- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.661
canımm iyimm ben sağol bebeim manyak manyak iş yapıyorum şarkı söylüyorum batın ne zaman kuzum??
hala regl olamadım çatlatma iğnesinin üzerinden yaklaşık15 16 gün gecti ne regl oldum ne de hamileyim regl olsam bari yeni ümiitlere baglanıcam ama daha tık yok en azından yeni den bu ay ya olursa diyebilicektm inşallah mayıs ayında hamile kalırız inşallah
Arkadaşlar dün test yaptim silik çıktı bugün de yaptim yine silik ve daginik ti c kirmizi t de ise dağınık ve kırmızı idi ilk olunca insan tedirgin oluyor adetimi ise 2 gün geçti sizce biraz daha beklemelimiyim çok heyecanlı ve umutluyum bilmiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz gebelik olabilir de olmayabilir de öyle degil mi off cok karisigim adet belirtim hiç yok gogus baslarim çok büyüdü ve cok koyulasti test yapiyorum silik dağınık cikiyor kan testi icin de çok korkuyorum yardiimm 
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende yest sonucu bekliyorumm
kuzum kanda baktırdın mı ????
19-20 cnm yumurtlamam salı yada çarşamba iki gndr ovulasyon testim silik :) yumoş yolda sanırım bakalm heycan içindeymm cnmmm dualarını eksik etmeee :) senin ne zmn ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet cnm hemn cuma gunu hem bugun baktırdm ısın kötusu ben bı gebelık yasadm dusukle sonuclanan ondada 0.48 cıkmıs on gun sonra 1080 cıkmıstı kafam karısık regl olsam en azından önüme bakabilicem ama böylede caresiz beklemek cok zor HAYIT otu hapı vs bısıler okudum bılgın varmı bu hap ılac nedır kullannalarn cogu hamile kalmıs okudgm kadarıyla
dualarım seninle inşş rastgelecektir ve bebişin sana tutunacaktır canım benim batım yok maalesef kaç gündür kanlı nigar oldum çıktım parça kalmış minicik bişey işte bugün kan verdim bakalım emin olmak için yarın çıkacak sonrada ilacımı içicem sonra normal adet olcakmışım anlayacağın benim bat yok şincik
dualarım seninle inşş rastgelecektir ve bebişin sana tutunacaktır canım benim batım yok maalesef kaç gündür kanlı nigar oldum çıktım parça kalmış minicik bişey işte bugün kan verdim bakalım emin olmak için yarın çıkacak sonrada ilacımı içicem sonra normal adet olcakmışım anlayacağın benim bat yok şincik
Olsn kuzucummm hayırlısı olsnda bgn bizim iş yerinde bir kızda düşük yaptı Allah hayırlısını versn bizlereer
Enerjinle bizim içimizi açıosn :) hep burda kal
üzüldüm canım allah yerini doldursun inş
terbiyeli terbiyeli yazışın ben kızı okuldan almaya gidiyorum onemore kim yaramazlık yaparsa adını kara tahtaya yaz gelince ceza vercem taam
Cnm ya aynen bnmde 3 maysta karnm o kadar agrdiki.kesin o dedigin catlama oldu.biz yaptk ama bnce bi gun sonrasida onemlidir.uzme sen canini.
kızlar takvime göre bugün ovulasyon günüm ama bende hiç belirti yok? acaba yumurtlamamış olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?