Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

benimde yumurtlama günü dündü yani 2-4 mayıs civarı ama bende de akıntı yok sadece kasık ağrılarım var benimde kafam bu duruma çok takıldı illa akıntı olması gerekiyormu acaba:18:

Cnmm akıntı bence mutlaka olması gerekiyor, olmayan varmı blmyrm ama farketmiyor olablrsnz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ocak ayında 9 ocakta adet günümde 0.48 cıkmıs 21 ocakta 1080 cıkmıstı ama busefer oldugunu sanmıyorm ozman belırtılerm vardı ozman eşimle sık ilişkimiz vardı bu sefer sadece yumurtlama zamanı oldu yanı olduysa sımdıye cıkması gerekırdı cumadan bügüne artmadıgına göre artmaz hayırlısı olsun zaten bıktm yoruldm fil gibi oldum 7 aydır doktora git gel bıktım cocuk falan isteğimde bıttı mille istiyo hemen kalıyo etrafımda herkes ben ılac ala ala şiştim :(
canım belki yükselir belli olmaz bak diğerindede yükselmiş düşen bebek zaten düşüyor bacımm ne yapsanda düşüyor anlayacağın ama bak hemen karamsar olma sakın sadece bi kaç gün bekle sonra tekrarla kan tahlilini hayıt otunu kullanmadım kuzum bi bilgim yok maalesef sen adet olana kadar böle şeyler kullanma belki hamilesindir inş öyledir canımcım

kızlar beklemekten dayanamıyorm düşük yaptıktan sonra hıc regl olamadım bır defa oldu oda ıgneyle kanattı doktorm oda leke seklındeydı sonra onu regl kabul edıyorm dedı klomen tedavısı uyguladı çatlatma iğnemi 19 nisanda vurdurdm ne bebek var ne regl normalde yumurta catladıktan 14 gün sonra regl kaçınılmaz dıye bılıyorm catlamadımı yoksa dıcem ama ultrasondan baktıgında doktorm catlamıs demıstı ama neden regl olamadım bebekte yok cuma gunu baktırdım 2.48 bugunde 2.16 hıcbırının sonucunu almadm telefnla sordm acaba özel hastane labaratuarlarında sorun mu var cunku ocak ayındada 9unda 0 cıktı 21 ınde 1080 guvenemıyormda klınıge

İnşaallah artık nasip bugün de evdeim die temizlik yapıorm çok büyük..yarın ertesi gün okul staj sonrasında da eger hamile kaldıysam kendimi çok yormuş olmayım die yapıym ddm bugn öle işte sen napıosn

💕✨

Cnm bnde temzlk yapyrm:D
Ya agr bse kaldrnca kasiklarm ve belim kopuyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar lutfen yardım edin. adet aralıgım 35 gun suruyor. kullanım klavuzunda 18. gun testı yapmaya baslayın dıyor. ben 9. gün yapmaya başladım. sizce 16. gün bıraz koyumu. 18. gune daha koyulasırmı ne olur yardım edın.Eki Görüntüle 1101161

kızlar lutfen yardım edin. adet aralıgım 35 gun suruyor. kullanım klavuzunda 18. gun testı yapmaya baslayın dıyor. ben 9. gün yapmaya başladım. sizce 16. gün bıraz koyumu. 18. gune daha koyulasırmı ne olur yardım edın.Eki Görüntüle 1101161

Cnmm koyulaşır bence bende kullanıyrm amaa sen hem çalış gün aşırı devam et yapmaya tatlm

Sanki 13. Gün yumurtlamışsn gbi geldi bana emin olamadm bu kdr uzun süre silik çıkmasıda garip amaaa

Sanki 13. Gün yumurtlamışsn gbi geldi bana emin olamadm bu kdr uzun süre silik çıkmasıda garip amaaa

kafam karıstı 10. gun ve 12 .gun koyu gıbı geldı ama test orneklerıne baktıgımda sankı koyu degılmıs gıbı. offff 18.günü beklıyorum ınsss koyulasır.

kafam karıstı 10. gun ve 12 .gun koyu gıbı geldı ama test orneklerıne baktıgımda sankı koyu degılmıs gıbı. offff 18.günü beklıyorum ınsss koyulasır.

