- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #1.241
e madem çok istiyorsun yap gitsin beeeehhh :)
Kuzum belirtimi bunlar gaz sancisi koku hassasiyeti idrar koyulugu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e madem çok istiyorsun yap gitsin beeeehhh :)
canım benim 5 aylık bir bebek kaybım oldu 3. aya girdim yeni ondan kalmış zaten çok küçükmüş ama kanamaya yol açıyor ped taka taka marketleri zengin ettim yahuuu![]()
Simdi gaz sancim var ,idrar rengi koyu midem enteresan ama bu folikplustan kaynakli acaip koku aliyorum av kopegi gibi diyor esim ilkindede boyle olmustum acaba ondanmi yine
Basin sagolsun kuzum
Haklsn sakin ol ltfn :) bu güzel gecede Allah a sığın herşeyr kadir Rabbim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim 5 aylık bir bebek kaybım oldu 3. aya girdim yeni ondan kalmış zaten çok küçükmüş ama kanamaya yol açıyor ped taka taka marketleri zengin ettim yahuuu![]()
Bilirim bilmemmi rabbim birdahs yasatmasin bilmiyorum cok can yakiyor...ben smd ikinci cocuk icin ugrasmaya basladim basladim amna velakin kirkuyorum
Kuzum belirtimi bunlar gaz sancisi koku hassasiyeti idrar koyulugu
evet canım bunlar belirti kesinlikle bendede olmuştu çünkülemm ama sanki erken gibi geliyor bana çok hassassan olabilir kızın vardı sanırım hatırlıyorsan belirtilerini kıyaslama yapabilirsin bence gerçi benim çok farklıydı kızımda 9 ay öğüre öğüre çıkardım oğlumda hiiiççç bişeycik olmadı farklı olabiliyor
Kızlar merhaba benimde bi sıkıntım var paylaşmak istedim :) adetime daha bir hafta var ama göbeğimin altında fındık gibi bişey var ufak top gibi sert olabilir mi gebelik ???
Bilirim bilmemmi rabbim birdahs yasatmasin bilmiyorum cok can yakiyor...ben smd ikinci cocuk icin ugrasmaya basladim basladim amna velakin kirkuyorum
niye korkuyorsun allah rızkını verir korkmaaa beraber büyürler şimdiki aklım olsaydı hemen yapardım kızım 6 yaşına gircek haziranda allahın izniyle inş ikinciyi allah nasip ederse ardından 3.yüyde yapıcam inş hedef 3 hep öyle hayal etmişimdir ama ikiz olursa ohhh bir seferde kurtulcam birbirimizle yoluşa yoluşa büyüycez var mı ötesii![]()
kız allah seni ne etsin demiycem sağlıklı sıhhatli etsin bebeğim ama acemi olduğun çok belliadetine daha 1 hafta var kız bırak bebeği kese bilem oluşmamıştır farklı bişeydir o bazen insan çok gerilincede kendinde farklı bişeyler bulabiliyor dr a git kuzum seni rahatsız edecek boyutta ise inş hamişsindir canım
😁 evet daha çok yeniyim 😀 ilk olduğu içinde çok istiyorum sol yumurtalığımda kist var benim belkide onun etkisidir 😒
Ben test yapayimmi sizce erken testten
ayy canım benimm rabbim kalbine göre versin inş hamilesindir bende de minnak kistler vardı kıpır kıpırdı içim bazen hamile olduğumu düşünüyordum ama kistlerdenmiş kuzum tabi sen yinede tedbirli ol bu hamile değilsin anlamına gelmiyor inş hamilesindir tatlım
İnş canım ya inş bu ay çok heveslendim olmazsa çok hayal kırıklığına uğrıcam hayırlısı bakalım 😌 çok teşekkür ederim cevap verdiğin için 😊