Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Sagol canim tesekkur ederim darisi basiniza 49,89 cikti canim

değerin hiiiiiççç düşük değil emin ol benim bata 1 gün kala 17 idi düşün yani senin çok çok iyi tekrarlarsın iki katına çıkcak değerler hiç korkma allahın izniyle bebişin seninledir sağlıkla al kucağına inş

9 aydir evliyim 3 aydir korunmuyoruz ama hagla bir bebisimiz olmadi acaba bir sorun mu var her ay umitleniyorum olmuyor gecen ay 5 gun geciktim sinra siddetli agri ile adet oldum acaba sorun mu var

9 aydir evliyim 3 aydir korunmuyoruz ama hagla bir bebisimiz olmadi acaba bir sorun mu var her ay umitleniyorum olmuyor gecen ay 5 gun geciktim sinra siddetli agri ile adet oldum acaba sorun mu var

Canim insallah bi sorunun yoktur bende 6 aylik evliyim hic korunmadim ve 2 aydir duzenli calismaya calisip hamile kalmak istedim ve olmadi malesef bu ayda cok endiseleniyosan bi doktora gorun canim sorunu olmayan ciftlerinde olmayabiliyo bazen onemli olan suymis yumurtlama donemlerinde saglikli sperm ve yumyumun olmasi gerekiyo

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:

merhaba bende 3 senelik evliyim 2 senedir uraşıyorum 2 kimyasal düşüğüm var 3 aydırda klomen tedavisine başladım dilerim tez zamanda kalırsın ..

Canim bir sorun oldugunu esimle dusunmuyoruz aslinda ama ben endiseleniyorum esimde saglikci. Sanirim yumurtlama donemlerini tutturamiyoruz. Gecen ay 5 gun geciktim cok umutlandim ama olmadi. Acaba bebis tutunamadimi diye dusunuyorum

Son düzenleme:
Canim insallah bi sorunun yoktur bende 6 aylik evliyim hic korunmadim ve 2 aydir duzenli calismaya calisip hamile kalmak istedim ve olmadi malesef bu ayda cok endiseleniyosan bi doktora gorun canim sorunu olmayan ciftlerinde olmayabiliyo bazen onemli olan suymis yumurtlama donemlerinde saglikli sperm ve yumyumun olmasi gerekiyo

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canim sorun oldugunu dusunmuyoruz esimle esimde saglikci ama sanirim yumurtlama donemini tutturamiyoruz gecen ay 5 gun geciktim cok umitlendim ama olmadi acaba diyorum tutunamadi mi

Back