- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.801
kızlarrrrrrrrrrrrr bendeeeee hala adetttttt olmadımmm heyyooooooooooallahım cok heyecanlıyımmmmm
30 Nisan bât canım olmam gereken gün 5fğn gecti yaptım.sonuc bu sekilde.ama bende pco var tam ne zaman ne oluyorum bilmiyorum ki😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben de hala adet olmadim, 12 gun gecti. Olacakmis gibiyim ama bir turlu olamiyorum. Aslanpencesi aldim, ona baslicam bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet catlatma ignesi yaptirdim. Reglim 8 mayista. Adet olacakmisim gibi sancilarim cogaldi. Regl olucam buyuk ihtimal.
Canm ne yaptın bi gebelik belirtin yok mu ?? Bi de bi test yapaydın böyle adet olckmşm gibi hissediorum deme belki hamilesindirr
💕✨
günaydın arkadaşlar nasılsınız
Günaydınn kızlaaarrrr :) dün gece hıdrellez gecesiydi dilek dileyenler neler yaptı?? Ben beşik yaptm gül ağacının altınaa inşaallahh dualarım kabul olur :) bir dee reglden 12 gün önce gebelik belirtisi yaşayan var mııı ???
💕✨
hiç beni sorma unutun siz beni
Bak mesela benim 11gunum var sahada geç olabilir sadece 2kez denememe rağmen karnim sürekli bucak saplanmasi hissediyorum muhtemelen psikolojik hamileysem çok sasiricm ilk denemede hamile kalmis olucm
Cok sevindim canim.benimde regli gunum yaklasiyo cok heyecanliyim.esim 4 ay once varikosel ameliyati oldu.dr. 3 ay sonra sperm sayisinin artacagini soyledi.umarim umutlar bosa cikmaz.
İnşallah Allah dualarını duyar cnm sen de bir melek sahibi olursn
testler bugün elime geçer (internetten test almıştım da).
bugün yapar sonucu bildiririm.
mrb canım.mesajımacvpverdiğin için teşekkür ederim.hsg çektirdiğin ay korunman gerekiyor diye biliyorum.doktor da oyle dedi bana.sen korunmadın mı hsg çektirdigin ay.bir de hsg çekilince kolay amile kalındığı söyleniyorsendeki durumlar nasıl?insallah filmde sıkıntı çıkmamıştır.Canım benim, hsg den korkma. Kolay geçiyor. Tabi narkoz alarak. Ben yaptırdım Aralık ayında.
Merak ettim de neden bu ay erteliyorsun bebişi?
12 gün önce mümkün değil cnm :) ancak psikolojik olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?