Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canımm iyimm ben sağol bebeim manyak manyak iş yapıyorum şarkı söylüyorum batın ne zaman kuzum??

19-20 cnm yumurtlamam salı yada çarşamba iki gndr ovulasyon testim silik :) yumoş yolda sanırım bakalm heycan içindeymm cnmmm dualarını eksik etmeee :) senin ne zmn ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hala regl olamadım çatlatma iğnesinin üzerinden yaklaşık15 16 gün gecti ne regl oldum ne de hamileyim regl olsam bari yeni ümiitlere baglanıcam ama daha tık yok en azından yeni den bu ay ya olursa diyebilicektm inşallah mayıs ayında hamile kalırız inşallah

kuzum kanda baktırdın mı ????

Arkadaşlar dün test yaptim silik çıktı bugün de yaptim yine silik ve daginik ti c kirmizi t de ise dağınık ve kırmızı idi ilk olunca insan tedirgin oluyor adetimi ise 2 gün geçti sizce biraz daha beklemelimiyim çok heyecanlı ve umutluyum bilmiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz gebelik olabilir de olmayabilir de öyle degil mi off cok karisigim adet belirtim hiç yok gogus baslarim çok büyüdü ve cok koyulasti test yapiyorum silik dağınık cikiyor kan testi icin de çok korkuyorum yardiimm 

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım zaten 2 gün geçmiş kanda baktırsan iyi olur bence inş hamişsindir kuzum

evet cnm hemn cuma gunu hem bugun baktırdm ısın kötusu ben bı gebelık yasadm dusukle sonuclanan ondada 0.48 cıkmıs on gun sonra 1080 cıkmıstı kafam karısık regl olsam en azından önüme bakabilicem ama böylede caresiz beklemek cok zor HAYIT otu hapı vs bısıler okudum bılgın varmı bu hap ılac nedır kullannalarn cogu hamile kalmıs okudgm kadarıyla
kuzum kanda baktırdın mı ????

Inşallah canım bunu herkes gibi bende cook istiyorumm :) kurban olduğum allahım dualarimizi kabul etsin insallah

19-20 cnm yumurtlamam salı yada çarşamba iki gndr ovulasyon testim silik :) yumoş yolda sanırım bakalm heycan içindeymm cnmmm dualarını eksik etmeee :) senin ne zmn ?

dualarım seninle inşş rastgelecektir ve bebişin sana tutunacaktır canım benim batım yok maalesef kaç gündür kanlı nigar oldum çıktım parça kalmış minicik bişey işte bugün kan verdim bakalım emin olmak için yarın çıkacak sonrada ilacımı içicem sonra normal adet olcakmışım anlayacağın benim bat yok şincik :50:

evet cnm hemn cuma gunu hem bugun baktırdm ısın kötusu ben bı gebelık yasadm dusukle sonuclanan ondada 0.48 cıkmıs on gun sonra 1080 cıkmıstı kafam karısık regl olsam en azından önüme bakabilicem ama böylede caresiz beklemek cok zor HAYIT otu hapı vs bısıler okudum bılgın varmı bu hap ılac nedır kullannalarn cogu hamile kalmıs okudgm kadarıyla

canım belki yükselir belli olmaz bak diğerindede yükselmiş düşen bebek zaten düşüyor bacımm ne yapsanda düşüyor anlayacağın ama bak hemen karamsar olma sakın sadece bi kaç gün bekle sonra tekrarla kan tahlilini hayıt otunu kullanmadım kuzum bi bilgim yok maalesef sen adet olana kadar böle şeyler kullanma belki hamilesindir inş öyledir canımcım

dualarım seninle inşş rastgelecektir ve bebişin sana tutunacaktır canım benim batım yok maalesef kaç gündür kanlı nigar oldum çıktım parça kalmış minicik bişey işte bugün kan verdim bakalım emin olmak için yarın çıkacak sonrada ilacımı içicem sonra normal adet olcakmışım anlayacağın benim bat yok şincik :50:

Olsn kuzucummm hayırlısı olsnda bgn bizim iş yerinde bir kızda düşük yaptı Allah hayırlısını versn bizlereer

Enerjinle bizim içimizi açıosn :) hep burda kal

Hayırlısı olsun moralini yüksek tut vardır doktorun bir bildiği. yoksa neden persembe gel desin ki :) hep bir umudun olsun

Enerjinle bizim içimizi açıosn :) hep burda kal

ayy canım benim yaa çoooookkk öpüldün sennn valla bende burda stres atıyorum kaybettiğim bebeşimden dolayı işide bıraktım ücretli örtmenlik yapıyordum amannn işte hayat yaşayacaz sonuçta üzülünce bişey geçmiyor ki elimize allah daha zor sınamasın bizleri inş sizi bırağmağğğ yoğğğğ böhöhöööö yine recepleştim işte :3:

terbiyeli terbiyeli yazışın ben kızı okuldan almaya gidiyorum onemore kim yaramazlık yaparsa adını kara tahtaya yaz gelince ceza vercem taam :9:

Cnm ya aynen bnmde 3 maysta karnm o kadar agrdiki.kesin o dedigin catlama oldu.biz yaptk ama bnce bi gun sonrasida onemlidir.uzme sen canini.

İnşaallah artık nasip bugün de evdeim die temizlik yapıorm çok büyük..yarın ertesi gün okul staj sonrasında da eger hamile kaldıysam kendimi çok yormuş olmayım die yapıym ddm bugn öle işte sen napıosn

💕✨

Back