Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

bugün çalış yarın sabahta nöbete gitmeden çalış sonra işe git kıııı hem bak sprmler sabah çok zinde olurlarmış

Evet canım aynen oyle ben atlatmıs sayılıyorum cok sukur darısı paypitomun ve ceken herkesın basına

amin inş atlattığına çok sevindim kuzum kaç yıllık aylık evlisin ya çok merak ettim hiç mi olmadı cinsel ilişkiniz yoksa sonradanda mı oluyor bu vajinismus denilen meret :44:

amin inş atlattığına çok sevindim kuzum kaç yıllık aylık evlisin ya çok merak ettim hiç mi olmadı cinsel ilişkiniz yoksa sonradanda mı oluyor bu vajinismus denilen meret :44:
Canım 1.5 senelik evliyim. İlk gece oldu ama com acı duydugum için korktum ve sonra düne kadar hiç yapamamıstık. Ön sevişme gayet iyi oluyor iş o kısma gelince kasılıyordum kesınlikle giriş olmuyordu. Duayşa parmak egzersiziyle zeytın yagıyla dün yendik. Acı olmadı mı oldu ama dayanılmıyacak gıbı degıldi ..

canımm bebeimm gülümmm balımmm senide minnoşunuda kocamannnn öptüm bende seni çok özledim lennn pıtpıtları duymaya ne zaman gitcen kuzum hayırlısıyla inş

Bizde teyzosuuu optukkk haftaya cumartesi cokkkk var dahaaa ufssss cok bas.donmemiz var artik yuruyemioz bile tek basimiza bazenn korkuorm ama cok bisi.olcak die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamile kalma asamasında benim kullanmam gereken bi ilac var mı? Folim diye bişey duymustum öncesinde ve sonrasında kullanılıyormus.. Recetesız alınıyor mu? Bi bilginiz var mı arkadaslar

ayy çok geçmiş olsun kuzum bak yaşamışsınız ilişkinize ne güzel hep olumlu şeyler düşün canım inş bebişinizde gelir sağlıkla o acıda zamanla geçecek kuzum takma yeni gelin gibisin öyle düşün geçer o acıda

Hamile kalma asamasında benim kullanmam gereken bi ilac var mı? Folim diye bişey duymustum öncesinde ve sonrasında kullanılıyormus.. Recetesız alınıyor mu? Bi bilginiz var mı arkadaslar

canım aile hekimine git ben hamilelik düşünüyorum de folik asit e başlatır seni. hemde tahlillerini yapar

Bizde teyzosuuu optukkk haftaya cumartesi cokkkk var dahaaa ufssss cok bas.donmemiz var artik yuruyemioz bile tek basimiza bazenn korkuorm ama cok bisi.olcak die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha çok küçük annesi normal o baş dönmeleri çok dikkat et kendine canım cumartesiye az kalmış tabi sana kocaman bir hafta gibi gelir bilirim ben inş hayırlısıyla duyucaksın o tıktıklarıda dünyanın en tatlı sesi o kıızzz

sen bir kadın doğumcuya git tatlım belli tahliller var onlarıda yaptır için rahat eder o zaman zaten o sana folik asit verecek dr

Ben cok korkarım doktordan gitmeden alsam olmaz mı.. Alttan muayene yapıyorlarmı

durumunu anlat canım eğer istemezsen dr alttan muayene etmez seni merak etme lakin öyle basit bişey ki hiç korkmana gerek yok canım ama durumunu mutlaka anlat eminim seni anlayacaktır hem bak sen bebişte düşünüyorsun yarın birgün dr mutlaka alttan bakalım diycek daha iyi netice veriyor vajinal muayene ondan bakmak istiyorlar ama istemiyorsan zorlamazlar seni

hala regl olamadım çatlatma iğnesinin üzerinden yaklaşık15 16 gün gecti ne regl oldum ne de hamileyim regl olsam bari yeni ümiitlere baglanıcam ama daha tık yok en azından yeni den bu ay ya olursa diyebilicektm inşallah mayıs ayında hamile kalırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…