- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.561
oyle mi dersin ? insallah
cok teşekkür ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm sen gebelk gecrdn mi yani kan gelme durumu var mi
Benim bir oğlum var canım ama onda kanama oldumu olmadı mı hatırlamıyorum daha doğrusu hiç dikkat etmedim evliliğimin ilk ayıydı. İnşallah bir problemimiz yoktur.
Benim oglumda hafif pembe kanama olmustu sonrasindada kahve telvesi gibi akinti olmustu sonrasinda gecti
arkadaşla gebelik testinde 1 çizgi bir de silik çizgi ne anlama geliyor sizce gebelik varmıdır ?
Kizlar bisey sorcam son adetimin 6 , 10 ,12 ,14 gunlernde iliski oldu bugun 16. Gun ama iliski olmadi maalesef huzursuzm o yuzden birde yarin ve 20. Gun iliski olacak insallah sizce siralamam dogrumu 20. Gunden sonrada devam ettireymmi iliskiyi:)
Kritik günlerde olmuş galiba canım. Sen devam et. Günlere çok takılma veren allah neticede.
Bat 12 Mayıs ama bugün pembe lekelenmem oldu kırmızılar erken gelecek galiba umutlar bir sonraki aya kalacak gibi gözüküyor :S
Canım daha adetine çok varmış belki onla ilgili değildir inşallah gelmez kırmızılar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar ben bu ay hsg cektircem.yani bu ay bebek düşüncesini erteliyorum belki de bi bakıma iyi olacak çünkü gecen ay çok stres yapmıştım.ana hsg sen de korkuyorum büyük ihtimal anestesiyle olacak.aranızda çektiren var mi hsg
cnm umarım olur.bnmde 7 ay oldu.ben hıc doktora gitmedim.cok korkuyorum
Siboşum bat ne zmn :) bnm ya 19 yada 20 mayıs :) adetim net olarak 24 ünde geldi ama 23 ündede başlamış olabilirr :) o yzden dikkatli davranıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim eltim cektirdi anestezili agrisi olmadi rahatti biraz kanamasi vardi regli gibi 2 gun felan surmus bildigim kadariyla
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?