• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Adete bes gun kala 42 cikti adetime iki gun kala 198 cikti doktor dedi arti fazla olmus tekrardan da yapmadi bekleyelim dedi haftaya yapacak beta hcg testini tekrarlayacak

kuzum zaten 4 yada 5 kat artması problemli gebelik belirtisidir allah korusun bir dr demişti bana bunu ama sen hemen panik olma 42 den 198 e çıkmış 2 kat arttığını düşünürsek 2 günde yooo çok değil sana diyem yani gayet normal 2 kat gibi bişey artmış çok fazla değil kuzum gebelik kesesinide en az değerin 1500 olcak öyle görebilenler nadirde olsa var kuzu ama normali değerin 2500 olcekk taaamm sağlıkla al kucağına bebişini :)

Ise yariyormu acaba bu ay olmazsa onumuzdeki ay tam gaz deniycem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ilk kez yapıorm umarım yarar bi de yumurta oluşmu için olan kür var onunla başlar sonra bu çatlatma kürünü yaparsn da inşaallah gerek kalmaz canm.bu kürlerin hepsi saraçoğlunun resmi web sitesinde mevcut herşey var

💕✨

erken tutmuşsa bebiş çıkar canım ama bence daha erken yapma derim moralin bozulmasın sonlara doğru daha heycanlı oluyor :)

Ayyy erkenmi tuttu gecmi bilmiyorum ama gumbur gumburum eger hamileysem esime surpriz yapicm nasilini bilmiyorum belki testi ceker ylarim

erken tutmuşsa bebiş çıkar canım ama bence daha erken yapma derim moralin bozulmasın sonlara doğru daha heycanlı oluyor :)

Buarada yapayimmi diyip duruyorum kararsizim esime kalirsa hamileyim ama ben emin diilim

çok dertliyim kızlarrr :) meğersem bende 2,5 cm boyutunda parça kalmış sevgili dr cum vajinal muayene edince gördü sonra konuştuk ettik bana cytotec diye bir ilaç verdi kürtaj niyetine biraz sancın olcekk dedi bizde olsun ne yapak dedik kabul ettik normal kürtajdan daha iyi kazımak yerine bu iyimiş dedi neyse yarın kullanayım bari bugün bir arkadaşımın düğünü var biraz hoplayıp zıplayayım belkim düşer ahahaaa :3:

çok dertliyim kızlarrr :) meğersem bende 2,5 cm boyutunda parça kalmış sevgili dr cum vajinal muayene edince gördü sonra konuştuk ettik bana cytotec diye bir ilaç verdi kürtaj niyetine biraz sancın olcekk dedi bizde olsun ne yapak dedik kabul ettik normal kürtajdan daha iyi kazımak yerine bu iyimiş dedi neyse yarın kullanayım bari bugün bir arkadaşımın düğünü var biraz hoplayıp zıplayayım belkim düşer ahahaaa :3:

Aaaa ne parcasi kalmis uaa

Simdi gaz sancim var ,idrar rengi koyu midem enteresan ama bu folikplustan kaynakli acaip koku aliyorum av kopegi gibi diyor esim ilkindede boyle olmustum acaba ondanmi yine

Back