• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Simdi gaz sancim var ,idrar rengi koyu midem enteresan ama bu folikplustan kaynakli acaip koku aliyorum av kopegi gibi diyor esim ilkindede boyle olmustum acaba ondanmi yine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım dr una sor bazı çeşitleri var folik asitin yerine başka bişey verir misalen ben folbiol kullanıyordum ama çalışmalara başlarsa hiç bir şey kullanmıycam kızımda öyle yapmştım sağlıklı çok şükür :nazar: yinede bazı kişilerin ihtiyacı oluyor ben içsemde çıkarıyorum zaten doğal alcem lenn taze fasulyede olsun yeşilliklerde ossun var işte folik asit var ben kullanmam ama siz kullanın ben deliyim bakmayın siz bana :3:

Basin sagolsun kuzum

çok sağol canım allah kimseyi evladıyla sınamasın çok acı bişey ama takdir allahın işte elden bişey gelmiyor oysa bilinçli bir gebelik bir tanecik ilaç bile almadım o kadar özendim ama nasipte yoktu demek allah yerini doldurur inş bu sefer ikizlerim olur sağlıklı olurlar inş hepimizin olsun kızzz aminnn

Kızlar merhaba benimde bi sıkıntım var paylaşmak istedim :) adetime daha bir hafta var ama göbeğimin altında fındık gibi bişey var ufak top gibi sert olabilir mi gebelik ???

canım benim 5 aylık bir bebek kaybım oldu 3. aya girdim yeni ondan kalmış zaten çok küçükmüş ama kanamaya yol açıyor ped taka taka marketleri zengin ettim yahuuu :1:
Bilirim bilmemmi rabbim birdahs yasatmasin bilmiyorum cok can yakiyor...ben smd ikinci cocuk icin ugrasmaya basladim basladim amna velakin kirkuyorum

Kuzum belirtimi bunlar gaz sancisi koku hassasiyeti idrar koyulugu

evet canım bunlar belirti kesinlikle bendede olmuştu çünkülemm ama sanki erken gibi geliyor bana çok hassassan olabilir kızın vardı sanırım hatırlıyorsan belirtilerini kıyaslama yapabilirsin bence gerçi benim çok farklıydı kızımda 9 ay öğüre öğüre çıkardım oğlumda hiiiççç bişeycik olmadı farklı olabiliyor

evet canım bunlar belirti kesinlikle bendede olmuştu çünkülemm ama sanki erken gibi geliyor bana çok hassassan olabilir kızın vardı sanırım hatırlıyorsan belirtilerini kıyaslama yapabilirsin bence gerçi benim çok farklıydı kızımda 9 ay öğüre öğüre çıkardım oğlumda hiiiççç bişeycik olmadı farklı olabiliyor

6 ay kustum kan kustum yine koku hassasiyetim artmusti esimde oyuzden soyluyor sen hamilesin diye bilmiyorum heycanla bekliyorum ama 9 gun cok uzun

Kızlar merhaba benimde bi sıkıntım var paylaşmak istedim :) adetime daha bir hafta var ama göbeğimin altında fındık gibi bişey var ufak top gibi sert olabilir mi gebelik ???

kız allah seni ne etsin demiycem sağlıklı sıhhatli etsin bebeğim ama acemi olduğun çok belli :1: adetine daha 1 hafta var kız bırak bebeği kese bilem oluşmamıştır farklı bişeydir o bazen insan çok gerilincede kendinde farklı bişeyler bulabiliyor dr a git kuzum seni rahatsız edecek boyutta ise inş hamişsindir canım

canım benim 5 aylık bir bebek kaybım oldu 3. aya girdim yeni ondan kalmış zaten çok küçükmüş ama kanamaya yol açıyor ped taka taka marketleri zengin ettim yahuuu :1:
Bilirim bilmemmi rabbim birdahs yasatmasin bilmiyorum cok can yakiyor...ben smd ikinci cocuk icin ugrasmaya basladim basladim amna velakin kirkuyorum

niye korkuyorsun allah rızkını verir korkmaaa beraber büyürler şimdiki aklım olsaydı hemen yapardım kızım 6 yaşına gircek haziranda allahın izniyle inş ikinciyi allah nasip ederse ardından 3.yüyde yapıcam inş hedef 3 hep öyle hayal etmişimdir ama ikiz olursa ohhh bir seferde kurtulcam birbirimizle yoluşa yoluşa büyüycez var mı ötesii :1:

kız allah seni ne etsin demiycem sağlıklı sıhhatli etsin bebeğim ama acemi olduğun çok belli :1: adetine daha 1 hafta var kız bırak bebeği kese bilem oluşmamıştır farklı bişeydir o bazen insan çok gerilincede kendinde farklı bişeyler bulabiliyor dr a git kuzum seni rahatsız edecek boyutta ise inş hamişsindir canım

😁 evet daha çok yeniyim 😀 ilk olduğu içinde çok istiyorum sol yumurtalığımda kist var benim belkide onun etkisidir 😒

😁 evet daha çok yeniyim 😀 ilk olduğu içinde çok istiyorum sol yumurtalığımda kist var benim belkide onun etkisidir 😒

ayy canım benimm rabbim kalbine göre versin inş hamilesindir bende de minnak kistler vardı kıpır kıpırdı içim bazen hamile olduğumu düşünüyordum ama kistlerdenmiş kuzum tabi sen yinede tedbirli ol bu hamile değilsin anlamına gelmiyor inş hamilesindir tatlım

ayy canım benimm rabbim kalbine göre versin inş hamilesindir bende de minnak kistler vardı kıpır kıpırdı içim bazen hamile olduğumu düşünüyordum ama kistlerdenmiş kuzum tabi sen yinede tedbirli ol bu hamile değilsin anlamına gelmiyor inş hamilesindir tatlım

İnş canım ya inş bu ay çok heveslendim olmazsa çok hayal kırıklığına uğrıcam hayırlısı bakalım 😌 çok teşekkür ederim cevap verdiğin için 😊

İnş canım ya inş bu ay çok heveslendim olmazsa çok hayal kırıklığına uğrıcam hayırlısı bakalım 😌 çok teşekkür ederim cevap verdiğin için 😊

ne demek canım benimm elbette cevap verecez bölelikle birbirimizden bilgiler alcezz öle şimdiden hayal kırıklığına uğraman çok normal ama inş hamilesindir değilsen bilem alışacaksın biraz net oldu ama kızma bana lütfen hepimiz bu yollardan geçtik zamanla alışıyoruz amannn çok ciddiyete gelemiyorum benn fenalık geçiriyorum :52:

Back