcaz:52:
6lı saten gecelik takımı alacağım. Pier cardin baktım 450-500 arası fiyastlar yuhh dedim yani hiç de olağanüstü görünmüyordu Loyada çok tatlı takımlar var 120 den başlıyor fiyatları.:10:
Ben de eşime saten röpteşembrlı takım alacağım günlük takımı da dahil 150 civarı vardı.
Kendime takım elbise aldırmak istiyorum işte giymek için tabi ona uygun çanta ve ayakkaı da:12:
Alyanslarımı teslim alacağız yarın:69:
Makyaj malzemelri almak lazım. Siz neler aldırdınız makyaj için hangi markalar:6:

biz farklı şehirlerde olduğumuz için seçme şansımız olmadı sevgilimin alışverişini dün yaptık ropdöşambrlı pijama takımı+kemer cüzdan+gömlek+iç çamaşır+çorap+traş malzmelerini koymak için metal kutu=500 tl verdik biraz fazla mı verdik acaba??? ama hepsi pierre cardin tek başına pijama takımı 300 dü zaten..
onlar da benim 6 parçalı gecelik takımımı pentiden almışlar sevgülümden öğrendim:) gittim baktım pentideki modellere hepsi çok güzeldi inş baktıklarımdan biridir aldıkları:) uzakta olmak çok kötü yaaaaa
biz alyansları nişandan önceki gün bakıcaz mecburiyetten..inşallah kafamıza göre buluruzzz

Dün harikaydıııı yaptık alışverişimizi:69: ama o kadar yorucuyduki akşama kadar pestilimiz çıktı.
Size tavsiyem nianlınızla yalnız gidin çok eğlenceli oluyor.:10:
Bana aldıklarımız:
İç çamaşırlarımı Ten'den aldık. 2 tane jartiyerli takım slip çıtçıtlı body.
Dagiden alt üst iç çamaşırı takımı aldık. 6lı saten gecelik seti aldık.
İşte giymek için takım elbise ve gömlek aldık.
Alyanslarımızı aldık setimin siparişini verdik haftaiçi gelecek.
Sevil parfümeriden Dior'un yeni bir jel formatlı fondoteni çıkmış yağlı ciltler için haarika onu aldık. Dior addict parfüm aldık. Diğer ufak tefek makyaj mazlemelerimi Hobi oparfümeriden almayı düşünüyorum. Biraz daha uygun fiyatlı olur hem. maxfactor falan olabilir.
Sevildeki bayan çok ilgilendi bizimle nişanımın olduğunu duyunca makyajını burda yapalım dedi hem de ücretsiz. Makyaj uzmalnları kuaförden çok daha iyi yapacaktır diye düşünüyorum. Kuaförümle görüşüp sadece saç yaptıracağımı söyleyeceğim.
Elbisemin kumaşını aldık.

Nişanlıma aldıklarımız:

Dagiden 3 atlet 3 boxer 2 çorap röpteşembrlı saten pijama takımı
Günlük giyebileceği 3lü takım ( tişöt uzun eşofman ve şort)
Nişan için takım elbise gömleği kemeri çorabı kravatı içinde.
C.Dior higher energy parfüm.
Saatini alacağız daha bir de kozmetik ürünlerini alacağım.

Ufak tefek şeyler kaldı yani.
1 gün daha ayırsak tamamdır.:8:

Fırsat bulursam fotolarını eklerimm:10:

Siz ne durumdasınız canlarım

Slmm kızlarrr benimde nişanım ALLAH kısmet ederse 21 mayıs nişanlığım fatihte dikiliyo dantel ve tafta kumaşla yapılan pudra rengi orta kabarıklıkta olcak inş 12 mayısta teslim edecekler dediklerine göre :52:

Bizde cumartesi çıktık nişan alışverişine bana alınanları yazmak istiyorum öncelikle :66:

• 6'lı ekru ipek gecelik takımı dantel kısımlarında hiç pırıltı olmadığından swarovski taş işlettik ışıl ışıl oldu çok beğendim :69:
  • günlük kullanım için penye gecelik takımı pembiş
  • ekru tüylü terliklerim
  • ekru çamaşır takımım (dantel ağırlıklı sütyen fln :17:)
  • 2 tane ipekevi şal
  • armineden beyaz ceket
  • yine armineden taş rengi etek
  • vizon rengi platform topuklu burnu açık ayakkabılarım
  • bohça ve şase takımı
  • istiridye şeklinde beyaz kadife üzeri taşlı nişan sandığım
  • nişanda türbanımın üzerine takıcağım taşlı baş aksesuarım
  • nişan ayakkabılarım kemal tancadan pudra pembesi taşlı
  • kozmetiklerim...(tek tek yazmak uzun olur )
  • Armani Acqua di Gioia parfüm seti
  • benimde çantam ve saatim kaldı alıncak
damat beye aldıklarımız
  • damat tween'den parlak gri takım elbise kravatı
  • kemal tanca'dan rugan siyah ayakkabı
  • rugan kemer cüzdan seti
  • terlik
  • pierre cardin penye pijama seti
  • dagi pijama takımı 3'lü
  • iç çamaşırları çorapları
  • kozmetikleri
  • Emporio Armani Diamonds
  • damat seccade seti
  • gömlek ve saati kaldı alınacak :68:
henüz alyans seçmediğimiz gibi altın alışverişide önümüzdeki haftalarda olur sanırım

Bohcam geldi cumartesi günü kızlar harikaydı...:nazar:

bu hafta sonu da biz istanbul'a yolcuyuz...:68:

resimleri o gün çektik ama ben ayrıntılı olarak çekip eklycem çok güzeldi çokkk:69:

inşallah bu hafta da cok guzel olur...

kıpır kıpırım hoşşçakalınnnn:16:

kızlar hrkesın hazırlıkları bıtmıs anladıgım kadarıyla ufak tefek seyler vardır mutlaka ama hepımız heyecanla beklıyoruz bu haftasonu guzi ve shadowshow arkadaslarımızın nısanı var umarım coook guzel gecer. benım 21ınde oldugundan daha az heyecanlıyımdır sızden,,, yaklastıkca artıyor cunku :69:

Son düzenleme:
Back