Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ben aldım, sadece pantolon ceketini aldım. Gömlek, kravat, kol düğmesi, ayakkabısını kendi alacak. Aslında bizde nişanda alınmıyor sadece düğünde alınıyormuş. Ama ben bi nişan hediyesi almak istedim, saat alacaktım vazgeçtik, takım elbiseye karar verdik. Saati düğünde alacağım.

Anladım canım sağolasın, bizde şimditakım elbisesini saatini yüzüğünü alacağız tabi diğer ince detaylar da var bunlar alındıktan sonra düğünde birşey alınmıyo

kızlar bizim bir pasta işi kaldı herşeyi halletik çok şükür alyanslarımızıda aldık geçen hafta 23 kaldı naişana hayırlısı bakalım heyecan yapmaya başladım :16:
sizlerin hazırlıklar ne durumda:82:

Kızlar siz nişanda damada takım elbise aldınızmıı ?

takımıını ayakkabısını herşeyini aldık valla gelin bohcası gbi bohca hazırladık:69:

düğünde de inşallah allah nasip ederse damatlığını alırız yne bi bohca yaparım paşama:69:

kol düğmelerini de benim ismimim baş harflerini aldık''z'' çok güzel oldu çoookk

saatimiz kaldı bi tek onu da beğendik zaten alması kaldı:32:

kızlar bizim bir pasta işi kaldı herşeyi halletik çok şükür alyanslarımızıda aldık geçen hafta 23 kaldı naişana hayırlısı bakalım heyecan yapmaya başladım :16:
sizlerin hazırlıklar ne durumda:82:

Ya canım biz daha pasta ayarlamadık bide şey kime sorsam nişanda pasta kesilmez tarzında şeyler söylüyorlar bizim nişan salonda olacak ama daha ayarlamadk pasta falan birde nişanı biz yaptığımz için pastayıda biz alıyoruz dimi yani kız tarafı :) bilmiyorum aileden ilk evlenen benim biraz acemiyiz bu konuda :D:D

takımıını ayakkabısını herşeyini aldık valla gelin bohcası gbi bohca hazırladık:69:

düğünde de inşallah allah nasip ederse damatlığını alırız yne bi bohca yaparım paşama:69:

kol düğmelerini de benim ismimim baş harflerini aldık''z'' çok güzel oldu çoookk

saatimiz kaldı bi tek onu da beğendik zaten alması kaldı:32:

Bir sorum olacak harfli kol düğmelerrini nereden aldınız acaba? çok güzel bir fikir bende alabilirim...

Alyansımızı seçtik.
Pasta işini konuştum 1 gün önceden söylesem yeterliymiş.
Elbisemin modeline karar verdim, ama kumaşını alacağız daha.
Bugün fotoğrafçıdan randevu aldık çok güzel albümler var. 18 poz albüm 1 büyük çerçeveli foto bir de cep albümü 350 aile albümünü de alırsak 450 olucak. Haftaiçi de kuaför randevumu halledeceğim. İri dalgalı açık bir model istiyorum ama elimde somut bir örnek yok.
Sevdiceğimle alışverişe çıkacağız daha sadece ikimiz yapıcaz alışverişi. Bizim aldıklarımızı bohça olarak getirirler belki ben de aynı şekilde bohça yapıp götüreceğim nişandan sonra.
Nişanı bahçemizde yapacağımız için orkestra istemiyorum laptotan çalacağız ama şarkı listesi ayarlamak lazım yaa
Başta porselen tabak kullanırız diyorduk annemle ama en az 50-60 kişi olacak o kadar kişiye tabak çanak yetişmicek tek kullanımlık tabaklardan alsak ayıp olur mu size güzeller:26:

Sizin hazırlılar nasıl gidiyor aldığınız yaptığınız şeyleri foto olarak ekleseniz yaa:10:

bizim herşey tamam kızlar.Studyo, salonda falan takmak ıcın prenses bujıterıden takı seti ve alın tacı aldım hepsı cok güzel parlıyor.%50 ındırım vardı bu arada haberınız olsun kızlar.Set nişanda takılacagı ıcın studyoda guzel cıkması ıcın kıyafetıme uygun bır takı setı sectim.
Alın tacımında resmi bu:

http://imageshack.us

Son düzenleme:
Ya canım biz daha pasta ayarlamadık bide şey kime sorsam nişanda pasta kesilmez tarzında şeyler söylüyorlar bizim nişan salonda olacak ama daha ayarlamadk pasta falan birde nişanı biz yaptığımz için pastayıda biz alıyoruz dimi yani kız tarafı :) bilmiyorum aileden ilk evlenen benim biraz acemiyiz bu konuda :D:D

evet tatlım kız tarafı yaptığı için pastayıda kız tarafı alıcak :82:bizim evde olcak ama ynede alıcas arkadaşlarımın falanda hep öyle oldu bizimde nişan olsun biran önce artık:16:

