- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.521
Bak şimdi umutlandım ama bizim çalışmalar yarım kaldı. Maalesef dedem çok rahatsız ölüm döşeğinde yani o boyleyken insan başka birşey düşünemiyor.
Allah yardimciniz olsun canim hayirlisi neyse o olsun yatan icinde zor bir durum kacinci denemendi bu ay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar ben mart ayında kimyasal gebelik yaşadım. 35 gün sonra regl oldum. Bu ay henüz gelmedi adetim. Son adet tarihinden 28 gün sonra 2 gün önce kanda baktırdım beta 22, progesteron 3.1 çıktı. Bugün tam 48 saat sonra yine kan verdim beta 60, progesteron 5.7 çıktı. Yine kimyasal olmasından korkuyoruz. Sizce artış nasıl kızlar
doğum kışa gelir ama... zor olmaz mı ?
bende ogluma evlendigmin birinci ayinda hamile kaldim ama bu sefer iki aydir bisey yok bu ay ne olacak bakalim adetime iki hafta var daha bekleyip gorcez
Gunaydin tatli anne adaylari keyifler nasil:beer:
Kızlar erken gebelik testini adete kaç gün kala yapmalıyım? Kasıklarımda ağrı ve aşırı yorgunluk var. Adetime daha bir hafta var hani belki bir umut testte çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canım. Beklemek o kadar zor ki:/
Artisin iyi canim iki katin uzeqinde artmis ben burda bir kac kez daha yazmistm gecenlerde benim iki arkadasimda kimyasal gecirdi biri iki ay sonra tkrar hamile kaldi ve hersey yolunda uc aylik oldu
Digeride martta kimyasal yasamisti bu ay tkrar hamile kaldi ve degerleri cok iyi o yuzden hic kafana takip uzulme allah o bebegn dunyaya gelmesini nasip ettiyse hic bisey olmaz
Blyrm bnde sabah ovulasyon testi yaptım silik çıktı çok mutluyum :)
Siboşum bat ne zmn :) bnm ya 19 yada 20 mayıs :) adetim net olarak 24 ünde geldi ama 23 ündede başlamış olabilirr :) o yzden dikkatli davranıyorum
Silik çıkması yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyo?
Yok cnm netleşinceee çalışmalara başlıosn :) daha yeni hormon yükselmeye başlamış
kızlarrrr yaa benmdeee karnımmmm cokkk agrıyo adet agrısı gbı dktr yumurtan catlamk uzere demıstı kasıklarım ve belımde agrıyooo yorgunlukta varrrr ne yapmalıyım esımle ılskıye grdgmde karnm daha da cok agrıyooo ılıskı esnasında ne yapmalıyım sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?