Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

günaydın. iğnenin 13. günü ama hiçbir belirtim yok hamileliğe dair. sadece çoook az adet sancısı gibi bi sancım var ara ara, tabi bu ayaklarımı üşütmekten de olabilir.

bakalım haftasonu noolacak.:44:

Canim gunaydin 10 gun beklemen lazim ama emin olmak icin kan tahlili yaptir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederim canim aslinda nette okudum on gun gecmesi gerekiyor diye ama bi taraftanda onceden belli olanlari okudukca ikileme dustum hic bi adet belirtim olmadigi gibi goguslerim buyumus ara ara batma oluyo kasiklarimda dedigin gibi bekliyim birazdaha daha olmadi kan testi yaptiririm belki anneler gunu hediyesi olur :-):-)

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

gunaydin kizlar ben yine bisey sorcam size izninizle.. adetim geceli dort gun oldu test yaptim az once ama negatif cikti galiba hamile degilim dimi? ya kimilerinin adetten onc bile belli olmus olsa silikte olsa cikardi ikinci cizgi herhalde dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gec döllenme oluyor canım bilemezsin ki.

satım 30 nisan, 28 ve 29 ve 30 nisanda 1 damla kahve leke oldu. sonra birşey olmadı. 5 gün geçti bakalım. bugun test alıp yarın sabah uygulayacagım...Ne olacaksa olsun:27:

satım 30 nisan, 28 ve 29 ve 30 nisanda 1 damla kahve leke oldu. Sonra birşey olmadı. 5 gün geçti bakalım. Bugun test alıp yarın sabah uygulayacagım...ne olacaksa olsun:27:

benimnde oğlumda kahverengi kahve telvesi gibi lekelenme olmuştu inşallah bebişten dolayı olmuştur 5 gün geçtiyse bugün bile yapabilirsin varsa kesin çıkar oğlumda adet günü hemde öğlen yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı

benimnde oğlumda kahverengi kahve telvesi gibi lekelenme olmuştu inşallah bebişten dolayı olmuştur 5 gün geçtiyse bugün bile yapabilirsin varsa kesin çıkar oğlumda adet günü hemde öğlen yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı

ayy yavrum insallah ne kadar belirti varsa şu anda yaşıyorum.. öyle psikolojik de degil. Üşüyorum,geceleri terliyorum,felaket kuruluk var agzımda.Midem bulanıyor,öküz gibi acıkıyorum:27:, gögüs uçlarım değişti, adet olacakmış gibi ağrım var. görcez bakalım inşallah bebiştendir. Anneler gününde kendime ennnnnnnnn güzel hediyeyi vermiş olurum.

ayy yavrum insallah ne kadar belirti varsa şu anda yaşıyorum.. öyle psikolojik de degil. Üşüyorum,geceleri terliyorum,felaket kuruluk var agzımda.Midem bulanıyor,öküz gibi acıkıyorum:27:, gögüs uçlarım değişti, adet olacakmış gibi ağrım var. görcez bakalım inşallah bebiştendir. Anneler gününde kendime ennnnnnnnn güzel hediyeyi vermiş olurum.

inşallah bebişin seninledir canım bende hesaplamaya göre yumurtlama dönemindeyim ama akıntım pek olmuyor kuru bir dönemdeyim anlamadım neden böyle:18:

inşallah bebişin seninledir canım bende hesaplamaya göre yumurtlama dönemindeyim ama akıntım pek olmuyor kuru bir dönemdeyim anlamadım neden böyle:18:

ahh canım sen hesaplayabiliyon bende tarih yok adet düzensizliği var o yüzden devamlı fazla mesai ediyoruz biz:17::17:

Back