evet tatlım kız tarafı yaptığı için pastayıda kız tarafı alıcak :82:bizim evde olcak ama ynede alıcas arkadaşlarımın falanda hep öyle oldu bizimde nişan olsun biran önce artık:16:

hmm... tamam canım teşekkür ederim :) evet ya artık olsun bende istiyorum dün ilk defa aşkımın evine gittim :D:D:69:

kızlar bu tarz bi kıyafet nişan için uygunmudur sizce?? $Fotoğraf0314.jpg
burda üzerimde şalı var normalde sadece göğüs kısmından gelen askıları var alt kısmı da düz mavi olarak yere kadar devam ediyo tüllerle..çok güzeldi ama nişana uygun olurmu lütfen yorummmm

Bu haftasonu fotoğraf ve kauför randevumu hallettim.
Kafamda net bir model yok jaleden randevu aldım içimi rahatlatma için sorular sordum ama geçiştirdiler resmen inşallah pişman olmam:19:
Fotoğrafçıda 17,00 da randevum kuaföre 16,30 da çııkmış olmak istiyorum dedim. 12,30 da burda ol dedi napcaklar bana o kadar saat yaa:37:
Porselen makjaj ve nişan başı 160 tl yanındakiler topuz 20 maşa 25 normal makyaj 20 fön 7 lira dedi.İnşallah içime siner:26:

kızlar bu tarz bi kıyafet nişan için uygunmudur sizce??Eki Görüntüle 184446
burda üzerimde şalı var normalde sadece göğüs kısmından gelen askıları var alt kısmı da düz mavi olarak yere kadar devam ediyo tüllerle..çok güzeldi ama nişana uygun olurmu lütfen yorummmm

tatlım evde olcaksa uyn olur ama kalabalım bir nişan yapçaksan bence biraz daha gösterişli bişi seç yine tercih senin:82::34:

kızlar benim de 21 mayıs nişan tarihim,ne uğurlu bir günmüş yarabbim:)

evet canım baya kısı olduk senınle aynı gun nısanlanan.Hosgeldın aramıza
cok az kaldı kızlar ben cok heyecanlanıyorum bır geçsede şöyle ohhhhhhh rahatladım dıye yazabılsem :62::62:

Kızlar 10 gün kaldı nişanıma:) Ama hala çok varmış gibi geliyor bana, hemen hemen herşey hazır. Dün fotoğrafçıyıda ayarladık. Fotoğrafçı elbisenin renginde çiçek al dedi. Saks mavisi çiçek arıyorum şuanda. Birde nişan pastası kaldı, livadan yaptırmayı düşünüyordum, ama beğendiğim pasta 130 lira, aynı pastayı 70'e yaptırırsın başka bi pastanede dediler. Şimdi bir arkadaşım soracak tanıdığı bi pastaneye. Onu zaten bigün önce sipariş versek yetiyor. Nişandan sonra gideceğimiz mekanada rezervasyon yaptırdık. Sayıyı bi türlü netleştiremedik orası ayrı. Müzikleri ayarlamadık, bigün erkek arkadaşımla oturup güzel bir playlist oluşturacağız erkek arkadaşımla. Çiçekle müzik kaldı yani benim:)

Kızlar 10 gün kaldı nişanıma:) Ama hala çok varmış gibi geliyor bana, hemen hemen herşey hazır. Dün fotoğrafçıyıda ayarladık. Fotoğrafçı elbisenin renginde çiçek al dedi. Saks mavisi çiçek arıyorum şuanda. Birde nişan pastası kaldı, livadan yaptırmayı düşünüyordum, ama beğendiğim pasta 130 lira, aynı pastayı 70'e yaptırırsın başka bi pastanede dediler. Şimdi bir arkadaşım soracak tanıdığı bi pastaneye. Onu zaten bigün önce sipariş versek yetiyor. Nişandan sonra gideceğimiz mekanada rezervasyon yaptırdık. Sayıyı bi türlü netleştiremedik orası ayrı. Müzikleri ayarlamadık, bigün erkek arkadaşımla oturup güzel bir playlist oluşturacağız erkek arkadaşımla. Çiçekle müzik kaldı yani benim:)

canım bende hiç çiçek düşünmedim ya nedense ama düşeneyim barim:)

benim söz pastam liva da yaptırldı tam da istediğim gbi olmuştu resimlerini eklemiştim bizimkide 130 civarydı kaç kişilik nişan olucakk ki ??söz pastası çünkü anca yetti...

35 kişi olacak nişanda, 3.5 kilo yeter dediler. Yetmezmi yoksa? Çiçek bende hiç düşünmemiştim fotoğrafçı aklıma soktu. Güzel olabilir ama, ellerim bomboş olacağına hoş durabilir. Pastayıda livadan alabilirim belli olmaz.

Back