Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

oyle mi dersin ? insallah
cok teşekkür ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim genede allah bilir ama oyle ciktiginda %90 pozitif oluyor.yarin kan ver cano

Benim bir oğlum var canım ama onda kanama oldumu olmadı mı hatırlamıyorum daha doğrusu hiç dikkat etmedim evliliğimin ilk ayıydı. İnşallah bir problemimiz yoktur.

Benim oglumda hafif pembe kanama olmustu sonrasindada kahve telvesi gibi akinti olmustu sonrasinda gecti

Ilk cocugumda dollenmeden 4 gun sonra mide bulantisi baslamisti bu sefer bir sey yok umutla 15 mayisi bekliyorum yumurtlamama doktor bakti 1 mayista yumurtladim zaman gecmiyor sanki

Benim oglumda hafif pembe kanama olmustu sonrasindada kahve telvesi gibi akinti olmustu sonrasinda gecti

Sadece hafif pembe kanamam oldu çok az ama hamile değilmişim gibi geliyor hiçbir şey hissetmiyorum ve galiba yumurtlama günlerini kaçırdım ama tabi allah bilir.

Kizlar bisey sorcam son adetimin 6 , 10 ,12 ,14 gunlernde iliski oldu bugun 16. Gun ama iliski olmadi maalesef huzursuzm o yuzden birde yarin ve 20. Gun iliski olacak insallah sizce siralamam dogrumu 20. Gunden sonrada devam ettireymmi iliskiyi:)

Kritik günlerde olmuş galiba canım. Sen devam et. Günlere çok takılma veren allah neticede.

Kritik günlerde olmuş galiba canım. Sen devam et. Günlere çok takılma veren allah neticede.

Haklisin canim ben onceden takilmazdm hatta bilmezdim bile yumurtlama gunlerni. oglumda da oyle gun falan takip etmedim hamile kaldim .gecen ay bu site ve diger sitelere baka baka gunlere sardim iyice aslinda akisina birakmak lazm

Bat 12 Mayıs ama bugün pembe lekelenmem oldu kırmızılar erken gelecek galiba umutlar bir sonraki aya kalacak gibi gözüküyor :S

Son düzenleme:
Bat 12 Mayıs ama bugün pembe lekelenmem oldu kırmızılar erken gelecek galiba umutlar bir sonraki aya kalacak gibi gözüküyor :S

Canım daha adetine çok varmış belki onla ilgili değildir inşallah gelmez kırmızılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim eltim cektirdi anestezili agrisi olmadi rahatti biraz kanamasi vardi regli gibi 2 gun felan surmus bildigim kadariyla

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

bu aydan sonra asilama tedavisine direk baslicaz hormonlarim yumurtalarim hepsi cok iyi tek bakilmadik rahim filmi kaldi anesteziyle mi yaptirsam arkadaslar korkuyorum doktorum cok iyi ama genede duyduklarimdan sonra korku var.

Canım senle bat ımız aynı beklicez çalışmalara başlayın artık. Benim 11. Günüm hâlâ silik bakalım ne zaman net Olucak ay catladim.merakfan

gunaydin kizlar ben yine bisey sorcam size izninizle.. adetim geceli dort gun oldu test yaptim az once ama negatif cikti galiba hamile degilim dimi? ya kimilerinin adetten onc bile belli olmus olsa silikte olsa cikardi ikinci cizgi herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…