Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Canim bir sorun oldugunu esimle dusunmuyoruz aslinda ama ben endiseleniyorum esimde saglikci. Sanirim yumurtlama donemlerini tutturamiyoruz. Gecen ay 5 gun geciktim cok umutlandim ama olmadi. Acaba bebis tutunamadimi diye dusunuyorum

Ovulasyon testi kullan yumurta takibi icin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Duydum esimde soylemisti ama ise yarar mi bilmiyorum folik asit basladim ama bi ise yarar mi diyede dusunuyorum

Folik asitin gebeliğe bi etkisi yok bebek sağlığına etkisi var cnm ovulasyon testi bende sipariş ettm ptesi gelio bi deneyelim :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm annemler geldi il dışından 😊😊 onlarla ilgileniyorum 2 güncük idare edin beni :):)

Himmmm pekim kuzummm bilmiyodummm ben kendimle ilgili ozet geciyim hemencik kendime corek otu bal tarcin karisimina basliorum esime keci boynuzu ozune tarcinli kur bitincede incire :)

Himmmm pekim kuzummm bilmiyodummm ben kendimle ilgili ozet geciyim hemencik kendime corek otu bal tarcin karisimina basliorum esime keci boynuzu ozune tarcinli kur bitincede incire :)

Ayyyy durun geri kalmıyım banada özelden yaz kuzummm😊adetim salı biter 5 gün sürüyo :):)

Duydum esimde soylemisti ama ise yarar mi bilmiyorum folik asit basladim ama bi ise yarar mi diyede dusunuyorum

Ben folik asit kullaniyorum gecen ay basladim bu ayda devam edicem insallah ovulasyon gebelik testi gibi dogru gusel aslinda bu ayda kullanicam ben yumurtlama gunum 11 nisandi bugun 25 nisan ve ben regli oldum testler dogru cunku yumurtlamadan 14 gun sonra regli oluosun kullanmani tavsiye ederim eger yumurtlama dongunu bilmiyosan

Folik asitin gebeliğe bi etkisi yok bebek sağlığına etkisi var cnm ovulasyon testi bende sipariş ettm ptesi gelio bi deneyelim :):)

Evet gebe kalmaya bi etkisi yok kolaylastirma die sadece oncesinde vucutta bulunmasi bebisin sagligi icin iyiymis

Benmde bi kutu bitti folik asit 2. Kutuya başlıcam inşallah bu ay bebeğim olur :):)

Filik asit yumurtalıklar İDA zenginlestiriyor canim bir sure eczanede calistim. Gebelik planlamaya basladigin 3ay boyunca kullaniyorsum. Bakalim bu ayda adet dönemini bekliyim bende ovulasyon testi alican bir tane en iyisi predortor diyorlar ama sen hangisini sipariş verdin.

Laboqu ik diye bi marka aldm bn ptesi gelck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…