- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.261
İnşallsh bu ay bnmde olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben geldimm kizlarrr tunaydinnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne demek canım benimm elbette cevap verecez bölelikle birbirimizden bilgiler alcezz öle şimdiden hayal kırıklığına uğraman çok normal ama inş hamilesindir değilsen bilem alışacaksın biraz net oldu ama kızma bana lütfen hepimiz bu yollardan geçtik zamanla alışıyoruz amannn çok ciddiyete gelemiyorum benn fenalık geçiriyorum
bende 3 ay önce düşük yaptım ve bu ay tekrar hamile kalmak istiyorum bugün adetimin son günüinş hamile kalırım dualarınızı bekliyorumm
Ben geldimm kizlarrr tunaydinnn
tünaydın cnm nasılsın bakalım :))))
tünaydın kuzumm bebeğimiz nasıl annesi dr a gittin mi hadi güzel haberlerini alalım dahada coşalım lilililiiiiii
Bebegimiz tabiki simdilik cok iyi teyzesiii kesesini gordukk doktor amcamz hersey yolunda dedi 17 snde gel kalp atisini duyalm dedi
Doktorumu aradim gel bi bakalim dedi
inşşş olur kuzummm allahın izniyle bol bol çalışın hemiii bugün keyfim yerinde biz bugün adamla o işi yaptık tak etmişti canımıza dr da izin verince hemen eve geldik ne terbiyesim yaaa
oyysss yesinler o tavşancığııı mucuk mucuk mucuk ohhh darısı kalp atımlarınada maşallah nazar değmesin inş
Biz iyiyiz kesemizi gordukk hersey yolunda cok.sukurrr 17 snd kalp atisi duymaya gidicez insallahh
Ayy ne güzel :) bizimkine kalsa hergn :) şmdi bn napıyım gün aşırımı hergünmü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi hayırlı haberlerle gel kuzum
oyysss yesinler o tavşancığııı mucuk mucuk mucuk ohhh darısı kalp atımlarınada maşallah nazar değmesin inş
hadi ilk ben dua edeyim sana inşş hamile kalırsın bu ay kuzum :) allah bir daha yaşatmasın bebiş kayıplarını inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?