Cnmmm çalışma yapıomsn mesela ben 3 gündr yapıyrm daha dün ve bugn silik ovulasyon tarihim yarın veya öbür gün

Cnmmm çalışma yapıomsn mesela ben 3 gündr yapıyrm daha dün ve bugn silik ovulasyon tarihim yarın veya öbür gün

canım 9. gün.11.gün.13.gün calısma oldu.16.gün yanı bugun olacak. ıns bu ay tutar ıkımızınkıde guzel haberler verırız

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sonra niye katılmıyorum diye düşündüm:)

ben hikayemi şöyle anlatayım yaklaşık 20 gün önce kadın doğum uzmanına 3 ay sonra hamile kalmak istediğimi bunun için gerekli kontrolleri şimdi yaptırmak istediğimi söyledim adetimin ikinci günü gelmemi söyledi muayene sırasındada çift yumurtam olduğunu öğrendim hormon değerlerime baktı fsh:4.44 lh:9.08 çııktı bunu görünce değerlerin ters yaşın 27 hiç denememişsiniz 6 ay deneyin olmazsa tedaviye başlarız dedi benim moralim tabi alt üst oldu düşüne düşüne anne olma fikrine daha çok alıştım eşimde evlendiğimiz günden beri gözümün içine bakıyor neredeyse 2 yıl olacak evleneli bu ay karar verdik adetlerimm kimi zaman 31 kimi zaman 32 -33 günde bir oluyordu en son 15 nisanda adet oldum 3 mayıs ve 4 mayısta denemeler yaptık çünkü çekince uzayan bir akıntıdan ovulasyon günüm olduğunu düşündüm şimdide alt karnım ağrıyo acaba psikolojik mi bu ağrı kendimi hamile gibi hissediyorum ama doktor beni korkuttu direk tedavi için erken dedi anlam veremiyorum bu değerlerden anlayan var mı uzattım biraz sanırım:):17:

canım erken yapmışsın testleri ama adetine de daha var bu kadar erken çıkar mı acaba şaşırdım

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sonra niye katılmıyorum diye düşündüm:)

ben hikayemi şöyle anlatayım yaklaşık 20 gün önce kadın doğum uzmanına 3 ay sonra hamile kalmak istediğimi bunun için gerekli kontrolleri şimdi yaptırmak istediğimi söyledim adetimin ikinci günü gelmemi söyledi muayene sırasındada çift yumurtam olduğunu öğrendim hormon değerlerime baktı fsh:4.44 lh:9.08 çııktı bunu görünce değerlerin ters yaşın 27 hiç denememişsiniz 6 ay deneyin olmazsa tedaviye başlarız dedi benim moralim tabi alt üst oldu düşüne düşüne anne olma fikrine daha çok alıştım eşimde evlendiğimiz günden beri gözümün içine bakıyor neredeyse 2 yıl olacak evleneli bu ay karar verdik adetlerimm kimi zaman 31 kimi zaman 32 -33 günde bir oluyordu en son 15 nisanda adet oldum 3 mayıs ve 4 mayısta denemeler yaptık çünkü çekince uzayan bir akıntıdan ovulasyon günüm olduğunu düşündüm şimdide alt karnım ağrıyo acaba psikolojik mi bu ağrı kendimi hamile gibi hissediyorum ama doktor beni korkuttu direk tedavi için erken dedi anlam veremiyorum bu değerlerden anlayan var mı uzattım biraz sanırım:):17:

canım 3-4 mayıs dediğin yeni zaten hamile kalsan bile belirtiler hemen kendini göstermez çünkü döllenme süreci nerdeyse bir haftayı buluyor sonra gebelik hormonu kana karışmaya başlıyor psikolojik olabilir dediğin gibi ama inşallah hamiş kalırsın temennim bu:34:

canım erken yapmışsın testleri ama adetine de daha var bu kadar erken çıkar mı acaba şaşırdım

canım son 5 aydır duzensız adet tarıhlerım. yumurtlama gununu kacırmamak ıstedım test coktu bende 9. gunden ıtıbaren yapmaya basladım aklımda soru ısaretı kalmasın dıye. normalde 18. gun baslayın dıyor. ya erken yumurtlarsam dedım. garantıye alayım dedım yapıyorum bakalım bır umıtle ıns bu ay tutar

canım 3-4 mayıs dediğin yeni zaten hamile kalsan bile belirtiler hemen kendini göstermez çünkü döllenme süreci nerdeyse bir haftayı buluyor sonra gebelik hormonu kana karışmaya başlıyor psikolojik olabilir dediğin gibi ama inşallah hamiş kalırsın temennim bu:34:

psikolojik olabilir değil mi karnımda şişlik falan hissediyorum:)

Back