• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayy ne güzel :) bizimkine kalsa hergn :) şmdi bn napıyım gün aşırımı hergünmü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hee valla çok güzeldi canımm :52: yokk kızz hergün yapmayın bak ben kendimde denedim ve bir arkadaşımada yazmıştım bilmiyorum belki rast gelmiştir ama sanada yazayım ben ovülasyon testi kullanmıştım adet biter bitmez adamlar kuduruyor tutamıyorsun bi kez beraber ol ve bırak ikinci çizgiyi gördüğün zaman ovü testinde o zaman bir kaç gün beraber ol zaten en önemlisi yumurtlama zamanı benimki ve sölediğim arkadaşımın ki öle oldu hemde kız 1 yıldırda uğraşıyordu tabik önce nasip allahtan canım ilişkiye girmeden hep besmele çekin eşinle kuzum insan ne kaybeder ki inş bu ay sendende güzel haberler alırız canım

Insallahh canimmm sanirim bir ama iki olsa bence kese buyuk olur doktor bisi derdi die dusunuorum sizcee kalp atisinda mi ogreniriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

demek ki çift ikizler gitti geriye tek yumurtalık ikizleri şansı kaldıı he kuzum heee kalp atışlarını duymaya gittiğinizde minik iki tane böle nasıl desem bişey parlayıp sönüyor ekranda dr larda ordan anlıyor ikiz olduğunu

hee valla çok güzeldi canımm :52: yokk kızz hergün yapmayın bak ben kendimde denedim ve bir arkadaşımada yazmıştım bilmiyorum belki rast gelmiştir ama sanada yazayım ben ovülasyon testi kullanmıştım adet biter bitmez adamlar kuduruyor tutamıyorsun bi kez beraber ol ve bırak ikinci çizgiyi gördüğün zaman ovü testinde o zaman bir kaç gün beraber ol zaten en önemlisi yumurtlama zamanı benimki ve sölediğim arkadaşımın ki öle oldu hemde kız 1 yıldırda uğraşıyordu tabik önce nasip allahtan canım ilişkiye girmeden hep besmele çekin eşinle kuzum insan ne kaybeder ki inş bu ay sendende güzel haberler alırız canım

Tamam cnm bnm :)

demek ki çift ikizler gitti geriye tek yumurtalık ikizleri şansı kaldıı he kuzum heee kalp atışlarını duymaya gittiğinizde minik iki tane böle nasıl desem bişey parlayıp sönüyor ekranda dr larda ordan anlıyor ikiz olduğunu

Kalp atisinds belli olur

doktorumu aradim. simdi gelsen bisey goremem adetin 5-6 gun gecsin oyle gel dedi.folik plus a basla dedi.bu sabahta test yaptim yine cizgi var ama cok net deil. sanirim daha adet gunum gecmedigi icin oyle.umarim hepiniz en yakin zamanda bebislerinize kavusursunuz.............

Insallah tezamanda kalp atislarinida duyarsin rahat ol dikkat et kendine

bende dun aksam dusuk yaptim vajinal muayenede oldum bana parca kalmis falan demedi dusuklerde mutlaka parca kalirmi acaba:confused:

evet canım ama kaç aylıktı düşüğün 1 yada 2 aylık bazen parça kalabiliyor anladığım kadarıyla kürtaj olmamış kendiliğinden düşmüş yanlışmıyım hem zaten yeni düşük yapmışsın kontrole gittiğinde dr vajinal muayene etsin seni öle daha iyi görünüyor geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın canım

ben kuaföre gidiyorum kızcelerr malum akşam düğüne gidicem biraz sallanacam kendimi yerden yere vurcam fırsat bu fırsat yoksa bu parça başka şekilde düşmiycek :3: öle çok fazla yazmayın lenn gelince okuyacam çok olunca şaftım kayıyor :37: hadin görüşürük

Yok bebeğim 6-yada 7-mayıs heycanla beklyrmm iştr iş yerinde üç kızız ikincide hamile kaldı bi ben kaldm bgn psikolojim gitti üzüldm :(

nasıp kuzucum bızım bırlşıkte ıstedıgımız bı arkadaş vardı o 6 aylık hamılee bende tık yokk vardırr elbet bekledıgı bı yerr

Back