- 17 Temmuz 2012
- 444
- 253
- 123
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
ıyı sonuç alırsın dilerim bu ay çatlama iğnemi vuruldum bekliyorum bende ..selam arkadaslar bende cok istiyorummm 2 kullanimim klomene basladim bugun hayirlisi olsun hepimiz icin...
bennn geldimmmm ahahahaaa sanki mayıs ayında çalışma yapacamda
Ben geldimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Su mübarek aylara yaklastigimiz zamanlarda allahim herkesin gonlune gore versin
Canim bir sorun oldugunu esimle dusunmuyoruz aslinda ama ben endiseleniyorum esimde saglikci. Sanirim yumurtlama donemlerini tutturamiyoruz. Gecen ay 5 gun geciktim cok umutlandim ama olmadi. Acaba bebis tutunamadimi diye dusunuyorum
bu arada beklenen adet tarihi 23 mayıs kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoş geldin canmmm bnm 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar
Benim de umudum Mayıs'a kaldı Nisan'da olmadı inş bu ay Allah hepimize nasip eder
su mübarek aylara yaklastigimiz zamanlarda allahim herkesin gonlune gore versin
aminnnnm😊
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nerdesin bakim sennnn
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Su mübarek aylara yaklastigimiz zamanlarda allahim herkesin gonlune gore versin
Ovulasyon testi kullan yumurta takibi icin
Duydum esimde soylemisti ama ise yarar mi bilmiyorum folik asit basladim ama bi ise yarar mi diyede dusunuyorum
Cnm annemler geldi il dışından 😊😊 onlarla ilgileniyorum 2 güncük idare edin beni :):)
Himmmm pekim kuzummm bilmiyodummm ben kendimle ilgili ozet geciyim hemencik kendime corek otu bal tarcin karisimina basliorum esime keci boynuzu ozune tarcinli kur bitincede incire :)
Duydum esimde soylemisti ama ise yarar mi bilmiyorum folik asit basladim ama bi ise yarar mi diyede dusunuyorum
Folik asitin gebeliğe bi etkisi yok bebek sağlığına etkisi var cnm ovulasyon testi bende sipariş ettm ptesi gelio bi deneyelim :):)
Ben folik asit kullaniyorum gecen ay basladim bu ayda devam edicem insallah ovulasyon gebelik testi gibi dogru gusel aslinda bu ayda kullanicam ben yumurtlama gunum 11 nisandi bugun 25 nisan ve ben regli oldum testler dogru cunku yumurtlamadan 14 gun sonra regli oluosun kullanmani tavsiye ederim eger yumurtlama dongunu bilmiyosan
Folik asitin gebeliğe bi etkisi yok bebek sağlığına etkisi var cnm ovulasyon testi bende sipariş ettm ptesi gelio bi deneyelim :):)
Filik asit yumurtalıklar İDA zenginlestiriyor canim bir sure eczanede calistim. Gebelik planlamaya basladigin 3ay boyunca kullaniyorsum. Bakalim bu ayda adet dönemini bekliyim bende ovulasyon testi alican bir tane en iyisi predortor diyorlar ama sen hangisini sipariş verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?