merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sonra niye katılmıyorum diye düşündüm:)
ben hikayemi şöyle anlatayım yaklaşık 20 gün önce kadın doğum uzmanına 3 ay sonra hamile kalmak istediğimi bunun için gerekli kontrolleri şimdi yaptırmak istediğimi söyledim adetimin ikinci günü gelmemi söyledi muayene sırasındada çift yumurtam olduğunu öğrendim hormon değerlerime baktı fsh:4.44 lh:9.08 çııktı bunu görünce değerlerin ters yaşın 27 hiç denememişsiniz 6 ay deneyin olmazsa tedaviye başlarız dedi benim moralim tabi alt üst oldu düşüne düşüne anne olma fikrine daha çok alıştım eşimde evlendiğimiz günden beri gözümün içine bakıyor neredeyse 2 yıl olacak evleneli bu ay karar verdik adetlerimm kimi zaman 31 kimi zaman 32 -33 günde bir oluyordu en son 15 nisanda adet oldum 3 mayıs ve 4 mayısta denemeler yaptık çünkü çekince uzayan bir akıntıdan ovulasyon günüm olduğunu düşündüm şimdide alt karnım ağrıyo acaba psikolojik mi bu ağrı kendimi hamile gibi hissediyorum ama doktor beni korkuttu direk tedavi için erken dedi anlam veremiyorum bu değerlerden anlayan var mı uzattım biraz sanırım:)