Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlar kulübe yeni katılanlardanım bende kimyasal gebelik geçirdim ve hala kanamam devam edio bu ay tekrar hamile kalabilir miyim bilmiyorum normalde 14mayısta regl olacaktım ama kısmet dua edin bana kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar lutfen yardım edin. adet aralıgım 35 gun suruyor. kullanım klavuzunda 18. gun testı yapmaya baslayın dıyor. ben 9. gün yapmaya başladım. sizce 16. gün bıraz koyumu. 18. gune daha koyulasırmı ne olur yardım edın.Eki Görüntüle 1101161

Evet evet sabirsiz davranma benim 18.gun koyulasmisti sabirla devam et fazla su icme testi yaptiktn sonra icersin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Eliffff nerdesin kııııı ??? kaynanan mı geldi yoksamm :1:

Yok kizzlarr ben gittim sukurki evime geldimm ohh ohhh :) corek otu tarcin balimi unuttum artik orda ogutmeden corek otunu yapip devam etttim calismada yaptim :) ama daha yumoslarda bi hareketlilik yok herkes sIk bogaz etti neden bisi yok die sinirlerimi bozdulr bayagi aglamali gecti sukurki geldim esiminde benimde canimi cok sIktilar

Aaaa tatlm :) hemen çalışmbende yaptm sabah silikti henüz yolda yumoşm :) ama akşama çalışma var boş geçmek yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet evet bos gecme o bugunlerde bir var bir yok yap koyuyu gorunde yap o gunu pas gecme ama cogusu yomos catlayinca 3 gun araliksiz iliski diyo simdi napmaliyiz onda tereddutte kldim ben

Back