- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.621
kuzum ya şimdi şöyle bi sikintimiz var ki ben yarın nobetciyim esimde ayın 7 sinde 48 saat gorusemiycez anlican ama bugün çalışma yaparız ayın 8 sabah da yaparız gerisi kismet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım 24 saat nöbete gidiyorum ve uyumuyorum hiç bayılırım o zamanbugün çalış yarın sabahta nöbete gitmeden çalış sonra işe git kıııı hem bak sprmler sabah çok zinde olurlarmış
Evettt senii
canım 24 saat nöbete gidiyorum ve uyumuyorum hiç bayılırım o zaman
kızımm ne bayılması ayılırsın hehehehe şaka bi tarafada hakkında hayırlısı olsun inş tutar bu ay
Evet canım aynen oyle ben atlatmıs sayılıyorum cok sukur darısı paypitomun ve ceken herkesın basınaanladım kuzum ne zor şeymiş o öyle
Kiz erva sende benim kafadansin ha bende bi yandan burayi takip ediyom insallah bizde kaliriz:)
Evet canım aynen oyle ben atlatmıs sayılıyorum cok sukur darısı paypitomun ve ceken herkesın basına
Canım 1.5 senelik evliyim. İlk gece oldu ama com acı duydugum için korktum ve sonra düne kadar hiç yapamamıstık. Ön sevişme gayet iyi oluyor iş o kısma gelince kasılıyordum kesınlikle giriş olmuyordu. Duayşa parmak egzersiziyle zeytın yagıyla dün yendik. Acı olmadı mı oldu ama dayanılmıyacak gıbı degıldi ..amin inş atlattığına çok sevindim kuzum kaç yıllık aylık evlisin ya çok merak ettim hiç mi olmadı cinsel ilişkiniz yoksa sonradanda mı oluyor bu vajinismus denilen meret :44:
canımm bebeimm gülümmm balımmm senide minnoşunuda kocamannnn öptümbende seni çok özledim lennn pıtpıtları duymaya ne zaman gitcen kuzum hayırlısıyla inş
Canım 1.5 senelik evliyim. İlk gece oldu ama com acı duydugum için korktum ve sonra düne kadar hiç yapamamıstık. Ön sevişme gayet iyi oluyor iş o kısma gelince kasılıyordum kesınlikle giriş olmuyordu. Duayşa parmak egzersiziyle zeytın yagıyla dün yendik. Acı olmadı mı oldu ama dayanılmıyacak gıbı degıldi ..
Hamile kalma asamasında benim kullanmam gereken bi ilac var mı? Folim diye bişey duymustum öncesinde ve sonrasında kullanılıyormus.. Recetesız alınıyor mu? Bi bilginiz var mı arkadaslar
Bizde teyzosuuu optukkk haftaya cumartesi cokkkk var dahaaa ufssss cok bas.donmemiz var artik yuruyemioz bile tek basimiza bazenn korkuorm ama cok bisi.olcak die
Ben cok korkarım doktordan gitmeden alsam olmaz mı.. Alttan muayene yapıyorlarmıcanım aile hekimine git ben hamilelik düşünüyorum de folik asit e başlatır seni. hemde tahlillerini yapar
Hamile kalma asamasında benim kullanmam gereken bi ilac var mı? Folim diye bişey duymustum öncesinde ve sonrasında kullanılıyormus.. Recetesız alınıyor mu? Bi bilginiz var mı arkadaslar
ayy çok geçmiş olsun kuzum bak yaşamışsınız ilişkinize ne güzel hep olumlu şeyler düşün canım inş bebişinizde gelir sağlıkla o acıda zamanla geçecek kuzum takma yeni gelin gibisin öyle düşün geçer o acıda
Ben cok korkarım doktordan gitmeden alsam olmaz mı.. Alttan muayene yapıyorlarmı
Ben cok korkarım doktordan gitmeden alsam olmaz mı.. Alttan muayene yapıyorlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?