• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ben de mayıs ayında hamiş olmak istiyorumm yumurtlama dönemindeyim inşallah hepimizin gönlüne göre verir yüce rabbim şu mübarek günde.. Meleğimiz bizi fazla bekletmeden gelsin allahım amin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy benmde ovulasyon günüm 6 yada 7 mayıs çok heyecanlıyım

tamam tamam barıstıkkkk :) bse srymmı pkı bnm 3 gndr karnm agrıyoooo acaba adet agrısı mı bu yoksa bebıs olabılırmı:52:

Vallah cnm bişey diyimmi bnce hiç düşünme psikoloji bu beyin varya ne istersen onu yapıyor skin ol stres yapma bak az kalmş adetini bekleee inşallah vardır bebiş bnde gçen ay senin gibiydim amaaa vazgeçtim :) bu ay sakinim inşallah

Vallah cnm bişey diyimmi bnce hiç düşünme psikoloji bu beyin varya ne istersen onu yapıyor skin ol stres yapma bak az kalmş adetini bekleee inşallah vardır bebiş bnde gçen ay senin gibiydim amaaa vazgeçtim :) bu ay sakinim inşallah

ya ınsan ıster ıstemez tutamıyooo kendını arkadsmm karnım agrıyo agrıyo dye gttı kadn dgma hamıleee oldgnu ogrendı ıstyodu da allahım verdı bnmde karnmda yumurtalıklarımda ve karnımda ve kasıklarımda agrı var adet belırtılerımde bunlar degıl kı ama :50: bılemedımkı sımdı :10:

ya ınsan ıster ıstemez tutamıyooo kendını arkadsmm karnım agrıyo agrıyo dye gttı kadn dgma hamıleee oldgnu ogrendı ıstyodu da allahım verdı bnmde karnmda yumurtalıklarımda ve karnımda ve kasıklarımda agrı var adet belırtılerımde bunlar degıl kı ama :50: bılemedımkı sımdı :10:

Ozmn şöyle söyleyeyim geçen ay bütün belirtiler vardı bendee ama yokmş o yzden güveneceğimiz bişey yok ama adetin düzenli ise ve 3 günün kaldıysa kanda çıkar şu anda doktora gdblrsn

Ozmn şöyle söyleyeyim geçen ay bütün belirtiler vardı bendee ama yokmş o yzden güveneceğimiz bişey yok ama adetin düzenli ise ve 3 günün kaldıysa kanda çıkar şu anda doktora gdblrsn

yok daha adetımeee 4 gun var bazen stresten dolayı dgsebılıyooo

coffe insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ben39uncu gunumde yani bugun adet oldum hayirlosi artik insllah guzel haberlee aliriz senden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

coffe insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ben39uncu gunumde yani bugun adet oldum hayirlosi artik insllah guzel haberlee aliriz senden

Ayyy cnm ya neden bu kdr düzensiz reglin ? Kist mi var ? Amin hepimizin sesini duysun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin

Kızlar Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine tüm ümmet i Muhammedin cocuk isteyenlerine bebisleri önce göbişlere sonrada kucaklarimiza nasip etsin inşallah :) hepinize dua ettim bu gece inşallah mevlam kabul eder

Back