• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

İnşallsh bu ay bnmde olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşşş olur kuzummm allahın izniyle bol bol çalışın hemiii bugün keyfim yerinde biz bugün adamla o işi yaptık tak etmişti canımıza dr da izin verince hemen eve geldik ne terbiyesim yaaa :52:

bende 3 ay önce düşük yaptım ve bu ay tekrar hamile kalmak istiyorum bugün adetimin son günü :52::52: inş hamile kalırım dualarınızı bekliyorumm

ne demek canım benimm elbette cevap verecez bölelikle birbirimizden bilgiler alcezz öle şimdiden hayal kırıklığına uğraman çok normal ama inş hamilesindir değilsen bilem alışacaksın biraz net oldu ama kızma bana lütfen hepimiz bu yollardan geçtik zamanla alışıyoruz amannn çok ciddiyete gelemiyorum benn fenalık geçiriyorum :52:

Doğru sölüyosun canım alışmam lazım .. Bide çevremde yeni evlenen herkes ya hamile yada doğurdu :) ondan birazda benim bu halim napak nasip kısmet :))

tünaydın kuzumm bebeğimiz nasıl annesi dr a gittin mi hadi güzel haberlerini alalım dahada coşalım lilililiiiiii :9:

Bebegimiz tabiki simdilik cok iyi teyzesiii kesesini gordukk doktor amcamz hersey yolunda dedi 17 snde gel kalp atisini duyalm dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebegimiz tabiki simdilik cok iyi teyzesiii kesesini gordukk doktor amcamz hersey yolunda dedi 17 snde gel kalp atisini duyalm dedi

oyysss yesinler o tavşancığııı mucuk mucuk mucuk ohhh darısı kalp atımlarınada maşallah nazar değmesin inş :nazar:

inşşş olur kuzummm allahın izniyle bol bol çalışın hemiii bugün keyfim yerinde biz bugün adamla o işi yaptık tak etmişti canımıza dr da izin verince hemen eve geldik ne terbiyesim yaaa :52:

Ayy ne güzel :) bizimkine kalsa hergn :) şmdi bn napıyım gün aşırımı hergünmü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyysss yesinler o tavşancığııı mucuk mucuk mucuk ohhh darısı kalp atımlarınada maşallah nazar değmesin inş :nazar:

Insallahh canimmm sanirim bir ama iki olsa bence kese buyuk olur doktor bisi derdi die dusunuorum sizcee kalp atisinda mi ogreniriz

bende dun aksam dusuk yaptim vajinal muayenede oldum bana parca kalmis falan demedi dusuklerde mutlaka parca kalirmi acaba:confused:

Back