- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #1.281
ay cnm bnm ya cok sukur az kaldı kavusmanıza :))))))))))))
Cok sukur canim.kalp atisinida duyalim rahatlicam insallahhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cnm bnm ya cok sukur az kaldı kavusmanıza :))))))))))))
Ayy ne güzel :) bizimkine kalsa hergn :) şmdi bn napıyım gün aşırımı hergünmü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sukur canim.kalp atisinida duyalim rahatlicam insallahhh
Insallahh canimmm sanirim bir ama iki olsa bence kese buyuk olur doktor bisi derdi die dusunuorum sizcee kalp atisinda mi ogreniriz
hee valla çok güzeldi canımmyokk kızz hergün yapmayın bak ben kendimde denedim ve bir arkadaşımada yazmıştım bilmiyorum belki rast gelmiştir ama sanada yazayım ben ovülasyon testi kullanmıştım adet biter bitmez adamlar kuduruyor tutamıyorsun bi kez beraber ol ve bırak ikinci çizgiyi gördüğün zaman ovü testinde o zaman bir kaç gün beraber ol zaten en önemlisi yumurtlama zamanı benimki ve sölediğim arkadaşımın ki öle oldu hemde kız 1 yıldırda uğraşıyordu tabik önce nasip allahtan canım ilişkiye girmeden hep besmele çekin eşinle kuzum insan ne kaybeder ki inş bu ay sendende güzel haberler alırız canım
demek ki çift ikizler gitti geriye tek yumurtalık ikizleri şansı kaldıı he kuzum heee kalp atışlarını duymaya gittiğinizde minik iki tane böle nasıl desem bişey parlayıp sönüyor ekranda dr larda ordan anlıyor ikiz olduğunu
doktorumu aradim. simdi gelsen bisey goremem adetin 5-6 gun gecsin oyle gel dedi.folik plus a basla dedi.bu sabahta test yaptim yine cizgi var ama cok net deil. sanirim daha adet gunum gecmedigi icin oyle.umarim hepiniz en yakin zamanda bebislerinize kavusursunuz.............
bende dun aksam dusuk yaptim vajinal muayenede oldum bana parca kalmis falan demedi dusuklerde mutlaka parca kalirmi acaba
tşk ederim allah razı olsun senin bebiş var mı![]()
var canım 6 yaşında bir kızım var bide erkek kardeşi olacaktı ama 5 aylık hamileyken kaybettim rabbim sizede tattırsın annelik duygusunu inş
canımm nasılsın ne varr yokk yumurtlama donnemıne gırdın mıı ??Kızlae ultrasondaa yumurta büyüklüğü görünüyormu alttan muayane olmadan ?
canımm nasılsın ne varr yokk yumurtlama donnemıne gırdın mıı ??
Yok bebeğim 6-yada 7-mayıs heycanla beklyrmm iştr iş yerinde üç kızız ikincide hamile kaldı bi ben kaldm bgn psikolojim gitti üzüldm
nasıp kuzucum bızım bırlşıkte ıstedıgımız bı arkadaş vardı o 6 aylık hamılee bende tık yokk vardırr elbet bekledıgı bı yerr
Hklsn cnmdaha bu 3.ay bklm