Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Corek otu bal karisiminida gunluk mu yapmak gerekiyo yoksa bi kavanaza yapip kac olcude yememis gerekiyo tatlim ya pazar gunu baslamam gerekiyor benimde

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

yok canım bi kavanoza yap günlük sabah akşam bi kaşık al agzına hepinize dua ediyorum inşallah sizlerede banada nasip etsin

yok canım bi kavanoza yap günlük sabah akşam bi kaşık al agzına hepinize dua ediyorum inşallah sizlerede banada nasip etsin

İnşallah kuzum ya artık kendim için diil isteyen herkes için dua ediyorum banada istyen herkese en kısa zamanda nasip eder Allah
çörek otu öğütülmüş olması gerekiyo dimi canım bi tarif buldum

10 yk bal
10 yk tarçın
30 gr öğütülmüş taze çörek otu diyo doğrumudur

aranıza yeni katıldım bu siteyi çok begendim öncelikle merhabalar. benim bir sorum var? 9 haftalık hamileyim ve karnım gereginden çok büyük 4 aylık gibi çıktı. herkes bu ne ikiz mi diyoo:) tekiz ama! 2 kilo aldım karnımı içime cekiyorum bu seferde agrı yapıyo bırakıyorum benim gibi olan oldumu içinizde? biraz araştırdım ve bu dönemde alınan kilolar banaymış bebişle alakası yokmuş çok kiloo aldımm yardımcı olurmusunuz?

İbrahim Saraçoğlu Kuru Soğan Kürü

Tedavi:

Politistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı “Kuru Soğan Kürü”

Kürün Hazırlanışı:

Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4’e veya 6’a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz.
Kuru soğan kürünün uygulanması süresi 15 gündür. Kür bittikten sonra tekrar uygulanmaz.

Yazının orjinali : http://www.ibrahimsaracoglu.org/ibrahim-saracoglu-kuru-sogan-kuru/#ixzz2zvNPE3xq
canım Rabbim şifanı versin bu yaşta üzüldüm .inşallah duyarız hamile oldugunu burdan

Saolasin canim benim insallah Rabbim buyuk hicbirimizin kucagini bos birakmasin aminn. Benim sikintim buyuk anlayacaginiz derdi veren dermanini da versin insallah

galaxsy s 4

İnşallah kuzum ya artık kendim için diil isteyen herkes için dua ediyorum banada istyen herkese en kısa zamanda nasip eder Allah
çörek otu öğütülmüş olması gerekiyo dimi canım bi tarif buldum

10 yk bal
10 yk tarçın
30 gr öğütülmüş taze çörek otu diyo doğrumudur

canım daha iyi çignemek sorun oluyo çöerek i ben çekemedim öle yaptım yarından itibaren başlıyorum inş. Allahın izniyle benim bi tane oglum 3 yaşında var incir kürü ve keçi boynuzu yaptıgım ay hamile kaldım. inşallah hepimize nasip etsin :21::21:

aranıza yeni katıldım bu siteyi çok begendim öncelikle merhabalar. benim bir sorum var? 9 haftalık hamileyim ve karnım gereginden çok büyük 4 aylık gibi çıktı. herkes bu ne ikiz mi diyoo:) tekiz ama! 2 kilo aldım karnımı içime cekiyorum bu seferde agrı yapıyo bırakıyorum benim gibi olan oldumu içinizde? biraz araştırdım ve bu dönemde alınan kilolar banaymış bebişle alakası yokmuş çok kiloo aldımm yardımcı olurmusunuz?

benim kız kardeşimde hamile ve henüz 7 aylık ama 6 aylıktan beri karnı 9 aylık gibi bazılarının karnı çok çıkar doktor kontrolundeysende o bi sorun yok diyosa yoktur kafana takma söylenenleri kafana takma derim ben hele içine felan çekiyomuşsun bence yanlış rahat bırak kendini

Saolasin canim benim insallah Rabbim buyuk hicbirimizin kucagini bos birakmasin aminn. Benim sikintim buyuk anlayacaginiz derdi veren dermanini da versin insallah

galaxsy s 4

ilk önce sen inan olur Rabbimin izniyle inşallah kimler kalıyo hamile tıp çok ilerledi tatlım .ama bu sogan kürü polikistik over hastalarının rahim kalınlıgı varsa normal düzeye getiriyomuş .inceligide aynı şekilde

benim kız kardeşimde hamile ve henüz 7 aylık ama 6 aylıktan beri karnı 9 aylık gibi bazılarının karnı çok çıkar doktor kontrolundeysende o bi sorun yok diyosa yoktur kafana takma söylenenleri kafana takma derim ben hele içine felan çekiyomuşsun bence yanlış rahat bırak kendini

aynen tatlım sen beni görseydin hamileligimde 3-4 aylıkkken 7 aylık gibi görünürdü. sen ne sıkıntı yapıyosun bende sinir olurdum ikizmi diye sen sakın kendini kasma rahat ol . son ayımda karnım davuldan farksızdı aşırı büyüktü :32: hiçde kimse umrumda olmadı hamileligin tadını çıkar tatlım ya :49::49:

canım daha iyi çignemek sorun oluyo çöerek i ben çekemedim öle yaptım yarından itibaren başlıyorum inş. Allahın izniyle benim bi tane oglum 3 yaşında var incir kürü ve keçi boynuzu yaptıgım ay hamile kaldım. inşallah hepimize nasip etsin :21::21:

Allah bağışlasın canım oğluşunu ona şimdi bi kardeş lazım dimi :) saol valla iyide motive oldu inciride yapıcam keçi boynuzu ve çörek otunuda yapıcam :D

Back