- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.581
Canim gunaydin 10 gun beklemen lazim ama emin olmak icin kan tahlili yaptir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydin kizlar ben yine bisey sorcam size izninizle.. adetim geceli dort gun oldu test yaptim az once ama negatif cikti galiba hamile degilim dimi? ya kimilerinin adetten onc bile belli olmus olsa silikte olsa cikardi ikinci cizgi herhalde dimi
Gunaydin canlarrr....
gec döllenme oluyor canım bilemezsin ki.
Günaydn tatlm naslsn :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim eltim cektirdi anestezili agrisi olmadi rahatti biraz kanamasi vardi regli gibi 2 gun felan surmus bildigim kadariyla
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Günaydın kızlaaarrr
Iyiym snirim kuzum suan asiti bas donmem varrr.sen. nasilsin
Günaydnn cnm:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
satım 30 nisan, 28 ve 29 ve 30 nisanda 1 damla kahve leke oldu. Sonra birşey olmadı. 5 gün geçti bakalım. Bugun test alıp yarın sabah uygulayacagım...ne olacaksa olsun
benimnde oğlumda kahverengi kahve telvesi gibi lekelenme olmuştu inşallah bebişten dolayı olmuştur 5 gün geçtiyse bugün bile yapabilirsin varsa kesin çıkar oğlumda adet günü hemde öğlen yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı
ayy yavrum insallah ne kadar belirti varsa şu anda yaşıyorum.. öyle psikolojik de degil. Üşüyorum,geceleri terliyorum,felaket kuruluk var agzımda.Midem bulanıyor,öküz gibi acıkıyorum, gögüs uçlarım değişti, adet olacakmış gibi ağrım var. görcez bakalım inşallah bebiştendir. Anneler gününde kendime ennnnnnnnn güzel hediyeyi vermiş olurum.
ovulasyon testi nedir nasıl yapılır
inşallah bebişin seninledir canım bende hesaplamaya göre yumurtlama dönemindeyim ama akıntım pek olmuyor kuru bir dönemdeyim anlamadım neden böyle:18:
ahh canım sen hesaplayabiliyon bende tarih yok adet düzensizliği var o yüzden devamlı fazla mesai ediyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?