Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Lekelenmem devam ediyor adet olacakmış gibi ağrım var daha 7 gün var sanki kırmızılar geldi gelecek :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selammm beybilerr nasılız bakalım hamiş haberi varmıııı??? kızlarr ben az önce kan vermeye gittim aşırı derecede midem bulanıyor başım dönüyor hiiiççç bişeyin olmadığını bile bile kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak içim rahat olsun öyle ilacımı kullanayım sizler napıyonuz özledimmm laa sizi :42:

Selammm beybilerr nasılız bakalım hamiş haberi varmıııı??? kızlarr ben az önce kan vermeye gittim aşırı derecede midem bulanıyor başım dönüyor hiiiççç bişeyin olmadığını bile bile kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak içim rahat olsun öyle ilacımı kullanayım sizler napıyonuz özledimmm laa sizi :42:

iyiz canım henüz bir bebiş haberi alamadık yada aldık benim haberim yok:44: inşallah senden güzel haberler alırız benim bata 14 gün kadar var daha

iyiz canım henüz bir bebiş haberi alamadık yada aldık benim haberim yok:44: inşallah senden güzel haberler alırız benim bata 14 gün kadar var daha

yok kuzum yaaa benim herif çok titiz korundu hiiiiççç sanmıyorum sabah ilaç içecektim dr un verdiği ilacı bende küçük bir parça kalmışya bebeim onu atmam için sonra midem bulandı başımdaa dönüyor sanırım boğazımda ağrıycak ama işte aklıma takıldı kan verdim bende açıkçası olmasınıda istemem çünkü kanamam var leke leke bazen çok anlamıyorum ki sağlıklı olmaz öyle bi düzene gireyim hele zamanımda doldu sayılır başlarız allahın izniyle inş senin olur canımcım

Mrb arkadaslar ben vajinismüyludum ve dun yendık korunmadık.. Mayıs ayında hamile olma sansım varmıdır ki? Nasıl hesaplanılıyor hiç bilmiyorum :)

Mrb arkadaslar ben vajinismüyludum ve dun yendık korunmadık.. Mayıs ayında hamile olma sansım varmıdır ki? Nasıl hesaplanılıyor hiç bilmiyorum :)

benim bi arkadaşım ilk ay kalmıştı hatta vajinismus içinde iğne yaptırmıştı

Yani tahmini olarak dün çatladı sanırım die düşünüorm çünkü dün kasıklarım çok ağrıdı sonra başım çok ağrıdı ama ilişki olmadı ben de üzülüorm şimdi kaçırdım mı acaba die

💕✨

Cnm ya aynen bnmde 3 maysta karnm o kadar agrdiki.kesin o dedigin catlama oldu.biz yaptk ama bnce bi gun sonrasida onemlidir.uzme sen canini.

kizlaarrr evde ovulasyon testi vardı esimde yap bitsin diyordu 4 test kalmıştı bugün 3 yaptım ve şak pozitif yarında yapcam galiba ovulasyon testinin bana tek artısı yumurtlama tarihimin erken olduğunu öğrenmek oldu :)bugün çalışma var

Eklentiler

• $1399280661852.jpg
    $1399280661852.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 42
kizlaarrr evde ovulasyon testi vardı esimde yap bitsin diyordu 4 test kalmıştı bugün 3 yaptım ve şak pozitif yarında yapcam galiba ovulasyon testinin bana tek artısı yumurtlama tarihimin erken olduğunu öğrenmek oldu :)bugün çalışma var

kızıııımmmm senin eşin senden tecrübeli çıkmış yımırtlamanı bilem bilmiş bugün yarın hatta silikleşince sırnaşın birbirinize koçişine 10 puan verdim :34:

kızıııımmmm senin eşin senden tecrübeli çıkmış yımırtlamanı bilem bilmiş bugün yarın hatta silikleşince sırnaşın birbirinize koçişine 10 puan verdim :34:

kuzum ya şimdi şöyle bi sikintimiz var ki ben yarın nobetciyim esimde ayın 7 sinde 48 saat gorusemiycez anlican ama bugün çalışma yaparız ayın 8 sabah da yaparız gerisi kismet

Back