Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Günaydınn kızlaaarrrr :) dün gece hıdrellez gecesiydi dilek dileyenler neler yaptı?? Ben beşik yaptm gül ağacının altınaa inşaallahh dualarım kabul olur :) bir dee reglden 12 gün önce gebelik belirtisi yaşayan var mııı ???

💕✨

12 gün önce mümkün değil cnm :) ancak psikolojik olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sevindim canim.benimde regli gunum yaklasiyo cok heyecanliyim.esim 4 ay once varikosel ameliyati oldu.dr. 3 ay sonra sperm sayisinin artacagini soyledi.umarim umutlar bosa cikmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak mesela benim 11gunum var sahada geç olabilir sadece 2kez denememe rağmen karnim sürekli bucak saplanmasi hissediyorum muhtemelen psikolojik hamileysem çok sasiricm ilk denemede hamile kalmis olucm

İnşallah gebesindir cnm :)

İnşallah Allah dualarını duyar cnm sen de bir melek sahibi olursn

İnşallah Allah dualarını duyar cnm sen de bir melek sahibi olursn

Sagol canim.insallah Allah isteyen herkese nasip etsin.iki yillik evliyim 8 aydir bebek istiyoruz.aylik koruyucu igne yaptiriyodum onlarin etkisi de ancak geciyo sanirim.

ALlah herkes icin hayirli zamanki düşünmüştür o yüzden kendimi çok skmiyorum olmaması belki olmasından daha hayirlidir ama olursa da güzel olur yumis yumus gazsiz bi bebek:))

Canım benim, hsg den korkma. Kolay geçiyor. Tabi narkoz alarak. Ben yaptırdım Aralık ayında.

Merak ettim de neden bu ay erteliyorsun bebişi?
mrb canım.mesajımacvpverdiğin için teşekkür ederim.hsg çektirdiğin ay korunman gerekiyor diye biliyorum.doktor da oyle dedi bana.sen korunmadın mı hsg çektirdigin ay.bir de hsg çekilince kolay amile kalındığı söyleniyorsendeki durumlar nasıl?insallah filmde sıkıntı çıkmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…